• Mayasmamma

    Mitt nya liv tråd 5

    Här fortsätter vi

  • Svar på tråden Mitt nya liv tråd 5
  • Mayasmamma
    Boppi skrev 2009-09-03 07:21:17 följande:
    Hej på er!Nu har jag också hittat hit! LP84: Bra att du håller koll på oss! Otroligt vad tiden går fort!Kulta: Vad roligt att se dig igen!! Välkommen tillbaka till tråden! Ökenblomman: Håller med lollipopp84, Diskmaskinen är guld värd!!! Kan du inte ha en bänkdiskmaskin? Det hade vi förut och det gick in riktigt mycket i den!Maddisen80: Tråkigt att höra att du mår dåligt.. Kan inte psykiatrin hjälpa dig på något sätt?MissY: Hur går det men bebisplanerna? Så.. har alla fått en hälsning nu? Det får ju inte bli orättvist! Själv är jag ganska risig just nu.. Hosta, ont i halsen och snorig.. + infektion i ögat! Fast ingen feber eller värk i kroppen.. För då hade man ju misstänkt svininfluensan!! :-O Det är väl bara en kraftig förkylning jag dragit på mig.. Har ju stressat som tusan sista veckan! Studier (nya människor och platser, mycket plugg o stress över det) och till på köpet jobbat på det gamla jobbet! Sen vill man ju träffa kompisar och umgås med familjen...Förutom det är det finfint! Att börja plugga har hittills bara varit kul! Roligt med nya kompisar och ny intryck!Idag skall jag plugga hela dagen men jag måste först ladda hem words.. Har flera uppgifter som skall in senast söndag kväll kväll men jag hoppas bli klar imorgon så jag kan få vara ledig och kurera mig hela helgen.Kramar till er alla!
    hejsan boppi svininfluensa!LOL, skoja bara om man ens vågar skoja om det!hoppas det bara är vanlig flue!mamma har feber så hon ska gå och kolla sej, hon arbetar ju i vården.

    bänkdiskmaskin för 3 pers och gäster, skulle nog bara vara ivägen, behöver en ordentlig!
  • Mayasmamma

    maddisen, hoppas du får den hjälp du verkligen behöver!
    det är inte lätt och sedan bli hit och dit flyttad är inte roligt!!!

  • Boppi
    Mayasmamma skrev 2009-09-03 09:41:07 följande:
    hejsan boppi svininfluensa!LOL, skoja bara om man ens vågar skoja om det!hoppas det bara är vanlig flue!mamma har feber så hon ska gå och kolla sej, hon arbetar ju i vården.bänkdiskmaskin för 3 pers och gäster, skulle nog bara vara ivägen, behöver en ordentlig!
    ha ha Jag skulle behöva diskmaskin om jag vore ensam i hushållet! Hatar att diska!!

    Nä, skoja om svininfluensa vågar man ju inte! Vågar kanppt erkänna att jag är förkyld..
  • Maddisen80

    öken blomman och kulta det gick bra hos psykiatrikern

    jag behövde inte bli inlagd ska prova med medicin mot nervsmärta lyrica sen ska jag ringa psykiatrikern om jag får tankar att jag vill skada mig så skicka han akutremiss, men de hoppas han att han inte behöver göra + att han har tagit massor med blodprover på mig och se om jag har överdos av alla mediciner i kroppen

  • Mayasmamma
    ha ha Jag skulle behöva diskmaskin om jag vore ensam i hushållet! Hatar att diska!!Nä, skoja om svininfluensa vågar man ju inte! Vågar kanppt erkänna att jag är förkyld..
    men du, ensam skjuter ingen hare elr vad det nu hette...kliar mej i skallen(den lilla skalle jag har kvar ) så köp den nya diskmaskinn "ÖKENBLOMMAN" LOL

    haha håll för näsan när du går ut, sminka dig och använd en uppsamlingskopp för allt snor som rinner så ser det inte så uppenbart ut att du är förkyld utan mer som en konstig prick på stan LOL
  • Mayasmamma
    Maddisen80 skrev 2009-09-03 19:34:39 följande:
    öken blomman och kulta det gick bra hos psykiatrikern jag behövde inte bli inlagd ska prova med medicin mot nervsmärta lyrica sen ska jag ringa psykiatrikern om jag får tankar att jag vill skada mig så skicka han akutremiss, men de hoppas han att han inte behöver göra + att han har tagit massor med blodprover på mig och se om jag har överdos av alla mediciner i kroppen
    skönt att bli lite mer tagen på allvar!håller tummarna!
  • Boppi
    Mayasmamma skrev 2009-09-03 22:11:34 följande:
    men du, ensam skjuter ingen hare elr vad det nu hette...kliar mej i skallen(den lilla skalle jag har kvar ) så köp den nya diskmaskinn "ÖKENBLOMMAN" LOLhaha håll för näsan när du går ut, sminka dig och använd en uppsamlingskopp för allt snor som rinner så ser det inte så uppenbart ut att du är förkyld utan mer som en konstig prick på stan LOL
    Ha ha :D Ska jag sminka de vänstra ögat lika rött som det högra (är snyggt blodsprängt) eller är det lika bra att rödmåla hela fejset eftersom näsan också är röd? Vart kan man köpa en uppsamlingskopp för snor?
  • Mayasmamma

    aaaahahaha ta en kopp i skåpet,nydiskad med din nya diskmaskin, klistra på ett snöre och låt den dingla under näsan!

  • TreSmåHjärtan
    Kulta17:
    Hej! Roligt att du kikar in å att allt är bra!

    Maddisen80:
    Skönt att det gick bra hos psykiatrikern. Hoppas du kan få må bra snart! *Kram*

    Boppi:
    Hoppas du blir frisk snart å att det inte är nån flunsa!

    Ökenblomman:
    Men har alla diskmaskiner samma höjd? Jag vet att det finns olika bredder på dom, borde det då inte finnas olika höjder? Dåligt om det inte finns!

    miss Y:
    Hej hej på dej!

    Så, nu har jag oxå skrivit nåt till er alla!{#lang_emotions_laughing}

    Här har vi oxå nån förkylning på G tror jag. Jag och Emma har varit lite snuviga nu i nån dag... Få se om det stannar där eller om det blir nåt mer. Emma började dagis igen för några veckor sen, så hon har säkert dragit hem nåt därifrån.

    Nä nu har jag inget mer att skriva. Jag har inte skött motion eller kost så bra nu, så det finns inget bra att skriva iaf. Eller maten har det väl inte varit nåt fel på, men däremot det man äter däremellan, typ godis å fika, är ju inge bra... Men jag skyller mitt sötsug och brist på motion på flytt, amning och tvåbarnschock! Haha, när ska man sluta hitta på ursäkter för allt?
    Emma 28 september 2007, Alicia 1 juni 2009
Svar på tråden Mitt nya liv tråd 5