• Mamma Pethra

    Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?

    Finns här några fler Göteborgare som hoppas på att plussa i sommar? Vore kul att kunna följas åt i sådana fall.

    Vi, min man och jag, har en liten Cornelia, född juli -07, sedan tidigare och vill nu så gärna kunna ge henne ett syskon. Jobbade hårt i vintras men efter ett missfall så försvann suget men nu är vi på det igen och hoppas så men tar det som det kommer.

  • Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?
  • Fru R
    Cinza skrev 2009-09-08 14:42:24 följande:
    Hej där! Igår såg jag en repris av Dr Åsa och där fick jag lära mig att kvaliteten på sädesvätskan är som bäst vid 15-tiden på dagen så det är då man skall ha sex om man vill bli gravid. Nu hoppas jag att jag får fullt utslag på ÄL-testerna nästa onsdag för då är jag ledig och kan humpa kl 15
    Det här är ju en hel vetenskap!!
    Tack Cinza och Dr Åsa!!
  • Cinza

    Fru R skrev 2009-09-08 15:27:52 följande:


    Det här är ju en hel vetenskap!! Tack Cinza och Dr Åsa!!
    Ja det är helt klart en hel vetenskap. Ganska så obegripligt att det blir några barn alls med tanke på hur mycket som skall stämma.
    Den här månaden skall jag gå in för det hela som ett enda stort vetenskapligt experiment. Har beställt en ny omgång med äl-test från storkhjälp (rekommenderas varmt) samt har börjat ta lite bisolvon och mannen har fått zink i flera veckor. Hur skall vi kunna misslyckas?

    För övrigt så var jag och shoppade lite nya kläder i helgen. Jag fick ett räntefritt lån av bank mor&far. Jag hittade två par byxor, två tröjor och en ny BH. Helt otroligt! Bh:n var dyr, men det var den värd. Jag sitter just nu och är helt fascinerad av hur högt upp de "små" boobsen kommer. Äntligen en BH som trotsar tyngdlagen!
  • Fru R
    Cinza skrev 2009-09-08 20:21:18 följande:
    Fru R skrev 2009-09-08 15:27:52 följande: Ja det är helt klart en hel vetenskap. Ganska så obegripligt att det blir några barn alls med tanke på hur mycket som skall stämma. Den här månaden skall jag gå in för det hela som ett enda stort vetenskapligt experiment. Har beställt en ny omgång med äl-test från storkhjälp (rekommenderas varmt) samt har börjat ta lite bisolvon och mannen har fått zink i flera veckor. Hur skall vi kunna misslyckas? För övrigt så var jag och shoppade lite nya kläder i helgen. Jag fick ett räntefritt lån av bank mor&far. Jag hittade två par byxor, två tröjor och en ny BH. Helt otroligt! Bh:n var dyr, men det var den värd. Jag sitter just nu och är helt fascinerad av hur högt upp de "små" boobsen kommer. Äntligen en BH som trotsar tyngdlagen!
    Då kan vi båda leka vetenskapsmän denna månaden! Äl test imorse och inget idag! Bra att veta, men det känns som att det snart är på g. Vad är bisolvon??? och vad är det bra för???

    Visst är det underbart med en riktig BH?!?! Personligen är jag bara lite för snål för att köpa de där riktiga utprovade BHn där expediten tom mäter ut vilken storlek man ska ha... Får väl bli efter andra barnet då brösten inte har någon egen kraft eller vilja att hålla sig uppe själva.....
  • Cinza

    Fru R: Bisolvon är en slemlösande hostmedicin. Vissa säger att sekretet blir tunnare och lättare för de små simmarna att ta sig igenom om man äter bisolvon. Finns dock inga bevis för att det funkar, men det är inte farligt i alla fall så jag tänkte jag skulle prova.

