Inlägg från: Joffe |Visa alla inlägg
  • Joffe

    Minnas XII

    Hurra för att ni verkar ha fått en fullträff ang barnflickan, helt klart ska man inte bara se till åldern, jag jobbade också troget vid den åldern

    Denna gången ska jag vara hemma lääänge tänker inte göra samma "misstag" som sist och gå in på min tjänst 2 dgr i veckan, jag fick ju bara göra 5 dgr jobb på kortare tid och nu passar det bra att vara hemma eftersom sambon har jobb över öronen och på mitt jobb har hälften blivit uppsagda.
    Planen är att vara hemma till hösten 2010 sen trol jobba 75%.
    Om läget är som läkarna tror med Eddie så kommer han inte klara allt för långa dagarn på förskolan, ialla fall inte när han är så liten så jag ska jobba så lite som möjligt för att korta ner hans dagar.
    Det tänker jag dock inte ägna tid åt att tänka på nu
    Det har väl varit lite hektiskt på jobbet nu inför pitstoppet på racet men efter det går nog luften ur gänget rätt så fort.

    Cirkel, det är lite meck att ha med vagnen där inne, man vill ju inte lämna den utan uppsikt och samtidigt hinna titta på allt.
    Tråkigt att det inte fanns mer att välja på för er i färgväg.

    Här händer också en del hyss under amningen, det jobbigaste är när han sticker ut men det händer som tur e inte så ofta.
    Det kan vara väldigt jobbigt när man ammar och han envisas med att klättra över mig och det råkar hamna en fot el dyl på Eddie.
    Han passar också på att hämta sin snutte o napp på sitt rum och det tycker han är lite busigt eftersom det ska ligga i hans säng

    Just nu har L jättejobbigt med en hörntand som blöder o gör ont, det är så synd om honom

    Mot hungrig bebbe

  • Joffe

    En stor kram till Öz!!

    Välkommen hem Minna

    Kun, snart så kommer ..... han.

    Förväntan, hoppas du kommer ur din trans

    Här skiner solen så vi ska strax gå ut, Leon har varit på förskolan och jag & Eddie har varit hos tandläkaren, han sov hela tiden ute i korridoren så det var ju helt perfekt, efter det så storhandlade vi och då var han vaken och snackig
    Han pratar och tjuter så det hörs lång väg och har precis lärt sig skratta högt {#lang_emotions_heart}
    Jag gjorde en friskvårdsundersökning hos tandläkaren så nu ska jag betala en summa per månad som en sorts försäkring

  • Joffe

    Hej alla

    Men Maja då! då hoppas jag du får vila innan hela stället blir invaderat
    Kul att det händer en massa på hemmafronten.
    Det är bra att det kommer någon som flåsar en i nacken, det kan behövas här också, fast jag ska väl inte klaga, i går blev i alla fall all stenläggning klar på utsidan och sista snutten gräsmatta är sådd.
    Ska leta upp 4-5 riktigt stora sten som saknas runt parkeringen och sen ska det fyllas på med lite mera grus där sen så blir det nog riktigt fint.

    I dag är Leon på förskolan, de skulle fira midsommar med de andra förskolorna i Kareby så han bytte dag.
    Som synd va så blev han JÄTTEledsen när jag gick
    Min mamma har varit ledig i 2 dagar så eddie har varit med henne när jag lämnat Leon och det kanske bidrar lite till ledsenheten, han tror att vi ska göra massa kul när han är borta.

    En fråga, har något barn reagerat mot jordgubbar?
    Leon åt några i lördags och på söndagen fick han rödaprickar runt munnen 6 några på kinden och sen har han 2 st som är lite "variga" i mungipan.
    Funderade på svinkoppor ett tag men det stämmer ej riktigt.
    Nu börjar de i alla fall ge sig som tur är, han reagerar i bland på tex äpple men inte alltid.

  • Joffe

    Vad ni har skrivit
    Ska skriva mer i morgon, nu ska jag försöka få sova en liten stund.

    Ett stort grattis till ytterligare en 2 åring och tack för grattis till mig 2+32, åren rullar på
    Jag o barnen har firat lite för oss själva, sambon har varit borta och jobbat hela lörd o söndag, åkte innan vi vaknade och kom hem när vi sov.
    Låg en lapp med ett grattis på + lite ord om hur underbar jag är + 2000 kr som jag kan köpa vad jag vill för.... vad kostar en uppblåsbar Kent tro?

