• nötskrikan

    Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd

    Hoppas på sommar snart i alla fall
    Jag har tagit bort några från listan, läser ni fortfarande här och vill stå med så säg till.

    11/1 Irma - mpta
    28/1 Emanuel - Lappen
    29/1 Nova - Puman78
    31/1 Lova - nötskrikan
    5/2 Emelie - spacebeare
    26/2 Ian - beavies


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-31 21:14
    28/2 Mio - Michayla
  • Svar på tråden Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd
  • Michayla
    nötskrikan skrev 2009-06-03 21:27:33 följande:
    Jag har faktiskt handlat en del men inte nån klänning, prövade en men såg inte klok ut i den. Tycker det är svårt med klänningar. Ska på bröllop snart så jag måste ut och leta klänning, hittar du nån bra så tipsa gärna
    Jag såg faktiskt på både Kaph Ahl och lindex fina klänningar online. jag vill ju inte ge över 300 för en klänning eg som man bara anväänder 2 månader.. därimot köpte jag förra sommaren en skjort tunika/klänning som jag använder året om och den kostade 400 men då är det värt det.

    ska in till stan idag tor jag och isf lägger jag ut här vad jag köpt, var och pris..

    Konstigt att till Mio kan jag handla hur mkt som även om han har och det tycker jag inte är slöseri.. men til mig själv är jag såååå snål..
  • Michayla
    mpta skrev 2009-06-03 21:35:29 följande:
    jag har faktiskt köpt 2 st. en på HM för 149 kr. å sen en på vero moda
    En annan är för fet för H&M
  • Michayla

    Ne, mina vänner.. då ska en annan till jobbet igen.. Längtar sååååå tills semester..
    Ha en gr8 dag allihopa...

  • nötskrikan
    Michayla skrev 2009-06-04 06:12:23 följande:
    Jag såg faktiskt på både Kaph Ahl och lindex fina klänningar online. jag vill ju inte ge över 300 för en klänning eg som man bara anväänder 2 månader.. därimot köpte jag förra sommaren en skjort tunika/klänning som jag använder året om och den kostade 400 men då är det värt det.ska in till stan idag tor jag och isf lägger jag ut här vad jag köpt, var och pris.. Konstigt att till Mio kan jag handla hur mkt som även om han har och det tycker jag inte är slöseri.. men til mig själv är jag såååå snål..
    Samma här, har svårt att lägga pengar på kläder till mig själv men till barnen går det mycket lättare.
    Ha en trevlig dag på jobbet Jag har varit på soc med sambon för att bekräfta faderskap så nu har lillan en pappa, lol. Nu ska jag ut i regnet och hämta hem Lova från dagis.
  • mpta

    Efter att ja had ekämpat ner alla mina kilon efter graviditeten med Irma tyckte ja faktiskt att det var riktigt kul att shoppa nya kläder till mig själv. men nu känns d tråkigt igen när ja börjar gå upp så mycket känns ju bara så himla onödigt men man vill ju ändå inte gå runt å se ut som en trasa bara för att man är gravid heller. Synd att man inte är gjord av pengar
    Men som sgat finns fasen inge roligare än att shoppa barnkläder, längtar tills ja får köpa sånna där pyttesmå plagg igen Och sen längtar jag tills den dan jag får köpa ett par byxor i strl 38, men det kommer nog dröja.

    Nötskrikan: Ja men dte var väl på tiden att han fick bli pappa nudå ni får ta å fira det ihelgen

  • nötskrikan

    Idag skrämde Lova iväg en försäljare Hon var på dåligt humör och började gallskrika i andra änden av huset när jag öppnade dörren. Försäljaren försökte tappert berätta att han sålde bröd men avslutade snabbt och sa att han antog att jag inte var intresserad

    Hur firar man faderskap då? Cigarrer? Sambon är iofs ute och ölar med jobbet ikväll så han firar ju på sätt och vis...

  • Michayla
    nötskrikan skrev 2009-06-04 10:42:10 följande:
    Samma här, har svårt att lägga pengar på kläder till mig själv men till barnen går det mycket lättare. Ha en trevlig dag på jobbet Jag har varit på soc med sambon för att bekräfta faderskap så nu har lillan en pappa, lol. Nu ska jag ut i regnet och hämta hem Lova från dagis.
    säger som föregående... Va skönt att lillan fått en pappa nu
  • Michayla
    nötskrikan skrev 2009-06-04 22:58:53 följande:
    Idag skrämde Lova iväg en försäljare Hon var på dåligt humör och började gallskrika i andra änden av huset när jag öppnade dörren. Försäljaren försökte tappert berätta att han sålde bröd men avslutade snabbt och sa att han antog att jag inte var intresserad Hur firar man faderskap då? Cigarrer? Sambon är iofs ute och ölar med jobbet ikväll så han firar ju på sätt och vis...
    Ni får fira med att göra ett barn till nu när han vet att han kan bli pappa
  • nötskrikan
    Michayla skrev 2009-06-05 07:24:01 följande:
    Jag sitter och väntar på jobb.. Avskyr att vara obokad...Vad jobbar ni med?????
    Hmm, antar att jag kan kalla mig kommunal tjänsteman. Har haft tre olika vikariat sen -05 och hoppas på mer jobb om några månader. Uselt betalt men roligt. Du då?

    En till, nja, tror inte vi orkar.
Svar på tråden Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd