• Mayasmamma

    Mitt nya liv tråd 5

    Här fortsätter vi

  • Svar på tråden Mitt nya liv tråd 5
  • Kulta17

    M80: Gud så tråkigt för dig. Kan inte ens sätta mig in i hur du kan ha det. Jag tar för givet att de har kollat din mage eftersom de kan säga att det inte är något som är fel. Vad är det för typ av doktor du går hos?

  • Maddisen80

    kulta haft buksmärtor ,hög feber flera år ,jag är jätteledsen att jag inte få operera bort livmodern och äggstockarna i förebyggande syfte, vi har ju ärftligt äggstockcancer,livmodercancer,bröstcancer i släkten .

    Jag har gått hos min familjeläkare,sen en annan läkare jag har fått tramadol,ketogan,nexium ketogan hjälper för smärtan och ibland tramadol då kan de fan inte vara psykiskt ???? ketogan får jag inte ta varjedag bara ibland .

    Sen har jag gått hos tarmspecialist de gjorde koloskopi för nåt år sedan då var tarmen inflammerad, sen gjort ct röntgen ,men sen ville kirurg göra ultraljud och se om de va brock ,men de ville inte tarmdoktorn . och jag hargjort kapselendoskopi ,men de blev bara halva tarmen som blev fotograferad sen tog batteriet slut och de vill inte göra om det .

  • miss Y

    Maddisen:
    men usch, det är ofattbart. blir ju jätteknepigt att du måste ta till psykriatrin till hjälp för att komma någon vart, när det känns som läkaren vill ha dig dit på ett eller annat sätt. klart du blir deppig av allt, vem f*n hade inte blivit det??

    men leva med smärta och hög feber, jag förstår att du inte orkar hur länge som helst. *kram kram*

    nu får det allt ordna upp sig med dig. på något sätt känns det som eftersom du är myndig borde själv kunna avgöra hur du vill göra här, samtidigt så förstår man ju problematiken. man kan ju inte tvinga en läkare att utföra precis vad man än vill. kanske är det psykriatrin du får gå igenom, men att svälja tabletter låter lite väl drastiskt. du kan få leverskador om du har otur.

  • Maddisen80

    miss y japps de är jättejobbigt, jag äter sobril som är ångestdämpande. men har ändå svacka.

    psykiatrikern på psykakut innan midsommaren hon sa att de borde ta bort livmodern på mig pga får myomer hela tiden sen cancer i släkten sen är de ju min kropp .

    tack så mycket för ditt stöd

  • miss Y

    Maddisen:
    psykriatikern kan inte hjälpa dig vidare i ärendet då??
    hon verkar ju lyssna på dig

  • Maddisen80

    miss y jo men hon träffa inte jag mer ,hon jobbar ju bara på akuten , men ska prata med min manliga psykiatriker imorgon

  • Mayasmamma
    TreSmåHjärtan skrev 2009-09-02 18:42:10 följande:
    Öken blomman:Jag säger bara en sak: DISKMASKIN! Det finns hur många billiga begagnade som helst att köpa på typ blocket om man inte vill köpa ny. Jag skulle aldrig klara mig utan diskmaskin...Vi trivs kanon i huset! Har börjat få ordning hyfsat nu iaf. Det är typ lite tavlor som ska upp på väggarna och så ska det inhandlas lite småförvaring å sånt. Sen har man typ hela förrådet FULLt med ouppackade lådor. Men det orkar jag inte tänka på nu. Vill få ordning inne först...Men vår ena katt har inte riktigt fattat att vi har flyttat hit. Han har sprungit hem till gamla stället fyra gånger. Vi hämtade han där senast idag, efter att han varit borta ett dygn. Knäppkatt... Det är ju bara här han får komma in å äta mat å alla våra möbler å saker finns här, så man tycker ju att han borde fatta. Honkatten däremot verkar trivas som fisken i vattnet! Vi har ju skogen precis vid baksidan, så hon är där uppe å springer om dagarna. Hundarna älskar det oxå!Emma kna ibland säga "åka hem", så hon har oxå svårt att förstå att det är här vi ska bo. Men nu säger hon det inte så ofta som i början...
    darling vår jädra diskbänk är för låg för diskmaskin!!!!vi har mätt, mätt och mätt och kollat men tyvärr...
    va skönt med flytten!vad roligt!katten får ni ge adressändring till så han fattar vinken lol.
    barnen vänjer sig väl med tiden, min lilla sov super dåligt i ngra månader men vande sig tillslut!fast hon kunde/kan ju inte prata.
    nu ska vi soooooovvvvvaaaaaaaa!!!!!!!!!!nattinatt
  • Boppi

    Hej på er!

    Nu har jag också hittat hit!

    LP84: Bra att du håller koll på oss! Otroligt vad tiden går fort!
    Kulta: Vad roligt att se dig igen!! Välkommen tillbaka till tråden!
    Ökenblomman: Håller med lollipopp84, Diskmaskinen är guld värd!!! Kan du inte ha en bänkdiskmaskin? Det hade vi förut och det gick in riktigt mycket i den!
    Maddisen80: Tråkigt att höra att du mår dåligt.. Kan inte psykiatrin hjälpa dig på något sätt?
    MissY: Hur går det men bebisplanerna?

    Så.. har alla fått en hälsning nu? Det får ju inte bli orättvist!

    Själv är jag ganska risig just nu.. Hosta, ont i halsen och snorig.. + infektion i ögat! Fast ingen feber eller värk i kroppen.. För då hade man ju misstänkt svininfluensan!! :-O Det är väl bara en kraftig förkylning jag dragit på mig..
    Har ju stressat som tusan sista veckan! Studier (nya människor och platser, mycket plugg o stress över det) och till på köpet jobbat på det gamla jobbet! Sen vill man ju träffa kompisar och umgås med familjen...

    Förutom det är det finfint! Att börja plugga har hittills bara varit kul! Roligt med nya kompisar och ny intryck!

    Idag skall jag plugga hela dagen men jag måste först ladda hem words.. Har flera uppgifter som skall in senast söndag kväll kväll men jag hoppas bli klar imorgon så jag kan få vara ledig och kurera mig hela helgen.

    Kramar till er alla!

  • Boppi
    Det var ju ökenblomman som hållit ordning på oss den här gången och startat tråden såg jag nu! Men Lp84 inboxade ju mig.. Så lite ordning har ju Lp också!!
Svar på tråden Mitt nya liv tråd 5