• Ruso

    Me&i-tråden nr 9

    jojoa75 skrev 2008-12-09 09:57:56 följande:
    De kom in någon minut senare o tog slut de oxå!
    Det blev ingen till mig... Och då satt ändå säljaren och väntade på dem vid datorn!!! Denna gång var det verkligen tajming - att ladda om direkt i rätt sekund!!

    *surar lite*...fast jag fick ju kjolen då, så jag borde väl vara nöjd, meeeeen.....
  • Ruso
    Småkottarna skrev 2008-12-09 10:00:13 följande:
    Asså vad är det för skit meandi håller på med? Hur ska man egentligen kunna ta del av ett erbjudande, allt tar ju slut innan man ens hinner vakna! Är riktigt besviken på kalendern, riktigt besviken. O tar en vara slut får de väl lägga in ett nytt erbjudande då så alla får ta del av kalendern.
    Visst är det surt...men så är det ju iof i alla julkalendrar på barnkläder...när det tar slut så är det slut. Var ju likadant med Lindex klänningar och pyjamasar, och även andra affärer som har vissa plagg som erbjudande, när det är slut så är det slut.

    Och min säljare var vaken och alert, men hann ändå inte med alla storlekar som skulle beställas...det tog ju bara några minuter, och sidan skall laddas om och beställingar tryckas...det var ren tur vad man hann med.

    Man kanske kan tycka de kunde göra lite fler. Men just i detta molntyg har de ju inte gjort så många ex.

    Det är bara att gratulera dem som fick!!
  • Ruso
    The Flohabba skrev 2008-12-09 10:29:32 följande:
    jag har inte fått nå´t svar från min säljare, men jag antar att jag inget får..Om det nu är sådanahär erbjudanden med ett jättelitet antal plagg tänker iallafall jag lägga min tid på en massa andra webbshoppar som har många fina erbjudanden varje dag nu... Tycker det är larvigt att släppa erbjudanden med 7 st (om det nu är sant) av varje strl..
    Nej..det är inte sant att det var 7 av värje. Min säljare sa att det fanns väldigt många fler jackor att beställa än kjolar, och då kan det knappast vara 7 av varje storlek!!
    Men de gick fort åt, så när en säljare kom in och det var 7 kvar betyder det ju inte 7 totalt!!
  • Ruso
    Småkottarna skrev 2008-12-09 10:35:46 följande:
    pricken74 skrev 2008-12-09 10:33:59 följande: Deras plagg ser man på var o varenda unge så unika är något meandi verkligen inte är.
    Beror ju på vart man bor då!! Här är det faktistk rätt så unikt!
  • Ruso
    kajsavarj skrev 2008-12-09 10:38:13 följande:
    Lycka 1 skrev 2008-12-09 10:13:33 följande: Ja, verkligen. Det blir en väldigt stressad situation för säljarna och det är väl okej om de sitter lediga och barnlediga framför datorn. Men jobbar och ska mata och klä barn och skjutsa till förskolan, alt hemma och ammar eller byter blöjor så är det inte så lätt att hjälpa sina kunder.
    FAst, jag tror faktiskt det var så att säljarna ville ha hand om julkalendern (om jag fattade min säljare rätt) för jag tror de var inne på tanken att ha den i webshoppen. Men en julkalender ger extra förtjänst för säljarna, då en del köper till lite plagg när de ändå beställer och så.

    Men just dessa moln kanske säljarna inte skulle vilja ha...får ju en del sura kunder ju...
  • Ruso
    KANSKE!!!

    Det verkar som om kanske min säljare fick tag i två stycken i 98/104. HOn ville egentligen ha 110/116 men den tog slut innan hon hann komma så långt i beställningen, därför tog hon två i den mindre storleken. Och jag ville ha 86/92 och de var slut (fast hon satt och väntade in dem)...så om det går vägen så kan jag få den ena i 98/104.

    Man får väl vara nöjd med vad man får. Turligt nog har jag ju barn som passar de flesta storlekar ...fast jag hade sett för mig lillkillen med brun molnjacka tillsammans med bruna molnmössan som jag köpte, det vore såååå fint!!! Och han kan inte ha 98/104, han är inte ens ett år
  • Ruso
    För mig blir det julafton i morgon troligen!!

    MIn säljare har avslutat salget för säsongen, och jag har köpt en hel del av hennes visningsplagg, så i kväll skulle hon packa ihop det jag skulle ha.

    Jag har längtat läääääänge på dessa kläder, vad kul det skall bli!
  • Ruso
    Småkottarna skrev 2008-12-09 10:53:10 följande:
    Puffar för min fråga angående om kläderna nu är slut på meandi eftersom deras klädkarta är helt tom? Och hur dags släpps dagens erbjudande?
    Deras klädkarta är INTE tom!
    Troligen låg den bara nere lite i går så att de uppdaterade och tog bort de plagg som är slut.
  • Ruso
    Lindadjo skrev 2008-12-09 11:28:00 följande:
    Nämen...vad är det för hemlighet!
    Har man sagt A så måste man säga B - så det så!!

  • Ruso
    Miew skrev 2008-12-09 15:57:47 följande:
    Men varför hade den som erbjudande då? Äh, förra årets kalender var mycket bättre...
    Med länge menas typ hela dagen Erbjudande tog slut på 5 minuter!
Svar på tråden Me&i-tråden nr 9