Inlägg från: Väntar med spänning |Visa alla inlägg
  • Väntar med spänning

    Ännu en fortsättningstråd för Mulpa, väntar med spänning, heavenlee och prästkrage.

    Hej på er!
    Jag är såklart också med er här i tråden! har varit lite dålig på att skriva på sistone, men dels var det jobb jobb jobb före semestern och sen när det väl vart semester så var det andra saker än datorn som gällde. Allt är fint med mej iaf! Illamåendet visar sig inte lika ofta längre (peppa peppar...) och magen växer! Var hos barnmorskan i förra veckan och fick höra hjärtljuden bl a. Allt var bra. Kram på er!

  • Väntar med spänning

    hej på er!
    heavenlee, verkligen jätteskönt för dej att dra igång med sprayen igen! fort sommaren har gått! stort lycka till med denna behandlingen nu, så håller vi tummarna för dej.

    prästkrage, usch ja, illamåendet är ju ingen hit! har själv mått illa under hela graviditeten och kräkts och kräkts... blir fortfarande överraskad av små attacker, men det är helt klart stabilare nu. hoppas på att det lugnar ner sig för dej också snart...

    mulpa, det verkar vara lite småkämpigt för dej... men nu är det ju inte många veckor kvar! hoppas du hittar nåt järntillskott som passar dej och att du slipper undan graviditetsdiabetesen. det mesta går väl påverka med kosten bara man vet vad man ska tänka på.

    själv mår jag fint. vecka 28 idag så nu har jag en riktig gravidmage. bebisen lever runt för fullt och det är än så länge bara mysigt. de små buffarna har blivit till allt tydligare sparkar, men det är bara skönt att bli påmind om att vi faktiskt ska ha en liten bebis snart!

    lycka till alla!
    kramar

  • Väntar med spänning

    Hej på er tjejer!
    Så skönt Prästkrage att allt såg bra ut med bebis på RUL. Får bara hoppas att de lyckas se könet på tillväxtulet. Annars får det väl bli en överraskning! Jag tycker det känns lite som ½ grejen bara att få veta om det är en liten pojke eller flicka, men samtidigt så kanske det är lättare att skapa en kontakt redan när den ligger i magen om man kan bestämma namn osv... sen underlättar det ju en del i shoppingförberedelserna kanske.

    Heavenlee... ja tiden går så sjukt snabbt så det finns inte. Hänger inte med i svängarna själv och blir nästan helt ställd när folk jag knappt känner plötsligt frågar "när är det dags?". Hur vet han/hon att vi ska ha barn? är det enda som rör sig i huvudet tills jag kommer på att det syns ju faktiskt! Då kan jag bli tokigt lycklig. Och nu mår jag dessutom hur bra som helst så jag försöker njuta varje sekund. Hur går det för dej nu Heaven? Har det gått bra att komma igång med sprayen? Nu följer vi dej nyfiket och hoppas verkligen att det är er tur nu också. En extra kram till dej.

    Mulpa, vad tokigt mycket du har handlat!! Men vad kul. Själv har jag varit väldigt försiktig med inhandlandet... en enda grej har vi köpt ochd et är ett skötbord. Köpte det billiga 299kronors på Ikea som ajg håller på att måla om nu. Ska sy tyg och pimpa till det lite för jag tycker det ser så grymt tråkigt ut från början. Sen tycker jag också att det är väldigt kul att pyssla, måla och fixa i hemmet :) Vad har ni beställt för vagn? Jag är i valet och kvalet om vi ska beställa en ny eller om vi ska hoppas på att det dyker upp nåt på blocket. Är egentligen sugen på en Teutonia Cosmo, men är ju så dyrt men nytt! Men dags att beställa nu om man ska hinna få den... Det är ju en del att fixa, men det ska nog hinnas med!

    Ha det så himla bra tjejer!

  • Väntar med spänning

    Hej!
    Heaven vad jobbigt för dej att det var tuffare för dej denna gången. Hoppas verkligen att kämpandet ger resultat den här gånger. Håller på er nu! Kram

  • Väntar med spänning

    Hej på er!
    Med mej är det bara fint Veckorna rullar på och det känns som det är mest fredag och måndag hela tiden... Och nu känns det att hösten är här. Värmen är borta och det börjar bli mörkt på både kvällar och morgnar. Hade gärna haft lite "sommar" ett tag till, men samtidigt så kommer man ju allt närmre dagen man nu går och väntar på

    vad skönt Mulpa att du fick havandeskapspenningen beviljad och hoppas att det går vägen för dig också Prästkrage. Själv har jag tänkt jobba fram till sista oktober. Då är jag ledig en vecka före beräknad förlossning. Sen vet man ju aldrig hur man kommer att må in i det sista och ännu mindre när bebis behagar titta fram, hihi.

    Heaven, duktig du är som kämpar på med sprayet! Hoppas verkligen att du är nedreglerad nu på onsdag så att du får gå vidare. Vill verkligen att det ska gå er väg nu...

    Kram!

