• Ruso

    Me&i-tråden nr 9

    Hej - nu känns det skönt och säkert igen
  • Ruso
    Typiskt...då var beige igelkott slut i 86/92, väntade in en sånn....hade hoppats på julkalendern. Ledsen
  • Ruso
    Perkan skrev 2008-12-02 13:37:50 följande:
    Lägger till i favoriterna Jag har bara jackan + byxan av vinterkläderna, synade dom idag då jag läste om overallerna men inte hittat nåt! *skönt* Blir också väldigt besviken gällande molnkjolen, bara för den tog slut så snabbt så blir man ju ännu mera sugen! Konstigt hur man fungerar.... Har iaf molnklänningarna med tights till, som tjejerna ska ha på julafton! Konstigt att alla hemliga plaggen är slut, men de lägger säkert in de överblivna kläderna i webshopen istället så de kommer säkert inte finnas längre eller vad tror ni? Fick en body med gamla bilar som hemligt plagg sist, som jag tycker jätte mycket om - köpte den själv i mindre storlek som användes i somras till lillkillen, men den här blev sladdrig direkt i halsringningen efter 1 tvätt!!! Trist  trots att jag inte betalat nåt för den och det var ett hemligt plagg så vill jag ju ha ett plagg som är schyst. Undra vad man skulle få istället för den då om jag reklamerar den? Lite konstigt trots allt att skicka ut den som ett hemligt plagg när dom har fått en massa reklamerade av just den bodyn!
    Och nu tom säljer de den för i webshoppen, bodyn alltså ;) Den är alltså inte slut utan finns kvar!

    VArför hemliga plagg är slut är väl klart...de kläderna säljs ju för en högre summa i webshoppen nu...
  • Ruso
    Skrutteruttan skrev 2008-12-02 16:03:43 följande:
    Jag fortsätter väl med min monolog här . Fick precis mail från me&i att de skulle sätta in 200 kronor på mitt konto som kompensation för glipan i de två overallerna...oj, det var snabbt jobbat!
    Ja, visst har de ändrat sin kundservice mycket- just snabbheten när man mailar!!
  • Ruso
    panda08 skrev 2008-12-03 14:23:21 följande:
    Svar på #80Nifelheim skrev 2008-12-03 07:26:38 följande: Jag fick mina saker idag som jag beställde den 26/11...
    Jag beställde första dagen och har inte fått något. Till mig sa de att det skulle leveras i slutet av veckan (fick ingen bekräftelse på mail så jag hörde av mig till dem...)

    Vad hade du beställt då?
  • Ruso
    Snälla, kan ni (vem det nu var) inte berätta hur ni lyckas hitta bilderna. Vill ju har lite framförhållning
  • Ruso
    Skrutteruttan:
    *OT* vad har du för storlek på Katvig velourjackor till dina minsta? Har köpt velourbrallor också, eller bodys?...funderar på att beställa men vet inte alls hur Katvig är i storlek. Har frågat på "dansk" tråden...men där skrivs så mycket att frågan kommer typ 3 sidor bar några minuter efter den är skickad
  • Ruso
    panda08 skrev 2008-12-03 14:45:33 följande:
    Svar på #122Beställde röda molnfilten, röd molnmössa, sega råtta tunikan, cerisa leggings, turkosa tunikan och sega råtta tröjan... Fick hem en avi i brevlådan för att hämta ut på posten.
    Fick också avi nu med posten, så nu får jag hämta mössa och molnfilt
  • Ruso
    hypatia skrev 2008-12-03 19:10:23 följande:
    rosenkind skrev 2008-12-03 19:04:38 följande: Jag ändrar bara siffran i länken eller i bilderna. Den finns alltså bara med som "liten" bild och jag har inte en aning om vad erbjudandet blir. www.meandi.se/Upload/Images/2008/julkalender_...
    Jag provade också att bara ändra datum, men det funkade inte alls. Högerklickar på bilden och tittar på adressen i egenskaper och kopierar och ändrar...funkar inte, eller ändra i adressen till själva erbjudande...funkar inte.

    Så, exact - hur _gör_ du?

    Får du upp för flera dagar, eller när funkar det?
  • Ruso
    Meandi4ever skrev 2008-12-03 19:36:05 följande:
    Och prickblomma och geishatunika enligt vad jag får fram. Gissar på gratis leggings om man beställer antingen en tunika eller klänning av de som nämnts - vad tror ni?
    Hur får du det fram?

    Ta3, betala för 2?
Svar på tråden Me&i-tråden nr 9