• serenity78

    Hysteriska kvinnors testfest 5

    Jaha, tre månader är ju som en fis i vinden...lr hur man nu säger Ny tråd alltså!

  • Svar på tråden Hysteriska kvinnors testfest 5
  • Saga09

    Fy ang influensan så har jag de senaste dagarna gått och blivit förkyld.. det vill jag absolut inte.. min stackars man brukar säga att jag är en riktig hypokondriker men jag kan liksom inte hjälpa det heller.. usch och fy..
    Även här ute och letar efter handsprit - mannen har fått strikta instruktioner om vikten av att tvätta händerna särskilt som han är ute på jobb och träffar folk..

  • Minnie69

    Ja, den där jakten på handsprit är jobbig . Själv har jag turen att ha en påbörjad flaska hemma som jag hade köpt innan det blev "kristid", men man får ju lov att ransonera den nu och köra mycket vanlig tvåltvagning. Karln får ju ta och sprita vid hemkomsten, men för egen del så kör jag med mycket tvålande. Vill ha tag på mer handsprit tills man har fött och behöver sanera ev. gäster.

  • lilla trieste

    Minnie... nu har jag lagt beslag på flaskan inne på toaletten... den är min nu!

  • icka76

    Nä tjejer nu kan jag inte hålla mig borta från er längre, speciellt inte efter Gumpans intensiv Jag saknar er för mycket.

    Jag vill lägga mig i dagens båda stora diskussioner eller det är väl en som mynnat ut i två. Influensan: Jag tror att vår oro är överdriven, ja inte våran personligen utan det att media förstorar upp den så mycket. Än så länge har det i hela världen drabbats lika många fram tills nu som det gör varje år i sverige av den vanliga influensan. Vi har bara haft 1 dödsfall på ca 1000 insjuknande och man vet ju inte säkert om denna person var frisk sen innan eller hade andra problem oxå. Varje år dör hundratals personer i den vanliga influensan och även i vinterkräksjuka här i sverige MEN de är ofta över 80 år och räknas därför inte. Jag tror att det till stor del är läkemedelsföretagen som förstorar upp det för ni kan ju tänka vad de tjänar på vaccin och antibiotika. Så just nu tror jag att jag hoppar över vaccin.

    Dagens andra diskussion, eller ja, Gumpans och Susies. Det är som Gumpan säger när det gäller dolda djurförsök samt dolda animaliska produkter i vanlig mat. Fick reda på i helgen att den tårta man köper i bageri som innehåller grädde även innehåller gelatin, detta för att göra grädden tjockare. Detta visste inte jag utan det blev lite av en chock för mig som försöker undvika animaliska produkter så gott det går (ja, jag äter fisk så jag är lite av en hycklare) .

    EGO: Mår lite bättre nu och ser fram emot utredningen på Carlanderska. Det verkar även som det löser sig med jobb för mig. Mitt projekt tar ju slut i december men nu verkar grannstadsdelen vilja ha mig för att strat upp uppsökande verksamhet även hos dem. Nä nu ska jag ut i sommarvärmen och motionera.

  • Minnie69
    lilla trieste skrev 2009-09-01 15:40:52 följande:
    Minnie... nu har jag lagt beslag på flaskan inne på toaletten... den är min nu!
    wow, jag antar att det stämmer "nöden har ingen lag" {#lang_emotions_djavulsk}

    Själv har jag lagt internetbeställning till överpris, men vad katten ska man göra?
  • serenity78

    Icka: HEEEJ!! Härligt att du är tillbaks hos oss, du vet att vi har full förståelse för om du inte hörs av på några dagar - inga förpliktelser
    Ha ha, då är vi vaccinvägrare då Håller med om hysterin men förstår också oron många känner. Till och med innan jag visste att vaccinet var testat på djur så sa jag till mannen att jag förmodligen inte skulle vaccinera mig - han går i valet o kvalet, jobbar ju med skit rent ut sagt (svetsar ibland i avloppsrör osv) och kan nog utsättas för en del...han är ju också vegetarian (men äter fisk om han blir bjuden) så jag skickade iväg ett mess om att det var testat på djur, får se vad han säger.

