• Svar på tråden hur ofta känner er sambo/ man på eran mage?
  • Alby

    Lite varje dag, tyvärr så missar han bebisens sparkar varje gång Glad När vi ligger i soffan brukar han ha handen på magen, och har märkt att när vi är på stan så beter han sig nästan som en vakt och skyddar min mage om någon är nära att stöta till den.
    Är i v 25. 

  • bringa

    Händer aldrig om jag inte skulle be honom. Träffade en kompis i helgen och upptäckte hur glad jag blev när hon frågade om hon fick känna på magen. Annars känns det som vi lever vårt eget liv, jag och maggen.

  • Mysanpysan86

    Min man tar mig jätte ofta på magen. Han skiner upp som en sol när han får känna bebisen, som ibland kräver lite letande. 
    Men jag vill inte ha bekanta eller främmande människor ska röra min mage. Bara min familj.  

  • tomsfru

    på kvällarna framför teven brukar han känna på magen och när jag säger till att h*n rör på sig Glad det löjliga är att han till o med sett rörelser på magen ett par gånger men aldrig hunnit på en buff i handen...

  • Eilatan

    Ofta när jag känner barnet sparka brukar jag ta min mans hand och lägga den på min mage. Jag vill att han också ska känna sig delaktig men varje gång missar han det., vilket är synd men han pussar och tar på min mage ändå, det är så mysigt!

  • LilleE

    Min sambo tar mycket på min mage, mysigt! Han pratar med vårt lilla pyre och pussar magen. Skulle tycka att det kändes väldigt konstigt om han inte tog på den! Tar nog ganska mycket själv på magen också.
    Är en väldigt fysisk person och har ingen emot när vänner eller familj tar på magen heller. Är i vecka 29 nu.

  • Ett syskon till marcus

    Jag brukar tala om för min man att det är liv i magen och då lägger han handen där. Det är ett sånt liv i magen att man nästan förväntar sig foten sticka ut från magen. Då tycker han det är obehagligt, det tycker jag med. Ni som inte har en partner som tar på magen, be dem göra det om ni vill. Det är så viktigt att man är tydlig med allt när man är gravid och när liten kommer. Det är så lätt att man annars blir sårad och att det uppstår problem.

  • miroro

    Varje dag, alltid när han kommer hem från jobbet brukar han pussa, klappa på magen och prata lite, han brukar till och med fråga om bebisen sparkat idag, hehe. Och även när vi kollar film eller ska sova brukar han ofta ligga med handen på magen och känna hur bebis rör sig. jag tycker det är jättemysigt :) är i vecka 33.

  • weasley

    I princip varje dag känner min sambo på magen, speciellt om man säger till att "nu är det full fart därinne".
    Ibland verkar han mindre intresserad av att känna, men sen jag sa till honom att jag tycker det är så mysigt att han också får känna på bebisen så har han verkligen tagit åt sig och gör det dagligen. Jag tycker det är jätteviktigt att han också är med och pratar med/känner bebben. 

Svar på tråden hur ofta känner er sambo/ man på eran mage?