• Maria och Edgar
    Äldre 14 May 15:36
    2508 visningar
    48 svar
    48
    2508

    De numera utspridda mammornas tråd 4



    Vår gamla tråd:
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m41474025.html
  • Svar på tråden De numera utspridda mammornas tråd 4
  • Maria och Edgar
    Äldre 29 May 07:01
    #11

    Hej på er!
    Än, har ingen bebis tittat ut här. Men så är det ju nästan fyra veckor kvar tills datumet för bf också. 25 Juni är det sagt enligt rutin-ul. Jag jobbar i två veckor till och sedan får lillebror gärna komma när helst han behagar. Edgar kom ju fem dagar innan sitt datum så det skall bli spännande att se hur det blir nu.

    Det börjar bli tungt att jobba men jag mår ändå förvånansvärt bra och är pigg så jag skall inte klaga. Men det är ju stor skillnad från att vara gravid första gången. Nu kan man ju inte direkt komma hem efter jobbet och lägga sig och slappa resten av dagen...

    Grattis till lyckat rutin-ul FruSascha! :) När vi gjorde rutin-ul trodde barnmorksan också på en flicka om hon skulle gissa men på köns-ul ett par månader senare så vart det ju en grabb. Så var inte för säker bara. Men det skall å andra sidan inte jag heller vara på mitt resultat. Hörde förra veckan om ett par som gjort köns-ul i vecka 28 och fått reda på att det var en pojke men ut kom det minsann en liten flicka.

  • FruSas­cha
    Äldre 29 May 20:18
    #12

    Hej. Ja man ska väl göra ett sådant där köns UL också för att vara på den säkra sidan. har också hört om flera personer som fått fel besked. När gör man ett sånt?

    Ja då har du några veckor till att vänta då. De sista veckorna är inte så kul, man får aktivera sig för att inte gå under av tristess Tur att du jobbar ett tag till i alla fall.

  • Sessa2­6
    Äldre 4 Jun 14:11
    #13

    Hejsan!
    Vilken bebis babybom, bra jag kvar nu ;)

    I trivs jätte bra på sitt dagis men är lite ledsen just vi överlämningen på morgonen, men det varar bara oftast i några sekunder.
    Var på gårdsfest på dagis i tisdags, så gulligt alla barnen hade övat in sånger och ramsor.
    I satt i frökens knä och sjöng med och gjorde rörelser, blev nästan lite rörd.

    Imorgon åker jag och Emil på weekend till Madrid, skall hälsa på våra bästa vänner som bor där.
    Åker i morgon och kommer hem på måndag, skall bli otroligt roligt men såå jobbigt och lämna I.
    Vet att hon kommer att ha det hur bra som helst tillsammans med hennes farmor och farfar.
    Men känns ändå tufft att lämna henne, kommer definitivt att gråta en skvätt.

    Ha en underbar helg

  • tjorvi­s80
    Äldre 5 Jun 07:11
    #14

    Frusascha: Grattis igen till bebbe i magen! Synd att vi inte fick följas åt denna gång också, hade ju varit så roligt!

    Sessa: Nää, du är inte ensam längre. Min graviditet gick inte som planerat tyvärr. Sånt som händer, men tråkigt såklart. Vi får satsa på en 2010 istället Hoppas du får en riktigt härlig helg i Madrid!!!

    Maria: Någon bebis än då? Den måste ju vara klar för leverans snart!

  • FruSas­cha
    Äldre 6 Jun 12:56
    #15

    Usch vad tråkigt för er tjorvis. Hoppas hoppas att det blir en 2010 för er.

    Sessa: Lycka till på resan, hoppas ni får en underbar semester.

  • Maria och Edgar
    Äldre 8 Jun 20:44
    #16
    FruSascha skrev 2009-05-29 20:18:50 följande:
    Hej. Ja man ska väl göra ett sådant där köns UL också för att vara på den säkra sidan. har också hört om flera personer som fått fel besked. När gör man ett sånt?
    Vi gjorde i vecka 28 om jag minns rätt. Skall bli spännande att se om det stämmer...

    Beklagar verkligen Tjorvis. Håller tummarna för en fin 2010 istället.

    Sessa: Hur var helgen i Madrid? Kunde ni njuta eller saknade ni bara lilltjejen?

    För ett tag sedan skrev jag en lång ?to do-lista? med saker vi var tvungna att fixa innan datumet för beräknad födsel. Idag har jag strukit det sista på listan så nu får gärna lillebror komma för vi är förberedda!
  • stinas­tar
    Äldre 10 Jun 00:10
    #17

    Hej alla! NU äntligen har vi fått internet igen.. Här är allt bra förutom att Elvira har mer och mer ont i magen för varje dag. Underbart med två små gosar men jävligt jobbigt på dagarna när jag är själv med dem.. Förstår inte de som säger att det blir lättare med andra barnet, jag tycker bara det är dubbelt så jobbigt..

    Tjorvis, jag är jätteledsen för er skull, måste kännas tungt. Söta Moa är iallafall ett kvitto på att ni kan få fina barn, hoppas att det blir snart igen.

    Maria, jag är såå nyfiken på er väntande lilla skrutt och på att få höra om förlossning. Nu när jag själv har genomgått en "riktig" förlossning är jag plötsligt mycket intresserad av andras. Det var jag inte innan. Men fy och fantastiskt vilken upplevelse.

    Jag vill se kort på alla barn, hur de ser ut nu när de snart är två. Själv har jag suttit och uppdaterat mitt internetalbum hela kvällen, det var ju några kort på vänt om man säger så..

    Har ni vägarna förbi Nypan så kom hit! Nu ska jag hänga tvätt mitt i natten. Nyhetens behag med internet lär ju innebära sena kvällar ett tag framöver . Kram på er alla!

  • FruSas­cha
    Äldre 10 Jun 18:31
    #18

    Hej stina och kul att se dig tillbaka i världen

    Shit säg inte att det blir jobbigare med 2, nu blir jag nervös Men Fillen är rätt snäll, och taskig mamma som man är så skickar man honom att hämta olika saker man behöver medans man sitter i soffan och jäser. Han är jättesnäll med sånt att hämta saker till mig och så. Inte för att jag är helt orörlig ännu, men det kommer mer och mer nu.

    Ja Stina vi vill veta allt om din förlossning, berätta hur det var och hur det gick. Sånt tycker jag är spännande. Men spar gärna de otäcka detaljerna tills vi allihopa har fött våran 2:a helst

  • stinas­tar
    Äldre 10 Jun 22:35
    #19

    Ja, Lova är ju oxå väldigt snäll, jag utnyttjar henne ibland oxå . Fille kommer ju att vara lite större och gå på dagis när ni får er lilla skrutt så det kanske blir bättre än för oss. Lova är ju hemma hela dagarna, plus att Elvira har ont i magen..

    Men alltså, det är ju så värt det, dom är ju så underbara.. Säger jag som har spenderat kvällen i grannskapet med en skrikande Elvis i bärsjalen så att Lova ska kunna somna..

  • Maria och Edgar
    Äldre 11 Jun 12:48
    #20

    TJOHOO!!! Jag är hemma med nu med lille Tim som föddes i tisdags!!
    Skall skriva mer lite senare om hur allt det här gick till men nu måste jag passa på och vila lite när både lillebror och storebror sover.

    Hoppas ni alla mår bra, vi hörs snart!

Svar på tråden De numera utspridda mammornas tråd 4