    Maja... herregud vilken kväll, jag hade också fått krupp !

    Minna, jag tar det verkligen inte personligt men jag tycker verkligen du har att bidra med, det är ju inte meningen att vi "bara" ska prata om bebisarna, det händer ju så mycket med våra 2 åringar som är väldigt intressat att höra om.

    In i en biltvätt skulle aldrig L våga, han är en riktig liten fegis

    Kun, jag tippade att bebisen skulle komma i dag men jag har som vanligt fel, fast än är det inte för sent!

    På återseende

  • Joffe

    Hej igen.

    Vad gör ni om dagarna?
    Jag har funderat en del på vad alla gör tex om ni är inne en hel dag?
    Nu är det inte många dagar kvar innan förskolan stängs och då får man ju ha en del kul på lager.

    I dag har i alla fall Leon varit på förskolan, har haft det lite jobbigt igen med lämningarna, han har varit ledsen.
    Jag o Eddie var på BVC Hade en vik i dag och hon var kanon, hade gärna bytt till henne.
    Sen har vi inte gjort så mkt mera, handlade lite inför kalaset i helgen så jag slipper släpa på allt sista dagen

    Nu ska jag stoppa Leon i badet

  • Joffe

    Hej!

    Har spenderat en stor del av dagen hos en kamrat + hennes 3 barn, hennes äldsta r 12 år och ack så tyken, kommer våra bli sådana?
    Sa till honom att han inte ska sticka upp mot fel person

    Kun, bra jobbat, snart är den envisa lilla bebisen ute, blev nog skrämd av telefonsamtalet och kommer nog ut självmant under morgondagen!

    Rossy, har ingen koll på vädret framöver men färgglada kläder har jag bättre koll på Villervalla,pop och MeandI har väldigt mkt fint

    Sovtiderna här har inte ändrats så mkt om han håller sina sovtider men om han tex sover middag sent så blir det automatiskt senare läggning på kvällen, han lägger sig oftast kl 20,00 och vaknar ca 06,00 på förskolan sover de middag vid 12 tiden och då sover han gärna 1½ - 2 timmar.
    Det är först nu sista veckan som han sovit i sin säng hela nätter, tog på spjälorna på ena sidan och det verkar som han sover bättre pga det?!
    I natt hade han dock väldig växtvärk och höll sig över knäna & fötter så efter 1 tim gav jag honom panodil och då somnade han, märktes att det gjorde rejält ont

    Nu måste jag äta lite

    Kram alla

  • Joffe

    Tack för er input ang inomhuslek, känns som att många andra har så himla mkt för sig och att jag är trist så det var ju kul att höra att några av er är lika "tråkiga" som jag

    Jag har dessvärre inte så många sova i sin säng tips, du får testa o se hur hon reagerar, det kanske inte blir någon reaktion alls.
    Leon har alltid somnat i sin säng men vaknar mitt i natten och får komma till vår säng tills i förra vecka då vi tog bort spjälorna sedan dess har han sovit hela natten i sin säng (förutom då han hade växtvärk)
    Somnar hon om du sitter bredvid eller kan du lyfta över henne till sin säng när hon somnat?

    I dag har Leon varit på förskolan och han bröt ihop när jag gick började redan hemma att det inte var bla (bra) att gå dit. Det går fort över men jag känner mig hemsk.
    Jag o Eddie åkte o handlade sen har jag varit hemma o pysslat.
    Har tagit bort spjälsängen och ställt den i gästrummet, tänkte Leon skulle börja sova i sin växasäng istället så jag har bäddat fin i den Eddie behöver snart spjälsängen och Leon behöver lite större plats, han trillar ju ur den hela tiden eftersom den är så smal.

    Just nu är Leon hos mormor, hon hämtade honom på fs och nu vägrar han gå hem, han skulle hem till mormor o dansa Larz-Kristers är storfavoriter
    Jag ska fixa lite matsäck och ta mig till Vadholmen, ska träffa vänner där och så kan Leon spela boll med deras barn

Svar på tråden Minnas XII