• Heavy

    Ännu en fortsättningstråd för Mulpa, väntar med spänning, heavenlee och prästkrage.

    Hejsan och tack för länken!

    Det är klart att vi ska fortsätta. Vi har varit på semester och åker igen på söndag. Den här gången går turen till Skåne närmare bestämt till Lomma och Simrishamn! Vi följer med mamma och pappa i husvagn. Det ska bli skönt och avslappnat!

    Hoppas att ni mår bra och att det växer och frodas som det ska!

    Kram till er alla!

  • Heavy

    Åh vad spännande att få se bebisen igen!
    Det där med illamående är ju inget man ser fram mot *ryser* skönt att det börjar lätta i alla fall. Vad fort det har gått för er, V 24! Det är ju inte klokt! Ni kanske inte håller med om att tiden går fort, tihi!

    Har jag sagt att jag börjar spraya på måndag igen?
    Prel ÄP V 38! Tjoho!

  • Heavy

    Vad bra! En dag var ju överkomligt också Kan ni inte göra speciellt ulta för att kolla könet? Jag vet att dom gör det i Linköping och att det kostar en liten slant. Dom gör det i 4D.

    Jag håller verkligen tummarna för att det inte är diabetes! Det vore väl verkligen höjden av otur!

    Väntar: v 28? Hur gick det till! Oj så fort det har gått!

    Kramar från mig!

  • Heavy

    Hejsan!

    Jo tack! Det går.... väldig upp och ner.. Det har vaktiskt varit mycket värre den här gången. Jag är jätte låg och ojämn i humöret. Men det värsta är nog att jag är så disträ! Jag bör inte kra bil, matkassarna glömde jag i garaget häromdagen, strykjäret och annat... Men men det är bara o stå ut! Blodprov och vul på tisdag!

    Vi har köpt hus!!!! Igår! Vi sålde ju vår lägenhet i sommras och har nu äntligen hittat ett hus! Vi flyttar in 15 januari så vi blir bostadslösa i 3 månader. Men det ordnar sig alltid!

    Prästkrage! Åh vad underbart! GRATTIS!

  • Heavy

    Mulpa, gud vad skönt. Grattis!

    Jag var inte nedreglerad. Vi ökar dosen till kl 06,12,18 o 24.. Åhhhh Det är inte kul att behöva ställa klocka o somna om fy o usch!
    Det var likadant förra gången. Nya blodprover 9:e sep.

    Prästkrage, du gör helt rätt i att söka! Go for it!

    Ha jag sagt att vi köpt hus? Inflytt 15 jan vilket innebär att vi får bo på ett tillfälligt boende i 3 månader eftersom vi flyttar 15 okt från vår lägenhet. Men den som väntar på ngt gott...

    Hur är det med dig Väntar?

  • Heavy

    Jaa det ska bli helt underbart!

    Idag ska jag ta nya blodprover, hoppas hoppas att jag får börja med sprutor nu! Av någon underlig anledning så tror jag att det blir spray en vecka till. Jag var ju svår nedreglerad sist med+ att jag fick cystan.. Det blir lite bökigt om jag får spraya en vecka till för då blir det äggplcok 1½ vecka innan flytten.. Ja ja vi får ta hjälp av vänner och bekanta till att packa o så.

    Lycka till med lägenhetsletandet! Jag har full förståelse att du vill komma lite utanför citty, ha en egen ballkong eller uteplats vore väl inte så dumt!

  • Heavy

    Cysta igen.. Dom måste förmodligen punktera den.. Fan det var det jag kännde på mig.. Fan , skit, apa... Dom ringer från Link i morgon och talar om vad som ska ske. Fan nu orkar jag snart inte mer.

  • Heavy

    Halloj!

    Jo då, cystan tömdes i måndags! Hormonvärdena hade gått ner från 3030 till 500! Yippi! Ny provtagning på tisdag och förhoppningsvis så får jag börja med sprutor då! Nu jävlar kör vi igen! Rond 2 har börjat

  • Heavy

    Vad roligt! Med shoppandet alltså

    I morgon börjar jag med sprutor, tjoho!!!! ÄNTLIGEN efter 5 veckor med spray!

  • Heavy

    Hejsan! Hoppas ni har haft en bra helg! Det har jag, synd att det går så fort bara

    Hur mår ni? Prästkrage?

    Jag har lite mindre svallningar nu vilket känns bra, sprutorna har jag inga problem med. Det ska bli spännande på tisdag då det är dags att kolla hur det är med äggen! Hoppas att det är många! Den här gången blir det IVF på hälften och ICSI på hälften, det känns bra.

    Kram på er!

  • Heavy

    Förresten, förra läkarbesöket bestämde vi att det blir IVF på hälften och ICSI på hälften, det känns bra.

  • Heavy

    Jag har hört om många IVF:are som har svårt att vara glada och njuta över graviditeten. Vi har nog en lite skev bild av allt det här men det är nog inte så konstigt, vi har ju gått /går igenom en hel del.

    2 kg, det var inte mycket! Få vi se några magbilder på er? Lycka till hos BM i morgon!

  • Heavy

    Vad spännande allt låter för er!

    11 äggblåsor och hormonvärena såg bra ut. Ny koll på fredag!

  • Heavy

    Hej, det gick bra.

    Äggplock i morgon och jag har grym ångest och känner mig ledsen.. Usch...

    Väntar med spänning, tack! Bloggen är min räddning just nu. Jag tömmer mig helt och hållet där och det är så skönt, det gör att vardagen kan flyta på hyfsat i alla fall.

    Kram på er!

  • Heavy

    Nu är det klart, 2 rackare till mig...

    Jag är jätte besviken. Dom som sattes in var delade 3 och 7 gånger och med dålig kvalité.

    Inte ett enda till frysen. Jag är skit besviken och tar till tårarna så fort jag tänker på det. Jag vet att det inte är kört men jag har redan gett upp hoppet.. skit.

  • Heavy

    Ni har så rätt! Tack för all uppmundtran! Det hjälper faktiskt.. Jag vet ju det egentligen... Nu mår jag rätt så bra är varken positiv eller negativ.. Vi har flyttat i helgen till vårt tillfälliga boende och försöker att koncentrera oss på det i stället. Väntan känns inte ett dugg jobbig eftersom jag redan har tagit ut allt i förskott. Nu kan jag bara bli positivt överaskad

    Jag har ingen dator där vi bor nu så jag får försöka att smyg surfa här på jobbet, så ni inte undrar vart jag är

    98 dagar kvar HÄRLIGT!!

  • Heavy

    Ja det är piss men vi är ok. Vi var nog ganska så förberedda på att det inte skulle bli ngt den här gången heller. Just nu känner jag inte ngt speciellt. Allt flyter på som vanligt så länge inte någon försöker att prata med mig om det här för det går inte. Just nu orkar jag inte ta i tu med kännslorna och det känns inte som att jag behöver det heller. Jag vet inte om det är att stoppa huvudet i sanden eller om jag faktiskt mår helt ok. Ja ja, nu tar vi en paus i ett år eller så och lägger energi på huset i stället!

    Kram till er alla från mig!

Svar på tråden Ännu en fortsättningstråd för Mulpa, väntar med spänning, heavenlee och prästkrage.