• Mopsan

    Epilepsitråden 9

    2små2stora skrev 2009-08-27 21:27:43 följande:
    Mopsan: Kolla om jag är inloggad i så fall är jag hemma
    ok det ska jag göra. tack
  • Mopsan
    2små2stora skrev 2009-08-27 21:31:07 följande:
    Vi är vakna rätt tidigt
    det är förhoppningsvis inte jag men det har en förmåga att inte alltid bli som jag önskar.
    Nu ska jag slänga mig in bland mina länkar och fakta och försöka bringa lite klarhet i min virriga hjärna så jag iallafall vet vart jag ska börja.
  • Mopsan
    2små2stora skrev 2009-08-27 21:38:25 följande:
    Gör så jag ska försöka att få mini terroristen att somna om igen hon vaknade när grabbarna kom hem från fisketuren.
    lillasyster här håller också på och härjar men det bästa sättet att lägga henne sånna här kvällar är att vara supertråkig så jag sitter med min minidator i knät och surfar istället då brukar hon ge upp ganska snart
  • Mopsan
    2små2stora skrev 2009-08-27 21:50:31 följande:
    J vill att jag ska sitta med och titta i den bok jag håller på med om hennes operation och allt annat som varit i sommar.
    va "mysigt" var min första tanke men sen hmmm mysigt var väll fel ord men kan förstå att hon finner det intressant. jag har tänkt att sätta ihop en speciel klippbok om det här året men får se när jag får tummen ur för att göra det. behöver bli av med den förbannade svininfluensan först
  • Mopsan
    060810 skrev 2009-08-27 22:13:49 följande:
    Här är en vaken liten kille som nog laddar för något skulle jag tro. Han är så orolig och somnar han så vaknar han efter en stund och spänner sig och gråter och har sig.. :(Nu tittar vi på tv för att se om han lugnar sig.. Ibland funkar det..Men jag är tröööött och vill bara sooooova!
    du vet det ska aldrig bara få vara bra de ska alltid djävlas på något vis. Hoppas det lugnar sig så ni får en härlig natts sömn.
    Jag brukar gå in på svt play och så tittar vi på i drömmarnas trädgård för att lugna ner och avleda tankana.
  • Mopsan

    Åhh gud jag känner mig som ett utsketet äpplamos för att säga det på västgötska. Men än dock liiite bättre än igår. Lusk däremot..... ja lusk vad ska jag säga?
    han blir bara galnare och galnare...... jag ska ringa till sjukhuset nu och höra om lusks eeg resultat har kommit och försöka prata lite om detta sammtidigt.

  • Mopsan

    nu har jag pratat med en sköterska på sjukhuset hon ska lämna meddelande till den gulliga läkaren vi hade sist. Lusk försökte nyss strypa lillasyster.......

  • Mopsan
    2små2stora skrev 2009-08-28 09:53:20 följande:
    Säger bara Risperdal, han verkar vara istort behov av det.
    Läkaren ska ringa mig här under dagen ska nämna de för henne oc se vad hon säger men troligen måste jag ju vänta tills vi ska träffa neurologn för det finns inte nån annan som vågar närma sig lusk med mediciner just nu finns det nog ingen övehuvudtaget som vågar närma sig honom alls
  • Mopsan
    2små2stora skrev 2009-08-28 11:05:19 följande:
    Mopsan: Om han försöker strypa sin syster kan ni inte vänta tills på måndag.Vi har ibland kunnat ta ned sonen till vettiga nivåer men en låg dos stesolid, 5 mg. Stes är ju ångestdämpande förutom kramplösande.
    Har pratat med läkarn och hon kämpar på. har talat med bup och väntar på svar men hon har lagt upp en bra strategi för oss med bup om de inte vill ta in honom nu. Hon är helt otrolig denna läkare å förhoppningsvis idag redan ska han få hjälp.
    ska överväga stes när han blir för hispig.
  • Mopsan

    läkaren ringde nyss tytdligen tycker väll inte bup att de an göra så mkt i det härr läget...... men läkaren skulle återkomma senare hon ska "luska" lite i detta så får vi se...... denna väntan.

Svar på tråden Epilepsitråden 9