• Svar på tråden hur ofta känner er sambo/ man på eran mage?
  • Tutti

    Väldigt sällan.. Första graviditeten var tydligen mycket mer spännande och roliga än nu. Kanske för att detta inte heller var planerat och delvis känner jag att han kanske inte ens ville ha en till redan nu..

    Men för övrigt så jaa..han var MER intresserad av både magen OCH mig under första graviditeten, än vad han är nu..

    Nu bryr han sig knappt..klart man blir ledsen och tänker en massa men sånt man får ta antar jag..

  • team75

    Mm väldigt sällan måste jag säga. Numer känns jag bara som någon som bär hans barn och någon närhet finns inte. Känner mig fruktansvärt oattraktiv och osynlig. Känns som om jag funkar som en hushållerska här hemma och inget annat.

    Väldigt trött på det här och funderar på hur jag ska orka stå ut. Har ju två barn sedan tidigare så det här är nummer tre som vi väntar. Har dock två månader kvar innan BF och jag är redan nere på botten.

  • hönsmamman01

    Oftast inte... Så fort jag säger åt honom att känna för hon sparkar så slutar hon. Vet inte om det är svårt för grabbarna att förstå. Sen har jag sagt att jag är inte så förtjust i att folk håller på och tar mig på magen hela tiden (vilket ibland verkar vara omgivningens rätt i samhället) så det kanske är därför han inte är där och känner så mycket. Men det blir väl nån strykning nån gång när han känner sig lite modig :) För ibland verkar det verkligen som att han måste samla sig mod...

  • väduren74

    Ja det är inte lätt att föstå sig på karlarna. Jag behöver mycket närhet just nu, men oftast ska det när man börjar kramas leda till sex.
    Han verkar vara lite besvärad när jag kräver närhet.

  • Tokmia

    MIn sambo pratar ,klappar & pussar på magen så fort han får chansen. Han är så stolt över min växande mage.

Svar på tråden hur ofta känner er sambo/ man på eran mage?