• Jondin

    Samlingstråd för oss som insemineras på GAIA

    Vad kul med en sån här tråd! :)

    Jag och min flickvän har varit hos Gaia två gånger och åker förhoppningsvis en tredje nu i veckan. Känns trist att det inte hänt något ännu, men vi ger inte upp!
    Tiden mellan insemination och mens/inte mens är ändå den värsta... Som tur är är det ju semestertider så det gör inte lika mycket att tiden verkar stå stilla.

    www.regnbagsknytt.wordpress.com

  • Jondin

    Jag kände lite, men inte mycket alls. Ingen smärta men jag kände att det var "nåt" där. Efteråt fick jag lite ont i ryggen och blödde lite. Gjorde ni andra det?

  • Jondin

    Hej!
    När vi var där senast så frågade vi lite om hur många barn som fötts genom Gaia och hon sa att det låg runt 40-50 barn. De ha rju inte funnits så länge, och sen sa hon att det är lustigt att det bara har fötts killar än så länge. Vi förstod det som att hon sa så, men sen är vi kassa på danska båda två så hon kan lika gärna ha sagt nåt annat. Men hur stor chans kan det vara att ALLA har blivit killar? Det borde ju nästan vara omöjligt. Lustig statistik i så fall. Har någon av er frågar om detta?

  • Jondin

    Lycka till! Fråga om hur många barn som fötts och om hur statistiken kille/tjej har varit och se om du förstår på nåt annat sätt än vi! :)

  • Jondin

    Hoppas det tar sig!! Vi håller tummarna. Jag är fortfarande helt förundrad över hur sjutton det lyckas bli 40 killar i rad!! På Stork till exempel är det mycket jämnare.
    Undrar hur det kan komma sig.

    Vi har bytt donator nu. Hoppas dte tar sig nästa gång - fjärde försöket.. Vet inte när det blir. Vi tar eventuellt en liten paus nu.

  • Jondin

    Hej! Jo jag vet detta, men trots allt så har ju inte alla inseminationsklinker denna statistik. Stork till exempel har mycket jämnare siffror. Lite mystiskt är det :)

    Idag var en kompis på ultraljud och gjorde 3D-film med sin nummer två som även detta var en liten kille! Jag vill också!!

Svar på tråden Samlingstråd för oss som insemineras på GAIA