• Svar på tråden 100 kg+ som försöker bli gravida, del III (Måndagvägarlistan :-D)
  • Minnie69

    Åhhhhhhh, j-a skräpminus ... Förstår att det känns jobbigt Nalle. Har du testat även idag? Sedan är det ju väldigt olika på testerna hur snabbt det syns, vilken sort har du kört med?

  • joyride

    Idag blev det plus på clearblues test. Igår var det RFSU:s som gav minus. Jag blev stormande glad idag. Men sen kom bakslaget: Lite rosa på pappret och i trosan på toa. Aldrig får man vara glad. Det kom kl. 13 och sedan dess har det inte kommit något mer men det känns precis som att mensen är på väg. Det har det gjort ett par dagar nu. Så jag pendlar verkligen mellan hopp o förtvivlan!!

  • Minnie69

    Det där med mensvärkskänsla är ju ett uselt tecken då man kan få så även när det tar sig, så det kan ju betyda både det ena och det andra.....

  • Minnie69
    joyride skrev 2010-06-14 21:27:33 följande:
    Idag blev det plus på clearblues test. Igår var det RFSU:s som gav minus. Jag blev stormande glad idag. Men sen kom bakslaget: Lite rosa på pappret och i trosan på toa. Aldrig får man vara glad. Det kom kl. 13 och sedan dess har det inte kommit något mer men det känns precis som att mensen är på väg. Det har det gjort ett par dagar nu. Så jag pendlar verkligen mellan hopp o förtvivlan!!
    RFSU:s är seeeeeeeeeega. Var bland de sista att visa plus för mig. Clearblue och testlagrets egna var de "snabbaste". Kan ju vara implantationsblödning, eller bara sköra slemhinnor det där lilla rosa. Jag fick lite småblödningar (fast senare) och det var tydligen bara slemhinnorna som var skörare..
  • joyride

    Åh sånt där suger jag åt mig av som en svamp! Tror dock att det är lite sent för implantationsblödning, då jag är på ruvardag 10. Men jag har hoppet uppe så länge det inte kommer mer blod än så här.

    Det tråkiga är att det brukar komma lite förvarning några dagar med lite blod innan mensen drar igång. Men det klart, så här illa brukar jag inte må! Känner mig verkligen gravid.

    Men det kan ju också vara vagitorierna, progesteronet som gör attt man känner de här biverkningarna.

    Skönt att du finns minnie!

  • Minnie69

    Endå, ett plus är ju ett plus , bättre än inget plus på stickan, men jag minns så väl all oro och vånda. Jag testade som en tok för att kolla om det fortfarande blev positivt och om det fortsatte att bli starkare utslag osv..... Höll på jättelänge så

  • joyride

    Minnie! Min testexpert i all testdjungel! Har testat med CB i tre dagar nu. Ser skillnad på första dagen och idag, men gårdagens test och dagens test ser lika svagt ut. Är på Ruvardag 12 idag och min riktiga testdag är på tis, men borde inte HCG nivån stiga massor redan från en dag till en annan. Tänk om graviditeten inte utvecklas som den ska eller om det är utomkveds igen!!! GAaaaah, blir galen på detta! Har du någon tanke?

  • Minnie69

    Oj, låter jobbigt . Gårdagens och dagens är de svagare starkare än det första? Var inne och kikade runt i din press och allt av nyfikenhet för övrig. Så kul att se att du skriver Bara synd att jag inte var in förrän nu och kollade här i tråden. Jag måste ha varit inne här och snurrat bara liiite före att du skrev detta inlägg.

    Usch, jag mår skit för egen del. Sanningen är att ditt plussande är det enda som berör mig. Jag mår verkligen inte bra. Ända tills idag har jag klarat av att ta hand om henne och känna att det ändå är värt det, men idag rämnade allt. Jag kunde inte förmå mig till att låta henne ligga och sova på mig och naturligtvis vaknade hon och skrek och grät. När karln kom hem var jag bara så tacksam att han var ovanligt tidig, visade sig att det var för att det var fotboll (vilket jag hade lyckats glömma trots att han tydligen hade påmint mig igår, jag har inget minne, vet faktiskt inte vad jag ska göra. Förlåt, du har nog med ditt . Kommer titta in igen, som sagt hur det går för dig är det absolut enda som berör mig just nu

  • joyride

    Kära Minnie! Vet du varför du mår som du mår? Har du någon att prata med? Hur länge har du känt så här?

    Tänker jättemycket på dig!!!

    Om jag ändå får vara lite ego så är det inte så att testerna blir svagare och svagare, utans snarare inte ökar så mycket i styrka. Det är det jag grunnar på.

    Sen undrar jag om du minns vilket som är kontrollstrecket och vilket som är teststrecket på CB dig ÄLtest?

    Bamsekramar Minnie! Hoppas att du får sova lite och göra roliga saker så du orkar lite mer!

  • Minnie69

    Hej från en officiellt helknäckt Minnie Tungan ute. Efter paniksamtal till karln igår? Jag vet inte är fullständigt dagvill och sönderbakad i skallen. Ringde iaf honom och bad honom tala om för mig vad jag skulle göra tror jag, minns inte mycket. Bara att jag kände mig helt borta och inte visste hur jag skulle kunna ta hand om pärlan, kände att jag inte ens klarade av hennes närhet eller ngt sånt. Mannen har iaf tagit ett handlingskraftigt tag om situationen och jag är nu VERKLIGT mamma ledig, dvs jag är liksom ledig från att vara 100% mamma och får vara lite ledig från det jobbet då karln har akut-tagit pappaledigt de närmsta veckorna för att ge mig ett brejk. Han är nu ute med henne så jag får lite time-out. Bara tystnaden gör mig gråtfärdig, känns som jag har glömt vad det är. Mest är jag lättad för hennes skull, han orkar vara pappa på ett sätt som jag inte klarar av att vara mamma åt henne just nu.

    Om testerna, dels ökar de ju inte så där supersaftigt i styrka då man jämför varje dag, jämför med ett test taget för typ tre dagar sedan då du bedömer om det blivit starkare och så är det super att testa med rfsu:s för när de väl ger utslag så har man gravhormoner , första när jag fick tidigt mf så började jag bara skymta ett "kanske ett streck"-skugga på dem innan jag började blöda ca tre dagar senare, då hade kanske strecket backat till "nada" igen och sedan gick det åt h-ete. Med lillan var min största "seger" när jag såg ett klart och tydligt plus på RFSU:s test, det sa mig mer än att jämföra styrkan på CB-s. Återkommer om vilket som är kontrollstecket och vilket som är utslagsstrecket Nalle

Svar på tråden 100 kg+ som försöker bli gravida, del III (Måndagvägarlistan :-D)