• Ruso

    Me&i-tråden nr 9

    Hm... märkligt... min dotter använder också just LIndex plyschbyxor - har jättemånga och jag tycker de är rätt så små i storleken. Hon har nog både 98 och 104...92 har jag fått lägga undan för ett bra tag sedan. Samtidigt har hon två bruna plyschbyxor från Me&I i 86/92 som inte är för små alls.

    Nu måste jag mäta, eller...mäter nog i morgon för jag orkar inte leta fram kläderna  nu
  • Ruso
    Perkan skrev 2009-01-14 23:32:02 följande:
    Svar på #1652Raihana skrev 2009-01-14 22:47:43 följande: Åh vill se inbjudningskortet!!!!
    Hm...jag fick också nya inbjudningskort att skicka ut...men de är oragna med igelkottar på... Antar det är en gammal, men de är olika de jag fick i höst..
  • Ruso
    Lalalong:
    MÄtte Lindex plyschbyxor 98 med Me&Is plysch med fickor 86/92 (den andra sorten hittar jag inte just nu) och de har nästan exakt samma längd! Konstigt!!
    Båda sitter mer eller mindre perfekt på min tös. Alltså, inget växtmån precis, så hon kan lätt ha 104 hos lindex och 98/104 hos Me&I.

    Det är inte lätt detta med storlekar, när man som individer tänker och tycker så olika. En del tycker det är snygg med uppvikt och lite pösiga kläder, en annan gillar det inte alls.
    En tycker ett plagg är för litet när det sitter lite tajt, en annan gillar när det är lite tajt. Me&Is kläder är ju lite tjata, så då kan de upplevas för små innan längden är för liten. Han man en pojktröja från Lingon och blåbär är de ju vida och samma längd kan man nästan drunkna i.

    Jag skulle nog säga att ett klädesplagg är för litet när ärmlängdn och benlängden inte funkar längre, eller om den blir för kort i midjan...  är den för tajt, så blir det liksom inte plagget som är för litet utan modellen som inte alls passar barnet. Men med ME&I så är ju det fina att man då oftast kan gå upp en storlek och heller vika upp.

    Jag har den röda prickiga tröjan i 110/116 till min 4,5 åring. Det är egentligen storleken för henne, hon kan han 98/104 också, men det finns inget växtmån alls då. Men denna rödprickiga tröjan måste vi vika upp två gånger på ärmlängden om den inte skall komma ner i händerna liksom. Viken inåt, och det ser helt OK ut, men egentligen är den ju lite för stor. Men hon är lite rundare, så runt magen sitter den ändå bättre.

    Jag skulle endå rek. 86/92 till din tjej, hon är ju varken lång eller rund
  • Ruso
    Raihana skrev 2009-01-15 12:28:29 följande:
    Ruso skrev 2009-01-15 09:53:19 följande: Dom är från i höstas, det fanns också med geishor på, också de från i höstas. Dom med medaljonger är så fina.....=)=) Dom bara "skriker" sommar.
    Är du helt säker?
    Jag hade i höstas gröna med igelkottar (tror jag det var), men jag ser nu att texten är olik på dem jag har i dag. Nu kan man fylla i sin email och så... VAr det 3 olika i höst?
  • Ruso
    Raihana skrev 2009-01-15 12:39:45 följande:
    Håller med övriga om att det kommer att bli en dyr säsong!!! Ligger för övrigt en bild på årets inbjudningskort i mitt bildgalleri nu för alla nyfikna som inte fått.
    Jättefint inbjudningskort - vilka fina färger ihop!!

    Mitt kort, med igelkottarna har exakt samma text som på ditt...då det kanske är nytt från våren ändå? Orange med turkosa igelkottar - det kanske kommer igelkottar!!! Måste fråga min säljare *hehe*
  • Ruso
    skrattmaja skrev 2009-01-15 13:26:32 följande:
    perkan, du skriver om e-inbjudningskort är det dem via me and is hemisda eller är det ngt som du skrickar ut själv via mail??? tycker att det är så roligt med de färgglada inbjudningskorten..har sega råttor kvar sen i höstas!!!!
    INte perkan...och inte säker...men hon menar nog via me&Is hemsida. Har nyss upptäckt den finessen, väldigt smidigt... men jag upptäckte att jag ju inte har emailadresser till de jag vill bjuda, så det var bara några stycken jag kunde skicka via den tjänsten.

    Sega råttor var väl förra våren, var det inte?
  • Ruso
    Äsj då...jag som började tro att det var igelkottar som motiv nu till våren (pga ibjudningskorten)

    Kollade med säljaren, det var höstens tyvärr!! (fast hoppas kan man ju ändå...)

    Hon sa att det var något fel på de med medaljonerna, och de håller på att trycka nya... så de som redan hade hunnit skickas ut är det alltså något fel på...
  • Ruso
    Kunde inte låta bli...var tvungen att kolla vad som var fel på inbjudningskortet...

    Det är att det står www.meandi.fi i stället för www.meandi.se - inget värre!

    Kom på att det nog inte var igelkottar jag hade i höstas, det var nog servetterna jag blandar ihop med, det var nog gröna med segaråttor...säkerligen förra vårens.

    Nåja...helt värdelös information, men ändå
  • Ruso
    Raihana skrev 2009-01-15 20:32:51 följande:
    Inbjudninskort: Godisråttor grön/vita vår-08 Igelkottar orange/turkos höst-08 Medaljonger sommarfärger vår-09 Geishor fanns som servetter, inte som inbj.kort. Jag blandade ihop det. Helt onödig info, jag vet.....
    Fast rolig info

    Jag blandade också ihop med servetterna, som ju var turkosa med bruna igelkottar.
    Det var gröna med vita råttor jag hade i höst, rest från våren. Och nu har jag rest från hösten, då den nya är på nytryck och inte är färdiga än. Det var bara några som hade hunnit ut innan de upptäckte felen.
  • Ruso
    kkarro skrev 2009-01-15 21:28:12 följande:
    Tänkte testa e-inbjudningarna men när jag loggar in kommer det inte upp något formulär? Fungerar inte den tjänsten eller?
    Jag använde den i dag, konstigt...
Svar på tråden Me&i-tråden nr 9