Inlägg från: FiaEleonora |Visa alla inlägg
  • FiaEleonora

    Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007

    tedrickaren-
    Leah vägde 2195 och Savannah 2450.  De var båda "lagom" stora för sin vecka så det där -20% var bara felräknat. De kommer förmodligen också kolla på flödet till din bebbe så de ser att det är bra! Och är det de så är h*n säkert bara lite mindre. Kan inte fatta att denna bebbe kanske kommer vara mindre än tjejerna! Och de var ju bara små fågelungar... Om hon kommer nu så väger hon typ bara 1300. Men är inte så orolig för det faktiskt, inte roligt men känner mig trygg i dagens neonatal vård! Hoppas du också gör det IFALL de skulle behöva komma tidigare! Kommer säkert bli så att du går hela tiden ut och kommer ha 7 kg bebis i magen! *skratt* Många kramar till dig och familjen!


     


    Jag mår okej faktiskt! Har börjat smälta allt känner jag! Det är jobbigt för ett kontroll freak att inte veta vad som kommer hända.... Kommer bebben nu eller om 8 veckor? *skratt* Japp verkligen dags att sälja tvillingvagnen........... Men ska bara få tummen ur först!


     


    {#lang_emotions_heart} Tack underbara vänner för allt stöd de senaste månaderna! Denna vår har verkligen varit hemsk för vår familj... Foglossning och allt det förde med sig, min farmors bortgång och så nu detta... Men nu kan det ju bara bli bättre, eller hur! Så nu ska jag jaga bort det negativa och in med det positiva och bli gamla glada Fia igen! Jag är j uuppkollad och det är tryggt! Kommer hon nu så är hon en stor bebbe! Och farmor är äntligen med min farfar igen! {#lang_emotions_heart}


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • FiaEleonora

    Får ju inte glömma Stefans förlust av jobb också! *skratt*


     


    celin-


    Tack snälla! Åååhhh ta hand om dig ordentligt nu också!!!!! Men du blödde inget under graviditeten?? Förlåt att jag frågar men om du vill får du jättegärna berätta lite om dina erfarenheter av allt det. Bara om du vill!


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • FiaEleonora

    celin-
    ååhh fy... Det är det jag är rädd för.. Att få en stor blödning till och att de ska behöva ta ut henne... Killar kanske är större! var ju bara i v. 30+3 när de mätte henne och det skulle tydligen vara normalt för den veckan. Eller så är det  en liten tjej!


     


    tedrickaren-


    Vem av dem? Den "stora" eller "lilla"?? Vilken vägde 1275? Och vilken vecka är du i??? Kanske drog min läkare till med något eftersom han inte skrivit ut måtten och inte kunde säga exakt vad bebben min vägde! Såg när de mätte att det stod typ 29+6 och 30+4 typ när de mätte så såg att det var "rätt" vecka iaf. *skratt* Synd att jag inte fick någon viktuppsakttning på "riktigt" dock...

    Har nu blivit utskriven!!!!!! JIPPI!!!!!!!!!! Ska tillbaka om 2 veckor och planera förlossningen (ifall jag inte blöder innan, då blir jag inlagd igen) blir nog snitt då de inte trodde min moderkaka skulle flytta på sig... Får se vad de säger då.

    Mår så förbannat illa igen och av de 6 kilo jag lyckats lägga på mig så har jag nu gått ner 1½ av dem på 2 veckor. Så nu har jag bara gått upp 4.5 kg vilket de tyckte var lite i underkant och läkaren sa att mn uppgift under dessa veckor skulle vara att småäta! *skratt* Jag gillar den läkaren!

    Frågade om det kunde vara mitt järnvärde som gör att jag blir så matt och darrig och eftersom jag i vanliga fall har ett hb på 145 så sa de att det kunde vara det som spökade men att de inte visste... Blir det värre måste jag komma in... Men det blird et inte!!!!


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • FiaEleonora

    Har nu lagt in en ny magbild i galleriet under magbilder minifrikadellen ifall ngn vill se!


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • FiaEleonora

    jahapp! Så har man varit på förlossningen igen... Blödde idag med... Men det var en liten blödning så fick åka hem efter ett par timmar. Nu hade skruttan lagt sig i tvärläge så man kunde se moderkakkan superbra, vilket har varit svårt för dem förut. Och t.o.m jag såg att moderkakan inte bara ligger nära livmodermunnen utan hela vägen för... Så mer blödningar kommer jag garanterat att få plus att jag nu inte får röra mig längre bort från sjukhuset än här hemma. Blev även uppmanad att blöder du lite mer så måste du ta ambulans in...

    Järnvärdet hade ökat lite till 114 så behöver ingen blodtransfusion. Läkaren tyckte jag skulle få en ifall hb sjunkit utterligare. Blir nog att jag får det ändå sen pga att jag kommer blöda en hel del och det är bra att ha ordentligt påfyllt för en ev. störtblödning. Nu är målet att gå till v.34 sa läkaren men mamma (alltså jag) kommer i första hand och behöver de ta ut henne tidigare så gör de det...

    Blev helt förskräckt när jag började blöda idag då tjejerna har sommaravslutning imorn och ville verkligen inte vara inlagd. Läkaren släppte lite motvilligt hem mig och sa att det är et stort ansvar nu att vara hemma och att du direkt kommer in och att du hela tiden vilar! Och det gör jag verkligen, vill att lillan ska stanna MINST till v. 34...

    De gjorde en riktig tillväxtkontroll och hon väger ungefär 1500 sa läkaren! -6% bara! Stora fina tjejen! Ska tillbaka den 23 (igen om jag inte blöder innan) och kolla ordentligt och se lite med snitt etc. Kan inte fatta att det kommer vara så här, måste inse det nu. Vart likosm utskriven igår och så tillbaka idag... Men men varje dag i magen är ett stort plus!!!!!


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • FiaEleonora

    matillin-
    stefan både lämnar o hämtar tjejerna så det går bra tack! Men vissa dagar får de vara på dagis i 9½ timme och det känns jobbigt eftersom jag är hemma... ( men men det är ju så kort period i deras liv så det får gå. Och de har kul och är glada när de kommer hem iaf!


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • FiaEleonora

    hahahahaha vad roliga ni är!!!!! Byte av barn verkar ju bra! Sen när bebban kommit ut så kan ni låna mina, tror inte det finns lugnare och snällare barn. Visst de fajtas ibland men i typ 2sekunder, sen är det klart! Får väl allt mitt när de är 3 eller nåt.... *skratt*


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • FiaEleonora

    Helenas-
    Underbara bilder!!! Vilket litet underverk!

    tujan-
    Inget fel i att känna så!!!! Helt normalt att man inte alltid orkar! När tjejerna var små och de aldrig sov (jag sov ju max 2 timmar per dygn första året) så kunde jag ibland känna att jag åker härifrån och kommer aldrig tillbaka... Men det blir lättare snart, lovar! Fast man inte tror det! Kram till dig och du, du är VÄRLDENS bästa mamma till din lilla pojk!


     


    Tack vänner för fina kommentarer!!!!


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • FiaEleonora

    sialch-
    Härligt att kunna andas normalt!!!!!!! Kan inte förstå hur det kan kännas att INTE kunna göra det....


     


     


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
  • FiaEleonora

    Så här ser min lillskrutta ut just nu... Kom hem från dagis och ser ut att ha gått en 10 ronder mot Mike Tyson... Myggbett... Och bilderna gör inte rättvisa hon ser MYCKET värre ut i verkligheten...  Ringde snabbt till 1177 för att få en tid på närakuten så vi kunde få hem lite antihistamin. Snabbt in och nu har vi MASSA betapred och Tavegyl hemma, tack för det televerket!

    www.fiaeleonora.blogg.se


    * Savannah o Leah, mina mirakelprinsessor *
Svar på tråden Ivf:are som fick barn i januari, februari och mars 2007