    Skam det du skriver om tårtan!! Och det gäller allt tycker jag, inte bara animaliska rester utan även allt annat skräp som de smyger in i livsmedel för att dryga ut osv - hur ska man kunna göra ett informerat val när de som producerar gör allt för att dölja sitt fusk Ha ha, där gick jag igång litegrann...nu är jag lugn igen

    Så underbart att du mår något bättre - jag hoppas utredning och ev nytt jobb bara för gott med sig! Och behöver du ducka från mitt och susies pluss-snack så förstår jag, säg till om det är nåt jag/vi kan göra för att underlätta för dig!

  • Minnie69

    Tårtan = upprörande (Här är en till som undviker gelantin, hur kul är det att käka uppkokta slakterirester {#lang_emotions_throwup} om man inte måste). Tycker iof sig att hela den här tvångsmatningen med "småsaker" som man inte märker ut är osmaklig, brist på respekt för oss konsumenter .

    Icka - härligt att se dig här igen {#lang_emotions_sunny}

  • serenity78
    Minnie69 skrev 2009-09-01 16:16:49 följande:
    Tycker iof sig att hela den här tvångsmatningen med "småsaker" som man inte märker ut är osmaklig, brist på respekt för oss konsumenter
    Precis!
  • lilla trieste

    Kram Icka
    Snart kommer vi att se tillbaka på allt det här när vi sitter med våra bebisar och dricker kaffe och äter hembakad tårta!

  • crazy hannah

    Hej tjejjor.. oj oj oj vad ni skriver.. =)

    Har dessvärre så förbnnat dåligt mine så kommer inte ihåg vad jag läste för fem sekunder sedan så kasnke glömmer diskuttera nått som ni diskkuterat men men skal lförsöka...

    Icka: Hej va skönt att du börjar må lite bättre... KRAMAR

    MInnie: "den sexigaste kossan i lagår´n . Man gnäller och åmar sig och har finfint humör som kan svänga från 0 till 100 lite bäst det vill " HAHAHA ja visst känner man sig så, vilken exakt beskrivning, bra och målande {#lang_emotions_smile}

    Gumpan:
    "Kan inte annat än att hålla med dig vad gäller grabbarna och hur man ska "hantera" dem: när man tycker att man varit så övertydlig man bara kan så får man förklara lite till, helst utan en massa "onödiga" (beror väl på vem man frågar) detaljer - bara att ge det till dem så krasst som möjligt, typ otvättade händer=död (hans förmodligen) "

    HAha ja man får liksom snacka EXTREMT PEDAGOGISKT med dem, de är värre än de utvecklingsstörda jag jobbade med tidigare. borde man kanske ha en bildtavla varje dag med pictogram bilder där man pekar och berättar klart och tydligt. Visar bild på varje detalj som kommer att ske under dagen så de inte blir förvirrade. Blir de förvirrade är det bara gå tillbaka till bildtavlan och peka på SEX bilden så ä r det bara att hoppa på hahahah

    Ang svininfluensa och vaccin, jag kommer absolut att ta vaccinet, tror inte att man skulle ge en hel befolkning nått farligt (men skall erkänna att jag inte är direkt insatt) Men blir jag erbjuden och ävem mina barn så är detbara att bita ihop och ta sputan. Har dessutom hört att man inte blir dålig p.ga av själva vaccinet utan av att amn redan ahde en pågående influensa som utan vaccinet hade blivit mkt värre. Men som sagt så vet jag inte riktigt.

    Va synd att det ev skall vara animaliskt i det, och massa andra saker. Konstigt tycker jag.

    Nu skall ja se på dokumentären om en mamma med 14 barn hua mig.... Nån måtta får det väll vara på´t .

    Kram på er...


    Inom mig lever en mager kvinna som desperat vill komma ut. Jag brukar tysta ner henne med kakor.
Svar på tråden Hysteriska kvinnors testfest 5