• Ruso

    Me&i-tråden nr 9

    skrattmaja skrev 2009-01-16 10:53:19 följande:


    kajsavarj, det är just därför jag inte vill skicka via hemsidan, de flesta fattar itne att det är en inbjudan.... jag maialr till de flesta och man skiúlal inte kunna få tillgång till ditt inbjudningskort??? inboxar dig.....
    Aha...så det är så det är! Jag ser ju alla mail direkt, utan att öppna dem, så jag har inte ens tänkt tanken att dessa inte skulle nå fram. Hittade bara mailadresser till 5 av de jag skulle bjuda, och bara en har svarat - där har vi kanske orsaken!

    MIn bästa kompis är det som svarat - Nej... hon tyckte att sonen hade tillräckligt med kläder (inte alls intresserad utav barnkläder och köper mest på Lindex och JC till sin son som är 9)
    Jag kan inte alls förstå att hon inte vill komma, det är ju så mysigt!! Och så kunde hon ju tänka på mig då hon vet att man måste ha ett visst antal gäster för att få lite pengar Eller hur!
  • Ruso

    Fick nyss en inbjudan till värdinnor...lite text och en lista där man kan skriva vilka som kommer och vilka man bjudit....

    Och en stor bild på två glada flickor i nya fina pyjamas/nattlinne!!

    Ljusrosa med brun kanin på magen. Nattlinnet hade korta ärmar som var rosa med vita prickar, pyjamasen hade långa byxor och korta ärmar, och ärmen ser ut att vara brun. Mörk cerise halskant på båda, samt även ärmen på nattlinnet!

    Eller...det kanske inte är nattkläder utan klänning, t-shirt och tajts? *funderar*... någon annan som tittat på bilden?

  • Ruso

    My05 skrev 2009-01-16 17:57:09 följande:


    Varför inte till bildtråden..???
    Kamerat är fullt och jag hittar inte den där saken man överför till datorn...dyker den upp här i kaoset så kan jag plåta och lägga in. Annars är den en sånn där pdf jag vet inte hur man kopierar enbart bilden och lägger in den.
    Om maken har tid när han kommer hem så kanske han kan fixa det...
  • Ruso
    Ruso skrev 2009-01-16 21:09:16 följande:
    My05 skrev 2009-01-16 17:57:09 följande: Kamerat är fullt och jag hittar inte den där saken man överför till datorn...dyker den upp här i kaoset så kan jag plåta och lägga in. Annars är den en sånn där pdf jag vet inte hur man kopierar enbart bilden och lägger in den. Om maken har tid när han kommer hem så kanske han kan fixa det...
    Jag känner mig jätteduktig och klarade själv av att ta ut bilden från dokumentet och lägga det i min bildmapp...tänkte sedan lägga den på min sida och i bildtråden... hade tom laddat ner den till bildgalleriet, när jag kom på att det ju är förbjudet att lägga andras bilder där!!

    Så sorry, jag kan inte lägga ut den, men om någon är intresserad så inboxa mig, för det kan ju inte vara en hemlig bild, alla värdinnor får väl denna folder.
  • Ruso
    Raihana skrev 2009-01-16 22:29:59 följande:
    Jag tyckte dom där nattkläderna var jättetråkiga=(. Gillar inte deras fisrosa, i alla fall när hela plagget har den färgen. Skulle varit brunt med rosa kanin istället. Jaja, det lär ju finnas en hel del andra plagg jag kan köpa istället.....=)
    Sköldisnattlinnet är MYCKET finare tycker jag! Så jag är glad jag har sådanna till mina tjejer...eller förra nattlinnet med kaniner var också finare. Men hade jag haft behov av nattplagg så kanske jag skulle köpa, tycker inte rosafärgen är så fisig faktiskt
    Men...jag behöver verkligen inte flera nattplagg nu... tur det, så kan jag köpa annat i stället
  • Ruso
    NovaAlexandra skrev 2009-01-16 23:09:27 följande:
    kan man få se pyamasblden?
    Skicka din email till min inbox så fixar jag bilden till dig!
  • Ruso
    Raihana skrev 2009-01-16 23:09:37 följande:
    Ruso skrev 2009-01-16 22:35:46 följande: Ja, jag är så sur över att jag aldrig hann få tag på sköldisnattlinnet.....dom är sååå fina! Pojken har pyjamasen dock, byxorna har han till vit cirkel t-shirt som pyjamas och tröjan har han som vanlig tröja till dagis med ljusa jeans, han älskar sköldisarna.=)=)
    Bra tips! Min lille son har den pyjamasen, och också den t-shirten! Lite längre fram på våren så skulle han kunna ha som din kille! Han är bara 9 mnd och sover utan täcket jämt...så än så länge får det bli långärmar på natten.

    Älskar turkost och älskar sköldisar!! Har nattlinnet till mina 3 yngsta flickor!
  • Ruso
    Lalalong skrev 2009-01-16 23:10:54 följande:
    Jag kom på en sak...Ni som var i Skurup i mellandagarna. Tog de kort där?? Jag har aldrig kontanter på mig och vill helst inte ha det heller om jag slipper. Så slipper jag åka och ta ut pengar så blir jag glad
    Lyckliga du som skall till Skurup!!

    Jag skulle vilja åka dit, men har lite för långt...

    Vet någon om molnkragtröjan finns kvar i skurup...och den turkosa frottekjolen?
    Vad är priserna där jämfört med i webshoppen?
  • Ruso

    Ang de nya nattplaggen - min säljare är inte så säker på att det är nattplagg, hon tycker den korta modellen ser ut som frotté, och när jag kollar så kan hon ju mycket väl ha rätt!? Då kanske det inte är en lite stor t-shirt, utan en tunika och tajts, och det andra en klänning!

    VAd tror ni?

  • Ruso

    Blir mer och mer säker...det är nog frotte klänning och frotte tunika....och man tittar så ser tyget annorlunda än på tajtsen... och ärmen på klänningen måste vara annat tyg för rosafärgen är inte identiskt...

    Hm...blir lite konstigt då jag var inställd på nattplagg

Svar på tråden Me&i-tråden nr 9