• MirakelPyret

    BF runt 1 juli 2009 - Del 2

                Tänkte det skulle vara kul att samlas i en ny tråd...             diskutera och prata om allt som rör graviditeten och det omkring...


    Grundaren till tråden är tyvärr inte längre med oss, men vi önskar henne att stort LYCKA TILL! och hoppas att hon tittar in till oss igen. Hoppas att alla gamla vill hänga på och nya ansikten tittar in.


    BF-Listan till tråden hittar du här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-230/m38174952.html

    Gamla tråden hittar du här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-230/m37665181.html
      
  • Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2
  • siggethecat
    Svar på #329
    MirakelPyret skrev 2009-02-19 11:49:11 följande:
    MrsHolly. HAHA.. du valde den bra tiden du Siggethecat . SJÄLVKL:ART, VÄLKOMMEN IN !!!!!Jag har BF 2 dagar efter dig.. känner du bebis mycket ??
    Tack så mycket! Ja, jag känner av bäbisen mycket men det är inte dom där hårda sparkarna som man känner på utsidan än. Dom kommer bara ibland, beror nog på hur bäbisen ligger. Du då?
    stardream skrev 2009-02-19 14:59:57 följande:
    Klart du får! välkommen Jag har BF 3 dagar efter dig..
    Tack så mycket! Kul med flera som har BF ungefär samtidigt!
  • knyttetsmamma

    siggethecat skrev 2009-02-19 10:48:03 följande:


    Hej! Får jag också vara med här?? Jag har BF 1/7 -09 , har en son sen förut född 2006.
    Välkommen!
  • Prylgalen

    Härinne är det finfint!

    Själv sitter man på jobbet, frugan ligger nog hemma i sängen fortfarade. Hon är alltid trött nu för tiden...

    vecka 21 nu ju också, det närmar sig!
    Magen är hård och börjar växa mer och mer, går rätt snabbt nu.
    Har knappt synts innan vecka 19-20 typ...

    Nu känner vi av Båda två regelbundna sparkar med, man kan se när beppen blir våldsam där inne och slår och sparkar. (skitungen gillar inte när Linda ligger ner, så jävlar blir det fart på en...)

    Wiiii, vi är nästan klara med köket också!!!!

  • Senap

    Går in i vecka 22 idag!
    Vi har inte tänkt tanken att slutföra hallen ens. (just nu är den bredspacklad men inte mer)

    Jag mår för dåligt så mannen är numera VD, receptionist, chafför, restaurangansvarig, städare, barnskötare, logistiksamordnare och allmän hjälpreda för Hem AB. Fundersam


    My sugar is raw
  • stardream
    Shoegirl skrev 2009-02-20 10:53:35 följande:
    Går in i vecka 22 idag!Vi har inte tänkt tanken att slutföra hallen ens. (just nu är den bredspacklad men inte mer)Jag mår för dåligt så mannen är numera VD, receptionist, chafför, restaurangansvarig, städare, barnskötare, logistiksamordnare och allmän hjälpreda för Hem AB.
    Hahaha.. Din man verkar har ett tufft jobb
  • erla80

    Tycker så synd om er som inte mår bra! Själv har jag inga direkta krämpor men det ska man kanske inte säga högt för då kommer de väl.. Jag hade problem med magkatarr för några veckor sedan men de besvären har förvunnit helt och jag hoppas att de fortsätter att hålla sig borta.

    Vad har ni för er idag då? Själv har jag och mannen storstädat, tvättat och nu tänkte jag passa på att baka lite hollon muffins med vit choklad *mmmm* Ikävll blir dte schlagerfestival och middag hos några vänner.

    Har ni kommit på namn till era små liv i magen? Jag och maken är överens om två flicknamn som vi tycker mycket om men vi har inte fastnat för något killnamn.. Det är så svårt!

  • Emmsie

    God morgon! Hoppas att helgen varit bra.

    Hur mycket känner ni andra bebisen i magen? Jag kan nu känna när barnet snurrar runt, vilket är en konstig känsla.. som en stor gasbubbla som förflyttar sig i magen.

    Det är skönt att vi äntligen har passerat halva graviditeten, jag mår superbt!

    Vi har redan köpt barnvagn, den står nu i datorrummet så att vi kan titta på den med jämna mellanrum. Det är mycket verkligare nu, att vi faktiskt ska få barn!
    Jag fick garn och stickor i födelsedagspresent, så den senaste veckan har jag stickat små strumpor och en hätta, pyttesmå Det börjar bli lite saker i "Prickens" garderob nu, men har köpstopp på en bebispryl i veckan. Då borde jag hinna klart till födseln.

  • erla80

    Jag känner av bebisen ganska mycket. Tidigare kände man någon/några sparkar per dag men nu märker man att han/hon har vakna perioder när den rör på sig mer. Nu är det riktiga rejäla stötar. Jättemysigt! Min man har varit så förtvivlad i en och en halv veckas tid för att han inte har fått känna sparkarna. Så fort han var där med handen så slutade den lille/lilla Men igår kunde han känna massor av sparkar utanpå magen. De syntes till och med, magen liksom hoppade till eller putade ut. Vilken lycka. Han kunde inte sluta le...

    Åh, jag önskade att jag kunde sticka. Vad duktig du är!! Du får lägga upp bilder på dina alster sedan. Själv får jag förlita mig på bebisens mormor och farmor.


    Emmsie skrev 2009-02-23 07:19:03 följande:
    God morgon! Hoppas att helgen varit bra. Hur mycket känner ni andra bebisen i magen? Jag kan nu känna när barnet snurrar runt, vilket är en konstig känsla.. som en stor gasbubbla som förflyttar sig i magen.Det är skönt att vi äntligen har passerat halva graviditeten, jag mår superbt! Vi har redan köpt barnvagn, den står nu i datorrummet så att vi kan titta på den med jämna mellanrum. Det är mycket verkligare nu, att vi faktiskt ska få barn! Jag fick garn och stickor i födelsedagspresent, så den senaste veckan har jag stickat små strumpor och en hätta, pyttesmå Det börjar bli lite saker i "Prickens" garderob nu, men har köpstopp på en bebispryl i veckan. Då borde jag hinna klart till födseln.
  • stardream

    Jag känner med av bebisen ganska mycket. Hon brukar sätta igång på nätterna, och verkar inte vara förtjust i att jag ligger på höger sida...
    Min sambo har fortfarande inte känt några sparkar, men han har sett dem utanpå magen

Svar på tråden BF runt 1 juli 2009 - Del 2