    Jag skulle också vara för snål för att köpa utprovade svindyra BH:ar om det inte var för att jag inte har något val. Min storlek finns inte i de vanliga affärerna. Jag får alltid räkna med att en vettig BH kostar typ 600kr. (snyft)

  • Fru R
    Cinza skrev 2009-09-09 12:23:07 följande:
    Fru R: Bisolvon är en slemlösande hostmedicin. Vissa säger att sekretet blir tunnare och lättare för de små simmarna att ta sig igenom om man äter bisolvon. Finns dock inga bevis för att det funkar, men det är inte farligt i alla fall så jag tänkte jag skulle prova. Jag skulle också vara för snål för att köpa utprovade svindyra BH:ar om det inte var för att jag inte har något val. Min storlek finns inte i de vanliga affärerna. Jag får alltid räkna med att en vettig BH kostar typ 600kr. (snyft)
    Jajks, 600 var inte dåligt!! Tur att man har en storlek på boobsen (läs: myggbetten) som är normal Älskar Lindex!

    Ok, Bisulvon alltså... Herregud, i värsta fall har du ju aldrig ont i halsen igen!
    Ska hem och fira att bilen är såld med kinamat. Köpt sådan. Snacka om att slå till på stort!!!
  • Fröken Freken
    Cinza skrev 2009-09-08 14:42:24 följande:
    Hej där!Igår såg jag en repris av Dr Åsa och där fick jag lära mig att kvaliteten på sädesvätskan är som bäst vid 15-tiden på dagen så det är då man skall ha sex om man vill bli gravid. Nu hoppas jag att jag får fullt utslag på ÄL-testerna nästa onsdag för då är jag ledig och kan humpa kl 15
    Jo jag har också hört det eller så läste jag det någonstans... Tänk vad mycket det är som skall till egentligen och vem har tid att ha skoj i sängen vid den tiden om det inte är helg och man är barnfri om man nu har barn. :o)
    Du är din egen lyckas smed
  • Pandan82
    Fru R skrev 2009-09-09 15:44:53 följande:
    Bisulvon alltså... Herregud, i värsta fall har du ju aldrig ont i halsen igen!
    Hahaha, ASGARV!{#lang_emotions_smile}
    Skrattade så högt när jag läste det att min man kom inrusandes och undrade vad det var!

    Denna månad ska jag bara låta det hända av sig själv, dvs NU JÄVLAR SKA DET TA SIG!

    Hoppas vi lyckas allihop med våra "experiment"{#lang_emotions_smile}
  • Fru R
    Pandan82 skrev 2009-09-09 18:47:55 följande:
    Va bra att vi kan roa er!! Det är det vi är till för! Eller hur Cinza?!?!?

    En sån där idiot fråga från min sida....
    Jag har testat med äl-stickor nu i två dagar och har inte fått något utslag men jag har lite blod i flytningarna som för övrigt är väldigt trådiga.... Svar mottages vänligen från en hormonellt utmattad kvinna....
  • Fröken Freken
    Fru R skrev 2009-09-09 19:00:47 följande:
    Va bra att vi kan roa er!! Det är det vi är till för! Eller hur Cinza?!?!? En sån där idiot fråga från min sida.... Jag har testat med äl-stickor nu i två dagar och har inte fått något utslag men jag har lite blod i flytningarna som för övrigt är väldigt trådiga.... Svar mottages vänligen från en hormonellt utmattad kvinna....
    Brukar du blöda vid äl? Finns ju dem som gör det... Eller har du räknat fel på äl så att det kanske är en nid?
    Du är din egen lyckas smed
  • Fru R

    Fröken Freken skrev 2009-09-09 19:04:53 följande:


    Brukar du blöda vid äl? Finns ju dem som gör det... Eller har du räknat fel på äl så att det kanske är en nid?
    Har vad jag minns aldrig haft ens en gnutta blod vid äl... Nästan så jag blir orolig, men det visar sig väl. Börjar jag blöda mera så får jag väl gå till läkare anta jag ....

    E annars lite bekynnerfri idag för vi har sålt våran bil och jag är SÅ nöjd!!
    Ska fira lite och sen ska jag hoppa på gubben!!!
Svar på tråden Några Göteborgare som hoppas på plus i sommar?