• Mamma Pethra

    Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?

    Finns här några fler Göteborgare som hoppas på att plussa i sommar? Vore kul att kunna följas åt i sådana fall.

    Vi, min man och jag, har en liten Cornelia, född juli -07, sedan tidigare och vill nu så gärna kunna ge henne ett syskon. Jobbade hårt i vintras men efter ett missfall så försvann suget men nu är vi på det igen och hoppas så men tar det som det kommer.

  • Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?
  • Fru R

    Len Gbg skrev 2009-08-28 09:23:30 följande:


    Så tråååkigt Pandan82 och FruR!
    Har nu kommit fram till att jag måste bli bättre på att fokusera på det positiva i livet och inte helt jaga upp mig för detta hemska bim! Ska i och med detta försöka komma iväg och shoppa lite nya kläder i helgen!
    Nu får det vara nog av att se allt genom mina menshatande och +längtande ögon!

    Så det så!
  • Pandan82
    Fru R skrev 2009-08-28 09:50:45 följande:
    Len Gbg skrev 2009-08-28 09:23:30 följande: Har nu kommit fram till att jag måste bli bättre på att fokusera på det positiva i livet och inte helt jaga upp mig för detta hemska bim! Ska i och med detta försöka komma iväg och shoppa lite nya kläder i helgen!Nu får det vara nog av att se allt genom mina menshatande och +längtande ögon! Så det så!
    Go girl!{#lang_emotions_smile}

    Den attityder orkar jag hålla typ två veckor varje månad, sen kommer hormonerna hoppandes{#lang_emotions_wink}

    Själv har jag extrem mensvärk varje månad, men vägrar fixa hjälp då jag inte ska ha mens så länge till, eller...
  • Fru R
    Pandan82 skrev 2009-08-28 09:57:57 följande:
    Go girl! Den attityder orkar jag hålla typ två veckor varje månad, sen kommer hormonerna hoppandes Själv har jag extrem mensvärk varje månad, men vägrar fixa hjälp då jag inte ska ha mens så länge till, eller...
    Jo, jo, men de två veckorna blir ju i alla fall trevligare!!

    Menar du att du inte ens tar en alvedon eller läkar hjälp?!??
    Har också alltid haft väldigt ont, men jag kör dubbel panodil dag ett eller två så hjälper det väldigt bra!

    Hmm, vad ska man äta till lunch tro!?!??
  • Pandan82
    Fru R skrev 2009-08-28 10:21:33 följande:
    Jo, jo, men de två veckorna blir ju i alla fall trevligare!! Menar du att du inte ens tar en alvedon eller läkar hjälp?!?? Har också alltid haft väldigt ont, men jag kör dubbel panodil dag ett eller två så hjälper det väldigt bra!Hmm, vad ska man äta till lunch tro!?!??
    Alvendon och ipren och hela köret hjälper inte, har tom extra starka receptbelagda, hjälper nada, det enda som hjälper är en medicin (kommer ej ihåg vad den heter, alla tabletter ska alltid ha så kluriga namn) som gör att jag sover, eller ser drogpåverkad ut i 24 h, inte så kul det heller.

    Jag ska försöka utnyttja mina trevliga två veckor nu{#lang_emotions_wink} ska försöka utnyttja dem max nu till helgen, kanske tom ska vara social och hälsa på någon{#lang_emotions_surprised}
    Skämtåsido, ja det är faktiskt sant, att det är skönt med de där två veckorna, och varje gång jag befinner mig i dem så lovar jag mig själv att inte bli så där tröttsam och patetisk som jag alltid blir när BIM närmar sig!

    Ha det gott!
  • Pandan82
    Fru R skrev 2009-08-28 10:21:33 följande:
    Hmm, vad ska man äta till lunch tro!?!??
    Ibland efterlyser jag en tablett som gör att man omedelbart blir mätt, behöver inte smaka något särskillt, bara göra så att man blir mätt och belåten. Ibland kan jag och min man bli galna över detta eviga problem: "Vad ska vi äta idag?" och värst är det när man inte är sugen på något speciellt, man vill bara bli mätt helt enkelt!
  • Fru R
    Pandan82 skrev 2009-08-28 14:04:09 följande:
    Alvendon och ipren och hela köret hjälper inte, har tom extra starka receptbelagda, hjälper nada, det enda som hjälper är en medicin (kommer ej ihåg vad den heter, alla tabletter ska alltid ha så kluriga namn) som gör att jag sover, eller ser drogpåverkad ut i 24 h, inte så kul det heller. Jag ska försöka utnyttja mina trevliga två veckor nu ska försöka utnyttja dem max nu till helgen, kanske tom ska vara social och hälsa på någon Skämtåsido, ja det är faktiskt sant, att det är skönt med de där två veckorna, och varje gång jag befinner mig i dem så lovar jag mig själv att inte bli så där tröttsam och patetisk som jag alltid blir när BIM närmar sig! Ha det gott!
    Fan va jobbigt att ha så ont!! Det är väl bara att köra på de receptbelagda nu i helgen och hoppas på det bästa. Jag reagerade liknande av mina allergi tabletter första gången! Inget kul att sova i 16 timmar...

    Lovade gubben just det igår, att inte bli så ledsen och liten... Får se hur det går, men jag ska verkligen försöka för man kan inte hålla på med den här hemska emotionella resan varannan vecka. Det klarar man ju inte av en längre tid utan att faktiskt bli inlagd.

    Hmmm, vara lite social alltså. Ja, det skulle kanske vara nåt. Ikväll blir det doodles med vin! Gott!!
    Trevlig helg!
  • Fru R
    Pandan82 skrev 2009-08-28 14:06:24 följande:
    Ibland efterlyser jag en tablett som gör att man omedelbart blir mätt, behöver inte smaka något särskillt, bara göra så att man blir mätt och belåten. Ibland kan jag och min man bli galna över detta eviga problem: "Vad ska vi äta idag?" och värst är det när man inte är sugen på något speciellt, man vill bara bli mätt helt enkelt!
    Det låter lite som om du borde framställa något sånt...
  • Cinza

    Ja tjejer man blir allt lite galen mellan Äl och BIM, men vad skall man göra? Det är bara att stå ut.
    Idag har jag inhandlat ett cb-digital som skall användas på tisdag tror jag. Det bästa är ju att vänta tills på torsdag, men jag tror inte jag kan hålla mig.
    Fru R: Det låter gott med vin. Kanske skulle man ta sig ett glas. Jag dricker egentligen inte nu för tiden men ett litet glas skulle man kanske unna sig...

    Trevlig helg!

Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?