• Mopsan

    Epilepsitråden 9

    2små2stora skrev 2009-08-28 14:29:20 följande:
    Mopsan: tyvärr är bup inte mycket att hänga i julgranen.
    hmmm nej och nu har vi fått ett svar. de anser att en vistelse hoss dem inuläget kunde göra mer skada än nytta då de hade ganska problematiska patienter inne. men läkaren har legat på och frågat runt om lugnande osv men det finns ingen som vill lämna några besked utan alla säger vänta tills måndag så får nerologen bestämma. Det läkaren kunde göra är att erbjuda enplats inne på barnmedicin till vårat förfogande..... och så får vi vänta tills måndag.
    Som sagt är väldigt tacksam till läkaren och när jag nämnde detta om luskens röster som han hör så nästan förberådde hon mig för att jag glömt att berätta det. Men det har ju mest vart de sista dagarna och glöms lätt bort i jämförelse till strypa syster humöret. Inte lätt att komma ihåg allting hu jag går på knäna och apropå hu så håller lusk på med dem heeela tiden även när han ligger och sover alltså är inte särskilt imponerad av absenor hittils.
  • Mopsan

    Nej då vi är här. Finns absolut inget som de kan göra för honom på sjukhuset nu förutom avlasta oss och ja det känns inte så kul. vet fan inte hur jag ska göra med allt. känner mig ju själv lite bättre idag men har börjt få andningsproblem är så djävla typ andfådd hela tiden. Men nu kom gubben just hem och kan avlasta mig lite. Han har vart så helt galen hela dagen inledde med att försöka strypa lillasyster och sen förut så kissade han på mammas schäfer han bara drog fram apparaten och kissade över hela hunden när hon låg och sov. Han säger fula ord hela tiden, skrattar bara om någon blir upprörd, slåss, bitts, klöser, nypps, sparkas, skallar, och sen förut så kom han och tog tag runt min handled med båda sina händer och slog till sig själv i ansiktet så hårt han bara kunde med min hand jag lyckades ju stoppa upp det lite men jag fattade ju inte vad han tänkte göra.

  • Mopsan

    jo han huar massor också sprang rakt in i en vägg förut när han fick en hu, sen när vi skulle äta så satt han och åt fick en hu och körde ner hela ansiktet i maten. gud stackars pojk

  • Mopsan

    Lusken får ofta ont i huvudet i sammband med kramper innan och efter och då är det ipren som gäller.

  • Mopsan

    3busfrön

    det djävliga är ju att man nästan går och hoppas på ett rejält gm så han får lätta på trycket lite om du förstår hur jag menar för det är som att han bara går och laddar nu och små krampar hela tiden. Alltså den här kombinationen lamictal absenor är ju en ren katastrof faktiskt. Han har på alla tidigare mediciner haft smekmånad efter bara några dagar på nya medicinen och sen uppehåll på minst 2veckor och det här humöret klår ju trimonil med hästlängder. är INTE imponerad av absenor.

  • Mopsan
    2små2stora skrev 2009-08-28 20:35:33 följande:
    Absenor halverar halveringstiden på lamictalen så att lamotriginkoncentrationen fördubblas. Då ökar biverkningarna av lamotriginet som bla är aggressivitet, konfusion, tics.
    Jo jag har sett det men på något vis så tycker jag kanske att han ändå borde blivit lite bättre på kramp fronten då. visst inte mkt gm det sista hrrrm ok förrgår men sen har han ju massa huar också. Men vi ser bara dåliga sidor inget bra alls.
  • Mopsan
    060810 skrev 2009-08-28 20:44:54 följande:
    Mopsan och 3bus:Jag hoppas verkligen inte det blir g m av huvudvärken. Ringde min mamma och hon trodde med på huvudvärk så han fick ipren och en flaska nu och jag hoppas han somnar gott på det och att vi får sova hela natten.
    Lillasyster här brukar alltid ta sig för huvudet när hon har ont och säger ajajaj. men sen när hon ser något äckligt gör hon ett jättekonstigt läte nereifrån halsen som hon kommit på själv för attbeskriva äckligt. kanske samma mino gör för att beskriva ont. tycker det var rätt beslut att ge ipren + ont är rn stress och vi vet alla vad stress kan göra med våra barn. Nu är det väll skamm om du inte ska få sova ut ordentligt inatt. jag håller tummarna och hejjar på
  • Mopsan

    någon som hört någon ifrån myran det sista? eller njuter de bara av lugn ro och ett bra familjeliv mån tro? hoppas

  • Mopsan

    GM imorse men ett "bra" gm höll i ca 5min min och fick tom med till några flämtningar med jämna mellanrum så det var ett ok anfall. Lusk är lugnare och gladar och mkt mysigare idag

Svar på tråden Epilepsitråden 9