  • Väntar med spänning

    Heaven förresten, det låter helt fantastiskt med hus! Jag vill med ha!! Vi har spanat efter en annan lägenhet (hyresrätt) i några månader nu. Säkert kollat på 7-8st utan att hitta nån som skulle passa. Nu har vi lagt ut en bytesannons på Blocket för att hoppas att något intressant byte dyker upp. Bor mitt i centrum, kan ju vara skönt under första tiden med bebis, men egentligen skulle det ju sitta riktigt fint med ett hus! Min sambo har två motorcyklar som han gärna fixar med så han tittar mest efter hus med stora garage, hehe. Själv tittar men ju på liiite annat, men kanske kompletterar varandra på ett bra sätt.

  • Väntar med spänning

    Heavenlee... så trist att höra med cystan. Hur har det gått? Har de punkterat den? Vill veta allt... Förstår att det känns skit och att du bara vill ge upp, men hoppas verkligen att ni ska få lite medvind nu. Kram

  • Väntar med spänning

    Vad skönt Heavenlee att du är på banan igen. Nu håller vi tummarna att allt ser bra ut på tisdag!!

    Vad skönt Prästkrage att det beviljades. Underlättar lite...

    Mulpa har du slutat jobba nu?

    Med mej är det bara fint. Jobbat mycket i veckan och varit totalt deckad på kvällarna. Sova är en favoritsyssla kan man säga!
    Nu har vi också kommit igång med shoppandet inför bebisens ankomst. Barnvagn, bilbarnstol och babysitter. Allt från Blocket och allt i väldigt fint skick! Känns nästan konstigt att vara så förberedd nu. Mindre än 7½ vecka kvar till beräknad "nedkomst" men med bebissaker att snubbla över så känns det som det är mycket närmre... Men dagarna och veckorna går fortfarande fort fort fort!

  • Väntar med spänning

    Vad spännande Heaven! Nu hoppas vi att sprutorna gör vad de ska!

  • Väntar med spänning

    Hej!
    hur gick det på kontrollen idag Heaven!? Hoppas de växer som de ska!
    Ja, nu börjar det närma sig, men ändå 6 veckor kvar till beräknad förlossning... vecka 35 idag! Kommer nog inte lägga ut några bilder på magen, känns som jag håller dem för mej själv, hihi. Men jag har gått upp ungefär 7kg, alla kg på magen. Ändå så börjar man känna sig lite otymplig! Bebisen börjar bli starkare nu, vilket gör att det känns mer verkligt och att det faktiskt snart skulle kunna vara dags. Om man buffar lite på tex en fot så drar den in foten för att sedan sparka tillbaks... men självklart är det ändå jättesvårt att förstå vad som är där inne!
    Har också varit på föräldraträff. Tyckte faktiskt att det var riktigt bra. Till en början var det lite krystat och det kändes fånigt att vi skulle sitta där och lära känna folk bara för att de också hade en tjock mage. Men två timmar senare så insåg jag att några var ju faktiskt riktigt trevliga och vi har ju en hel del gemensamt för tillfället så nu ser man nästan fram emot nästa träff. Visningarna på förlossningen är inställda i Jönköping också...
    Vecka 25 Prästkrage! Det går ju verkligen fort fram för dej också Hoppas magen blir bättre snart...
    Skönt att bara få slappa nu Mulpa! Själv jobbar jag fram till 30 okt om jag får må bra fram till dess... Börjar bli lite lätt omotiverad på jobbet nu, men dagarna rinner fortfarande iväg...

    Kram på er!

  • Väntar med spänning

    Har läst lite i din blogg Heaven, vad bra du skriver! och så spännande det är nu... har nästan glömt hur man själv kände. Hoppas hoppas nu...

  • Väntar med spänning

    Säger som Prästkrage, ge inte upp nu! Men förstår också att du tappar hoppet lite... det kan ju vara en envis liten rackare av de där två! Hoppas på det. Stor kram till dej nu, förstår att tiden går sakta sakta...

  • Väntar med spänning

    Hej på er!
    Kul att hörahur ni alla har det. Heaven, hoppas på att det är er tur nu. SKönt för er att ni har annat att fokusera på. Hoppas på en positiv överrasknign :)

    Mulpa, låter jobbigt att inte kunna sova! trött trött trött det är jag också. Men sova får jag göra iaf, vaknar ju några gånger varje natt, vrider och vänder på mej och uppe och kissar en eller två gånger, men sen somnar jag om igen så jag ska inte klaga!

    Prästkrage, det går ju undan för dej också nu. vecka 27, helt otroligt. 10 nov är det beräknat till för min del. Jobbar två veckor till (fullt ös dock!) Får väl se när bebisen behagar komma... Nu längtar vi så vi blir tokiga!

    Stor kram till er alla!

  • Väntar med spänning

    skit också heaven!!
    lessen för er skull. verkligen. men orka kämpa. kram!

  • Väntar med spänning

    Låter sunt Heaven!
    Jättelycka till med huset!
    Kram

Svar på tråden Ännu en fortsättningstråd för Mulpa, väntar med spänning, heavenlee och prästkrage.