• Minnie7

    Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder

    Tack hörrni...

    Hon skulle försöka ställa remissen till Eva Fornell. Vet inte vart hon jobbar men jag utgår från att det är på universitetssjukhuset. Har googlat på henne och hon har skrivit en del om ämnet ffa mellangården och hur viktigt det är med en bra mellangård. Hoppas verkligen jag får komma dit!

    Ja det är inte kul att bli misstrodd. Man visar ju liksom inte upp sina privata delar för nöjes skull. Eller vill ha en massa smärtstillande etc. Hoppas du får bättre besked Hella!!
    Antar att man har lätt att ta till psykiska besvär när man inte hittar något annat som kan vara fel. Och visst- det HAR satt sig på psyket också. Konstigt vore väl annars!?

    Kram på er- skönt att ventilera med några som vet hur det känns.

  • Minnie7
    mammin skrev 2011-10-24 21:15:03 följande:
    Isa: så jobbigt, känner med dig. Min läkare talar mkt gott om en kollega i Linköping, så det låter som en bra plan!
    Det låter bra- hoppas verkligen jag får komma dit. Är ju ett annat landsting så det kan bli knepigt...
  • Minnie7

    Pollys mamma: Det låter verkligen som om Eva Fornell är en kanonläkare! Åh vad jag hoppas jag får komma till henne!!

    Usch, din stackare. Har du svårt att kissa nu också?? Vad säger din gynekolog? Själv har jag motsatta besvär- läckage, men bara om jag hostar och nyser. Hoppa och springa också antar jag men det har jag inte vågat än, känner mig ju vidöppen därnere. Konstigt egentligen- jag känner mig öppen samtidigt som hålet känns fyllt...

    Kram till dig!!!

  • Minnie7

    Nja, någon hjälp direkt får man kanske inte men de kan ju se hur det ser ut iaf. Och en remiss till sjukgymnasten om man behöver hjälp med knipet. Men, nej- inga åtgärder medan man ammar . Så, nu står jag inte ut längre utan försöker sluta amma. Jättetrist för det funkar verkligen kanon och är så mysigt. Sista bebisen också...

  • Minnie7

    Hella: Jag sitter lite framåtlutad och det funkar bra. Dock kan jag inte kissa snabbt eller trycks på för då bränner det som eld inuti urinröret. Precis som ett sår därinne. Och så gör det ont en stund efteråt.

  • Minnie7

    Åh, jag är så himla glad nu. Fick brev från KK och om jag inte blivit bättre när jag slutat amma helt samt testat elstimuleringen ett litet tag så kommer hon skicka remiss till Eva Fornell i Linköping. Yes! Känns oerhört skönt att en riktig specialist ska kolla då!

  • Minnie7

    Mani- jo visst är det härliga problem vi har. Jag sitter ju också gärna framåtlutad men måste böja mig bakåt för att tömma ut allt.

  • Minnie7

    Hella: Usch då . Förstår dig... vill man att enterocelet gått upp så de kan göra en operation och då förhoppningsvis bli helt bra- samtidigt rädd för komplikationer. Eller hoppas att enterocelet inte gått upp- men vad blir då åtgärden liksom? Även om det känns jobbigt med den där röntgen så är ju något på g iaf, du får försöka se det så. Något händer- det finns en plan. Hon ryckte inte bara på axlarna denna gång.
    Åh- kram på dig!!!!

    Buspojkarna: Nej, hur går en sådan nervmätning till?

    Pyttis: Klåda?? Typ som svamp eller??

Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder