Inlägg från: prinsessanfrida |Visa alla inlägg
  • prinsessanfrida

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)

    Hej! Har hittat hit men får återkomma med att skriva efter torsdag när alla betyg är satta. STÖÖÖÖÖN och SUCK!

  • prinsessanfrida

    Hallå där ni tappra!

    Stort grattis till Basse med familj! Räknar med fullständig, detaljrik rapport snart så man får snyfta en tår! Jag gråter jämt när jag läser förlossningsberättelser!

    Pico - grattis till examen, själv ska jag skriva uppsatsen som är det sista jag har nästa vår...

    Fia - vilka skrutt-graviditeter du får! Orättvist! Kämpa kämpa och vila vila!

    Yret - jobbet har jag ju redan grattat till men väldigt tråkigt att höra att du mår så dåligt! Ring om du vill! Tyvärr fungerar mobilen sisådär sedan Rut diskade den ordentligt...

    Idag var min sista dag på jobbet för detta läsår och nu väntar 8 ljuvliga semesterveckor. Vi drar till Ljusterö imorgon och jag stannar månaden ut med barnen så Johan får jobba hur mycket han vill. Hans företag går oerhört bra och jobben hopar sig i högar om han inte jobbar som en tok hela tiden...

    Komandiva - jag har en tom (from 1 juli) 3:a på 71 kvm men den ligger vid Brommaplan. Ring om du är intresserad. Svärfar har en 2:a i Bagarmossen också (1:a hand från 1 juli) men det blir nog väl trångt och krångligt till Gröndal.

    Natti natt på er alla!

  • prinsessanfrida

    Är det någon som ska till USA snart eller som möjligen känner någon som skulle kunna köpa med sig ett mjukt paket hem till min grabb. Han önskar sig en puffles (från ett datorspel) men det blir himla dyrt med frakt från usa...
    4' Black Pet Puffle - Strong: Loves The Skateboard!

  • prinsessanfrida

    hallå i värmen! Jag är på landet och har lånat dator. 69 nya mejl sen 17 juni! Hi hi! Jag har haft kompis på besök i veckan med 4 av sina 6 barn. Jag har därför testat på hur mycket mat det kommer gå åt hemma om några år...Jösses! När man steker 2 fulla stekpannor köttbullar (1,5 kg) och det inte räcker... Ska man steka i långpanna i ugnen eller hur gör folk? 2 liter yoghurt och 1 limpa och 12 ägg till varje frukost + pålägg och mjölk,mjölk,mjölk....

    Jag har haft det underbart med barnen i solen och yret, låt dem smörja på dig med solskyddsfaktor så kanske du får smörja tillbaka? Det blir kladdigt och härligt!

    Virris - vilket klipp! Du är sanneligen modig du! Fin är du också!

    Fia- heja heja! Jag tror på dig! Fråga och lirka och hör dig för om riskerna med att föda vaginalt. Om du ser till att ha en epidrual kopplad (igångsättning?) och det inte går så kan de väl snitta lite halvakut? Lirka lirka! Hur gjorde man förr när man inte visste hur moderkakan låg? Nu vet jag ju inte om det är så i ditt fall men du kanske har väldigt goda chanser att klara det finfint! Det är kanske som att föda i säte? Alla som har barnet i säte erbjuds snitt men 99 % skulle klara att föda i säte galant! sen får man såklart känna själv vad man tycker om den där procenten risk. Jag håller mina tummar för dig i alla fall!

    Nä nu ska jag krypa till kojs! Nästa vecka är jag med dator så jag återkommer! Någon som vill ta ett glas kvälls-vin i stan? eller rea-shoppa i något svalt shoppingcenter (finns såna?)

  • prinsessanfrida

    Pico- nu när det är så ruskigt varmt rekommenderar jag att hitta ett utomhusbad! Det finns såklart strandbad eller bassängbad. Djurparker och 4H är svårt när det är så varmt för djuren går och lägger sig i skuggan eller inomhus.

    Museum är ofta kallare men inte skulle jag ta med mina vildbattingar på museum i alla fall...

    På onsdag ska vi med alla barnen och hoppa studsmatta med gummiband i kungsträdgården. Ni minns väl bilderna från ifjol  {#lang_emotions_laughing} Tror dock att viktgränsen var 12 kg och det når inte mina små sparvar upp i så vi får se om de badar i fontänen istället...

    Fjäderholmarna är en fin utflykt! Lite båtresa, bad, glass, lite museum...Lite av varje!

    Att fiska strömming tycker mina tjejer är superkul (annan fisk också). Vid Nacka Strand stod massor med fiskare och fiskade igår när vi passerade med Waxholmsbåten. Det ska nog vi pröva med men då måste man ha flytväst för kajen är ganska hög!

  • prinsessanfrida

    Johan hade lämnat sina kalsonger i båten med något verktyg på som rostat så det var snygga bruna fläckar på hela de ljusblå. Svea tittar på honom och säger:
     Fy Fy Pappa bajsat kalsongerna!

  • prinsessanfrida

    Jag har just varit och återanmält mig som blodgivare efter alla graviditeter...

    Alla ni som inte just fått barn, varit sjukskrivna eller har andra giltiga anledningar - DET ÄR DAGS NU!

    Johan ska ta med sig sina kontorskompisar och gå imorgon! Man kan verkligen undra varför en stor stark karl som han inte någonsin lämnat blod tidigare...

    Kram i soldiset!

  • prinsessanfrida

    Pico (och andra) Fjäderholmarna var en hit! Det rekomenderar jag varmt. Tjejerna hade vansinningt roligt hela dagen igår och somnade smutsiga och utmattade vid midnatt!!!

    Vi var också i kungsträdgården och hoppade fun-jump (viktgräns 9 kg). Rut som är lite ängslig normalt hoppade som en galning och tjöt av skratt. Svea grät/tjurade i 15 minuter för att det var slut... Tyvärr kan jag inte visa bilder idag för jag har inte kamerakabeln hemma men det kommer!

  • prinsessanfrida

    Jag fick kasta mig hem från landet idag och lämna Johan och barnen kvar. Min pappa dog igår i en motorcykelolycka på öland. hans nya fru ligger med livshotande skallskador på linköpings sjukhus. 1 miljon tankar snurrar i huvudet och jag sörjer och är fruktansvärt arg i en sjuk blandning.

    Det sista jag hörde av pappa var när han dök upp oinbjuden på syrrans student. jag träffade inte eller såg honom då.

    Jag vet inte vad jag ska skriva

     

  • prinsessanfrida

    Hm... Ja svårare men ändå enklare. Av någon anledning gjorde det mig mer ledsen.

    Jag känner mig just nu fruktansvärt arg på min pappa som tom efter sin död förstör så för mig. De här åren med små barn kommer aldrig igen och jag HATAR att jag ska behöva må så dåligt IGEN. Jag kände det som att jag just börjat få ordentligt med luft igen och nu ska jag helt plötsligt behöva genomleva en tid med piss igen. Det lär ta minst ett år (beroende på hennes anhöriga) att få dödsbodelning färdig.

    När jag fräser åt barnen eller tvingas gå ifrån är det min förlust. Jag har svårt att beskriva men jag tror ni förstår. Just nu skulle jag ju lära Alfred simma, potträna tjejerna, lära Malte bokstäver (som han är superintresserad av). Vi skulle till Kolmården i veckan osv. De blir LIDANDE och jag blir FÖRBANNAD.

  • prinsessanfrida

    Tittar in till er för att få en liten paus och ett bevis på att det vanliga livet fortsätter utanför min bubbla. Idag har jag ringt en miljon samtal och skrivit till tingsrätt och och och. Det blir bara snurrigare och snurrigare.

    Min pappa var ensam ordinarie styrelseledarmot i sin firma vilket innebär att hans bolag måste hålla extrastämma. massor av juridik runt det som är himla lätt att förstå när huvudet är fullt av tårar och moln.

    Min farbror gjorde sig igår skyldig till stöld och egenmäktigt förfarande då han åkte till Ljusterö och hämtade saker som han tycker tillhör firman. fick sitta hela kvällen hos polisen.

    har idag fått veta att min far och hans bror "hade bolagsstämma" den 9/7. Hur är det möjligt när man dog den 6/7???? Mycket fuffens i den där firman...Revisorn visste inte i fredags att pappa dött och skickade papper som nu är registerade på bolagsverket undertecknade efter hans död...

    Jag har pratat med pappas frus ena dotter som hastigast men hon skulle ringa upp vilket hon inte gjort. Måste snart ringa igen. Skitjobbigt.

    och så skulle jag ju egentligen vilja vara hemma med barnen just nu. fan.

  • prinsessanfrida

    Mitt inlägg igår föll tydligen bort så:

    STORT grattis till familjen Lakritsfia! Härligt med glädjeämnen i min förvirrade värld.

    Heoo - men men...nu har jag missat något... GRATTIS! Att du vågar! Härligt härligt!

    Nu ska jag dansa på små moln tack vare er samtidigt som jag ska packa ned pappas lägenhet.

    STOR SOMMARKRAM TILL ALLA!

  • prinsessanfrida

    Hallå gott folk! Hemma efter en veckas semester (sommarens enda...) i Kungshamn. Det var omväxlande sol, regn och storm. Vi har fiskat krabbor varje dag till hela familjens ENORMA glädje. Jag har tom fått ligga och sola i flera minuter!!!! Varför har vi inte krabbor här också???

    Jag har varit så fruktansvärt effektiv, strukturerad och "duktig" sen pappa dog och naturligtvis brakade sorgen loss fullkomligt när kroppen och själen fick vila lite. Vi var och såg U2 i Göteborg i fredags men jag grät mest hela tiden och huvudet var som ett stort fluff. Minns knappt vad jag såg och hörde vet jag inte om jag gjorde. Måste ringa min doktor idag också för nu har sömnen blivit helt galen. Sover bara till ca 4 på natten och sen är hjärnan igång igen. {#lang_emotions_cry} 

    Jag har känt att jag F*N inte ska vara sjukskriven igen för pappa-sorg men nu vet jag verkligen inte hur jag ska kunna orka jobba 85% med start nu på måndag...

    Barnen är iaf helt UNDERBARA och mitt i allt har vi bestämt att vi verkligen vill ha en nummer fem! Inte nu bara! Om jag välsignas ytterligare en gång vill jag må bra och vara i skick så spriralen får nog sitta kvar något år till minst! Känns ändå härligt att gå och tänka på lite bebistid i allt eländet! {#lang_emotions_baby}

  • prinsessanfrida

    Jasså Heoo! Var såg du oss? Satt du i närheten?

    Måste passa på att fråga om någon har 2 fina höstjackor i 86 och/ eller 2 overaller i samma storlek? Jag köpte redan förra vintern till superpriser overaller i 92 (4 st!) men det är bara att inse att det inte kommer att fungera! Tjejerna är 84 cm och väger 12 kg men overallerna i 92 är en decimeter för långa! Vinterskor i ca 23? Fleecetröjor och byxor???  

    Ja, jag vet att det bara är 3 augusti men kolla tradera... HYSTERI!

  • prinsessanfrida

    Tack snälla ni som rotar och letar! Känns inte riktigt som läge att börja springa i affärer nu...

    Heoo - Aha! Skeppet var en facinerande affär. Dyr på mycket men snor-billig på välling. Vi köpte med oss 90 liter hem (vi missbrukar ca 25 l/v)! Ha ha! Även blöjor hade ett bra pris med 99 kr paketet. Vi betalar visseligen 89 på City Gross men i vanliga små ica brukar de ju kosta typ 159 kr.

    Idag blir det bad hela dagen! Mamman med huvudet fullt av snor får hålla sig i skuggan!

Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)