Inlägg från: Elisabethjz |Visa alla inlägg
  • Elisabethjz

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 14

    Bra att ni har koll på det här med trådarna och när dom tar slut!!!!

  • Elisabethjz

    Vad gulliga ni är som grattar!!! Tack

    Linbou: Det var längesen!!! Hoppas allt är bra!

    Vi har varit runt på besök på olika förskolor och ska iväg till några privata/kooperativ imorgon så får vi se. David börjar jobba nu nästa vecka och jag har ett på g, och får jag det så är det fulltid som gäller för mig med.

    Marfa: Nejmen vilken tråkig iställning av fröken. Det är väl Självklart att alla föräldrar vill sina barns bästa och att man gör så gott man kan för att få allt att gå ihop. Om hon kommenterar det igen så säg ifrån tycker jag. Hon har inte rätt att ge dig skuldkänslor.

  • Elisabethjz

    Miss K: Känner igen det med nejsägare!! Benjamin säger helt nonchalant, "Nejtack"

  • Elisabethjz

    När har ni pratat om att ha mammakväll?!?! Låter mysigt Jag är ju mobil och rätt så mycket närmare nu för tiden!

  • Elisabethjz

    Idag har vi hittat en förskola som verkar toppen!!!!!! OCH dom kanske kanske har plats åt oss, så håll tummar och tår! Fick en väldigt bra uppfattning av dom. I våran kommun finns inget ur och skur som vi helst vill ha, men dom är ute i naturen 3 dar i veckan, och lagar mat ute och äter ekologiskt och är inte kommunala, så dom uppfyller så gott som alla krav vi har

    Benjamin kände sig som hemma med en gång, sprang iväg och började leka med barnen och sade åt oss att "gå, ses sen"

  • Elisabethjz

    Skrutt: Vi ger alltid Benjamin hostmedicin i såndär pipett eller vad det heter, eftersom vi fått ge sådana mängder medicin så är han inte pigg på ngt som ens liknar medicin. Man får hålla honom (läs nästan sitta på honom) och var snabb som tusan, känns hemskt, men oftast det enda som hjälper.

    När det gäller att skicka till föskola eller inte så tänker jag alltid "skulle jag vilja att ett annat barn som var sjuk på samma sätt som Benjamin går till förskolan och kanske smittar?" Då brukar svaret ofta bli att han får stanna hemma.

  • Elisabethjz

    Skrutt: Håller med Angel, vi har ju i stort sett haft samma "problem" med Benjamin och vi fick vänta länge innan vi fick konstaterat det vi visste, att han hade astma och är mer utsatt för infektioner i lungorna.

    Men det är trist att man som förälder ofta blir "överkörd" av läkare som tror sig veta, när det är föräldrarna som känner barnen bäst.

  • Elisabethjz

    Svirro: Benjamin är mer frisk nu över lag, men han åkte på en rejäl infketion när vi kom hem nu och hade ett jobbigt kurpp anfall en nall och nästa natt spenderades på akuten med skyhög feber.

    Men annars är han mycket friskare, får inte lika allvarliga infektioner längre utan mer vanliga förkylningar som alla barn. Sedan får han astma attacker ibland, men då har vi inhalations medicin i 3 olika former som han får, så brukar det ge med sig fort.

    Jag ska få besked snart om jobbet jag har på g, så jag håller tummarna!

  • Elisabethjz

    Twixie: HAHAHA!!! Jisses vad jag känner igen mig i hur ni har det!!! Jag är Preciiiiiiiis som du, fixar saker medan jag ändå går förbi, för att slippa göra "extra" jobb, medan david gör precis som du skriver - tar en extra tur bara för att fixa saker.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006 - tråd 14