• Mamma Pethra

    Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?

    Finns här några fler Göteborgare som hoppas på att plussa i sommar? Vore kul att kunna följas åt i sådana fall.

    Vi, min man och jag, har en liten Cornelia, född juli -07, sedan tidigare och vill nu så gärna kunna ge henne ett syskon. Jobbade hårt i vintras men efter ett missfall så försvann suget men nu är vi på det igen och hoppas så men tar det som det kommer.

  • Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-09-03 12:47:39 följande:
    Fröken Freken skrev 2009-09-03 11:26:53 följande: Hos mig är det fin fint! E på toppenhumör! Sitter på jobbet och kollar efter fina barnkläder. Vad mycket fint det finns där ute!! Själv??
    Visst finns det, blir helt sjuk ibland. Så mycket man vill ha och skulle kunna köpa men som student är det inte alltid möjligt. :o)

    Här är det fint, har fullt upp med plugget men ligger just nu däckad i en förkylning vilket är mindre kul men men.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fröken Freken
    Len Gbg skrev 2009-09-04 09:07:44 följande:
    Kikar in och säger hej! Har haft en dryg vecka med illamående och så jobbstarten då... Tack och lov har jag inte mått dåligt på jobbet, det har kommit så fort jag stigit innanför dörren och när jag varit ledig! Hitintills skiljer denna graviditet sig helt ifrån min första. Kanske blir det en tjej denna gången!? På tisdag ska jag på inskrivning på MVC. Har fått en hel del andra symtom så nu känner jag mig verkligen gravid. Är i vecka 7 nu.Hur går det för er andra?! Några plus i sikte? Hoppas ni alla mår bra och får en skön helg! Själv ska man jobba!
    Illamåendet vill man ju gärna slippa. Jag mådde själv illa dygnet runt från v.5-6 till v. 14. Man gick som i en dimma under de veckorna. :)
    Härligt att det verkar gå bra iallafall.
    Du är din egen lyckas smed
  • Fru R

    Len Gbg skrev 2009-09-04 09:07:44 följande:


    Kikar in och säger hej! Har haft en dryg vecka med illamående och så jobbstarten då... Tack och lov har jag inte mått dåligt på jobbet, det har kommit så fort jag stigit innanför dörren och när jag varit ledig! Hitintills skiljer denna graviditet sig helt ifrån min första. Kanske blir det en tjej denna gången!? På tisdag ska jag på inskrivning på MVC. Har fått en hel del andra symtom så nu känner jag mig verkligen gravid. Är i vecka 7 nu. Hur går det för er andra?! Några plus i sikte? Hoppas ni alla mår bra och får en skön helg! Själv ska man jobba!
    Inte kul med illamåendet, men skönt att du mår ok på jobbet! Man vill ju inte säga något för tidigt heller. Tyckte det var jättejobbigt att berätta förra gången!
    Kan faktiskt säga med gott samvete att jag hade inte haft något emot att må lite illa....
  • Fru R

    Fröken Freken skrev 2009-09-04 09:13:56 följande:


    Visst finns det, blir helt sjuk ibland. Så mycket man vill ha och skulle kunna köpa men som student är det inte alltid möjligt. :o) Här är det fint, har fullt upp med plugget men ligger just nu däckad i en förkylning vilket är mindre kul men men.
    Jag har hittat ett märke "Småfolk" som jag blivit tokkär i! Ska till stan idag en snabbis och kolla om det finns i affärerna också!
    Det är fredag!! Weeeiiii!

    Hoppas förkylningen ger med sig snart!
  • Pandan82
    Cinza skrev 2009-09-05 11:18:37 följande:
    Mens....
    SUCK!{#lang_emotions_cry}

    Fy fan vad tråkigt!

    Len Gbg: Tråkigt att du mår skit, men jag håller med Fru R, jag skulle också vilja må lite illa...Inte för att det gör att du mår bättre för den sakens skull, men det kommer något gott i slutändan ändå!{#lang_emotions_smile}
  • Pandan82

    Har haft jätteont i brösten igår och idag, kan det vara ägglossning?{#lang_emotions_laughing}
    Har ju inte haft ägglossning sen i juni så i så fall är den verkligen efterlängtad!!! Och det var ca två veckor sedan jag hade mens!

  • Fru R
    Pandan82 skrev 2009-09-07 08:08:44 följande:
    Har haft jätteont i brösten igår och idag, kan det vara ägglossning? Har ju inte haft ägglossning sen i juni så i så fall är den verkligen efterlängtad!!! Och det var ca två veckor sedan jag hade mens!
    Tuta och kör vet ja!
    Ska själv iväg till apoteket här på jobbet och köpa äl test!! Nu djävlar!!
  • Cinza

    Hej där!
    Igår såg jag en repris av Dr Åsa och där fick jag lära mig att kvaliteten på sädesvätskan är som bäst vid 15-tiden på dagen så det är då man skall ha sex om man vill bli gravid. Nu hoppas jag att jag får fullt utslag på ÄL-testerna nästa onsdag för då är jag ledig och kan humpa kl 15

Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?