• nötskrikan

    Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd

    Hoppas på sommar snart i alla fall
    Jag har tagit bort några från listan, läser ni fortfarande här och vill stå med så säg till.

    11/1 Irma - mpta
    28/1 Emanuel - Lappen
    29/1 Nova - Puman78
    31/1 Lova - nötskrikan
    5/2 Emelie - spacebeare
    26/2 Ian - beavies


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-31 21:14
    28/2 Mio - Michayla
  • Svar på tråden Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd
  • Michayla

    Men Mio skriker bara om det e jag som kör vagnen, han e mkt bättre med sin pappa.. Därimot har han kommit in i en väldigt gosig fas med. inte allt e gnäll..
    nåt negativt.. fast gosigt är att han börjat sova hos mig på natten.. han som alltid från det han kom ur mig sovit ensam.. han kunde bara sova själv som bebis.. men nu sover han i min säng  När inte pappa e hemma

  • mpta
    nötskrikan skrev 2009-06-01 22:05:28 följande:
    Samma här, vi får välja 8-11 fem dagar eller 9-14 tre dagar. 9-14 är dyrare dessutom. Imorgon när det är sommarfest måste jag hämta Lova och sen gå tillbaka efter lunch och vila.
    okej här är d samma pris iaf. gud så drygt att gå fram å tillbaka. Tycker du att det funkar bra med 8-11? tycker det skulle va så stressigt beror väl iof va man har tänkt göra å om man har långt till dagis.
  • nötskrikan
    mpta skrev 2009-06-01 22:36:37 följande:
    okej här är d samma pris iaf. gud så drygt att gå fram å tillbaka. Tycker du att det funkar bra med 8-11? tycker det skulle va så stressigt beror väl iof va man har tänkt göra å om man har långt till dagis.
    Sambon kommer att lämna på dagis och jag hämta, annars skulle jag absolut tycka det var för stressigt. Vet inte vad jag tycker än, vi velade fram och tillbaka men bestämde oss för att pröva de här tiderna och så får vi se sen om vi vill byta.

    Michayla, vad mysigt med en gosig unge och inte bara trots.
  • spacebeare
    nötskrikan skrev 2009-06-01 21:23:08 följande:
    Lova bajsade i poolen...

    älskar när barn gör så intelligenta grejer!
    Em fick bada i en hink igår(förra årets pool dog..) vad gör hon? skrevar över kanten å kissar....

    japp pocket

    dagistider- - va drygt att behöva betala mer!!!!!!!
    här är det 9-14 tis-tors som blivande tvilliningsyskon däremot får Em 25timmar!!!
    tror att det blir 8-14 tis - tors, blir de timmarna ungefär nu när jag är hemma så vi får se om de funkar. kan inte ha henne över em mellis blir alltid ooooomöjligt att hämta henne då! har tagit ca 45min att lotsa henne från gården då.

    Michayla - här är det mamma som är bäst på att köra vagn, klä på, leka, köra bil! det enda sambon får är att borsta tänderna.....
  • nötskrikan

    Lova har sovit hela natten i egen säng och Saga har ätit ett par gånger och sen sovit, gissa om jag är på gott humör! Dessutom lite svalare väder så förhoppningsvis går det bra att gå på sommarfesten på dagis med lillan, hoppas bara det inte blir regn. Har inget regnskydd till vagnen.


    Kostar drygt 200 kr mer om man väljer 9-14 eftersom barnet får lunch tre dagar då. Lunchen kostar säkert så mycket...


    spacebeare: Skönt att få lite mer timmar på dagis, kanske behövs med två små. 8-14 är precis de tider jag skulle välja om jag hade ett val.
    Poolvattnet räckte till att vattna hela trädgården, fick gå med hink eftersom poolen stod uppe på altanen. Lova hjälpte till att tömma poolen, hon bar vatten i en sandlådespade

  • spacebeare

    va skönt med sovande barn!
    200kr är ju inte dödligt mkt men fan va irreterande och vilka bamseportioner du äter som 2åring dessutom....
    sandlådespade, ja men hon var ju duktig iallafall

  • Michayla

    får ni betala olika på dagis???
    vi betalar 1250 tror jag för 40 timmar men oftaste e han kanske 20 timmar per vecka. nu i sommar får vi betala 2 månader då han inte e där.. så fult!!

  • nötskrikan
    Michayla skrev 2009-06-02 09:17:38 följande:
    får ni betala olika på dagis???vi betalar 1250 tror jag för 40 timmar men oftaste e han kanske 20 timmar per vecka. nu i sommar får vi betala 2 månader då han inte e där.. så fult!!
    Jag har ju precis gått på föräldraledighet med lillasyster så då får Lova bara vara 15 h på dagis. 9-14 tre dagar kostar 1050 kr eftersom lunch ingår, 8-11 fem dagar kostar 840 kr. Det är inte så mycket pengar egentligen, mest löjligt att de tar 210 kr extra för tre luncher.
    Vi får också betala 12 månader per år även om Lova inte är där på sommaren och fast dagis är stängt i juli. Måste komma ihåg att ställa lillasyster i kö förresten, hoppas få plats på samma dagis nästa höst.
  • Michayla
    NÖSKRIKAN

    men har ni inte syskonförtur???
    Vi har sökt annat dagis till mio till hösten.. eftersom vi flyttar snart.. hoppas han kommer in fort.. sen har jag hört att det e 3 månaders uppsägning på dagis.. hoppas man inte får betala dubbelt då..
  • nötskrikan
    Michayla skrev 2009-06-02 10:23:53 följande:
    NÖSKRIKANmen har ni inte syskonförtur???Vi har sökt annat dagis till mio till hösten.. eftersom vi flyttar snart.. hoppas han kommer in fort.. sen har jag hört att det e 3 månaders uppsägning på dagis.. hoppas man inte får betala dubbelt då..
    Ska finnas syskonförtur här men det innebär tydligen inte att vi har förtur till samma dagis?? Utan bara förtur till dagisplats inom kommunen...

    Måste hämta på dagis nu! Sen...
Svar på tråden Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd