• Kelly och Kevin

    Vi som blev mamma i september/oktober 2006

    Hej alla mammor!!!

    Nu e vi inne på vår 13:e tråd!!

    Nu är  våra barn två år. Var har tiden tagit vägen???
    Nu väntar vissa av oss syskon till våra barn och vissa har redan fått.

    Här pratas det om allt i våra liv och våra små barns liv. Här ska vi ge varandra stöd när vi grubblar över något eller bara vill snacka lite ditt och datt .

    Nya och gamla är välkomna hit! Vi fortsätter äventyret som småbarnsförälder med stora steg .

    Ska bli roligt att få följa er och era små ännu en bit fram!

    Kram
    ♥♥Kelly & Kevin♥♥
  • Svar på tråden Vi som blev mamma i september/oktober 2006
  • Myror i brallan

    Hej på er!

    Här är en till som fick en tjej i sept. 06. Bor i Umeå med tvåan på jäsning, BF på söndag.
    Ville bara säga att vår tjej också drömmer, vaknar i det närmaste panikslagen och pratar om "flugan",hon blev stucken av en geting för ett tag sedan, som kommit in med veden och vaknat till liv. Tyvärr har vi problem med getingar i veden denna vinter...
    Bara att ta upp i knät till hon sansat sig och det kan ta en stund, jobbigt då man inte sover så gott själv i övrigt och så blir hon ju så trött hos dagmamman.

  • NanaS

    mrsjonte
    Låter inge kul att hon är så dagar med...barn ska ju inte behöva va rädda för att sova o vila... hoppas det går över och om det inte nu är så att hon vägrar för ngt annat. Kan du inte ringa bvc och pratat m dem?

    Theodore har med haft av o till senaste månaderna mardömmar o vaknar helt förstörd på nätterna ibland. Inget dock på dagen när han sover. Han kommer in till oss oftast själv o kryper ner mellan oss o somnar om. Ngn enstaka gång får man gå in o hämta han då han är HELT förstörd sittandes upp i sängen gråter o ropar.

  • oOoJOYoOo

    mrsjonte skrev 2009-01-21 15:30:56 följande:


    Hallå...hjälp!!!Har en fråga, till er här inne, ang era barns sömn. Cornelia blev 2 år i okt. Och har till och från varit helt hysterisk när hon vaknat på nätterna, svårt att kunna trösta henne. Idag när jag hämtade henne på dagis ( där vilan varit problem när det e trassligt på nätterna ) så berättade personalen att hon knappt ville somna precis som om hon "vet" om kommer drömma OM det nu är det hon har problem med....Nån som har varit med om likande??
    Nattskräck? Min först födees hade så...jag kunde sitta i nån timma och försöka lugna honom man han var mer sovandes än vaken...det var en mycket slitsam period. Då visste jag inte vad det var för något. Men det var inte roligt att lägga honom på kvällen och veta att man skulle vakna av ett gallskrik och en otröstlig unge...man känner sig rätt otillräcklig då.

    Dom ska ju vid den här tiden kunna drömma hiskerliga drömmar

    Någon som jag ändå vet är att det går över så håll ut!

    Kram
    Sanna
  • Snusadus

    ja här är det lugnt.. eller så är alla däckade i influensa och ihärdig hosta.. jag har nu haft hosta sen i torsdags.. den ger sig inte.. men jag har inga andra symtom.. bara host, host, host...

  • Snusadus

    måste bara passa på att beklaga mig lite..

    Varför är det så att män, och då menar jag min man, blir så HIMLA sjuk av förkylning.. Jag har också mått kass.. har hostan kvar.. och ja, jag känner inte efter mer! för jag har inte tid och det är inte kul att vara sjuk.. men han.. ja, han känner efter och blir helt passiv och apatisk så himla trist!!!
    och så retar jag mig på mig själv som bryr mig.. grr...

    Ahhhh det var skönt!!!

  • Lilybee

    Snusadus: Förstår dig totalt och jag har så roligt här hemma åt P när han är dålig. För då är han ju riktigt dålig, medan man själv får klara det mesta trots att man är dålig.

  • Heidi1

    hahaha här e d mer jag som blir sängliggande o pallar ingetting


    Mamma till Citrina 061007 & Leia 080617
  • mrsjonte

    Ett tag sen jag var här inne, Cornelia har varit inlagd på sjukhuset....lunginflamation. Men hon fick komma hem i måndags och hon är mycket piggare nu.

  • Fru Andersson
    mrsjonte skrev 2009-02-04 20:19:52 följande:
    Ett tag sen jag var här inne, Cornelia har varit inlagd på sjukhuset....lunginflamation. Men hon fick komma hem i måndags och hon är mycket piggare nu.
    Skönt,jobbigt när dem små e sjuka...
Svar på tråden Vi som blev mamma i september/oktober 2006