Inlägg från: mrs christin |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden helsingborgsmammor mars/april 2007
  • mrs christin

    Dags för träff, eller vad säger ni? Var pch när passar det er? Vi kan nästan när som, Saga e på dagis tom onsdag v29 (hon går måndag-onsdag), sen har hon med semester Tbx på dagis v35 och då skolas Liv med in, så gärna innan dess

  • mrs christin

    Stina: Skönt att de funkar så bra med hannes och Ellen. E inte säkert att svartsjukan kommer, Saga e fortfarande inte svartsjuk på Liv utan snarare tvärtom, vill visa upp henne för alla och berättar för alla att Liv e hennes lillasyster Hon är dock lite "ägande" eller vad man ska säga när de gäller Liv, hon tycker inte om att andra barn leker med Liv, Liv e ju hennes lillasyster

    Vi kan nästan när som när de gäller att träffas, e dock inte alltid jag kan ha bilen, så gärna någonstans dit man kan ta sig kommunalt i så fall. Maken e inte ledig förrän i augusti, såjag lär få ta båda barnen med mig när vi träffas.
    Ska vi träffas hemma hos någon eller på nån lekplats eller?

  • mrs christin

    Lucile: Ja, förstår att du hoppar denna gången, men vi vill så klart även träffa Isak sen Jättekul att även Benji tar de så bra att bli storebror, vi har underbara barn allihop

    Ang träffen så kan vi vara här om ni vill, lite beroende på när och så bara. Vi ska sätta upp staket (äntligen), vet inte riktigt när de blir klart, får väl reda på det i dagarna. Torsdagar och fredagar e Saga ledig från dagis, så gärna en av de dagarna för min del om vi tar de nästa vecka typ. Tror att jag kommer att ha henne hemma hela v 29 med, är ingen från hennes avdelning som är där då, så känns konstigt och onödigt att lämna henne till människor hon inte riktigt känner.

  • mrs christin

    Lucile: Förresten, hade inte Benji atopiskt eksem när han var liten? Liv har fått de nu, de tror att de e pga nån allergi och sa att vi ska vara noga med att smörja in det. Tänkte bara höra vad ni använde för att smörja in honom?

  • mrs christin

    Hejsan!
    Jag och sholof har bestämt via facebook att vi e här i Påarp på torsdag. 10-11 tiden om de passar. Jag fixar lite korv med mos att äta då mina flickor båda äter vid 11.
    Tänk på att ta med badkläder till de små om de e fint väder och de får lov att bada, vi har plaskepool. Hoppas alla har de bra annars!

  • mrs christin

    Kul att så många kommer
    Micke edock inte hemma, men självklart e era makar välkomna ändå
    Ses om några timmar
    Blir antingen korv med mos eller grillad korv med bröd klart kring 11-12 nånting E de fint väder så e de väl roligare att grilla lite korv.

  • mrs christin

    Är är inne och läser då och då, men har sällan tid att skriva så mycke, e fullt upp med flickorna nu.
    Men jkust nu sitter jag hemma själv, båda flickorna är på dagis, Liv håller på att inskolas :) JAg ska börja plugga på tisdag, så då får de gå på dagis4-6 timmar/dag i alla fall, e jätteskönt att inte behöva lämna dem heltid direkt.
    Liv är jätteframåt och stormtrivs redan på dagis, hon är ganska fysisk av sig, så det komer säkert att gå bra. Har varit riktigt roligt att få vara med på dagis ett par dagar nu, å få se hur de leker och hur Saga är på dagis (Saga och Liv ska gå på samma avdelning), hon beter sig helt annorlunda mit vad hon är hemma. Hon är fortfarande väldigt snäll och omtänksam, men mer framåt och står på sig mer på dagis än vad hon gör hemma, beror väl kanske på att hon mest leker med 1-2 år äldre barn hemma kanske.

    Lucile & Stina; maken sa han hade stött på er på gymmet ;) Skönt att börja röra på sig lite. Jag har precis kommit igång med min promenader igen, ska bli skönt att bli av med dem där sista kilona liksom.

  • mrs christin

    lucile: Nej, jag har kommit in på Service Management på Cam´pus I HBG, så jag ska plugga i tre år. Var bara en timanställning jag hade, så tänkte ta chansen nu och "bli nånting" när man e stor Ska bli ritkigt spännande faktiskt, hoppas att de funkar med barnen och så bara.
    Skönt att i alla fall tagit steget till att skaffa träningskort, de e en bra bit på vägen i alla fall

  • mrs christin

    Fika låter skoj Gärna en eftermiddag för min del.
    Allt bra med alla annars? Ska på 1-årskontroll med Liv om en liten stund

  • mrs christin

    Är ledsen, men vi får hoppa över att träffas på fredag, flickorna har blivit sjuka och jag har i och med det hamnat lite efter i pluggandet, så m,åste ta igen de på fredag Hoppas ni får roligt!

Svar på tråden helsingborgsmammor mars/april 2007