• Gaztongirl

    Du som lever med ständig värk, typ Fibromyalgi.

    Spomenka: Tack tack, hänger gärna med i denna tråden

    destino: Åh vad spännande, förstår att du längtar efter bebis nu.

    Själv har jag bf 8:e okt och gjorde sista arbetsdagen i fredags. Hoppas att jag kanvila lite innan bebis kommer nu eftersom det ju finns en del som ska göras också.

  • Gaztongirl

    destino: Några känningar idag när bebis ska komma ju Min lilla tjej i magen är också väldigt lugn av sig, mest att hon rör sig runt i magen nu och inte sparkar så mycket. Min bm trodde att jag kunde gå över några dagar, gjorde det med första.

    carita74: Det är väldigt skönt ibland att få "gnälla" av sig bland de som förstår hur det verkligen är. Andra verkar tro att eftersom man är uppe på benen så kan det inte vara så farligt som man säger, och till slut säger man ju inget heller för den delen.

    Spomenka: Hur är det med dig ?

  • Gaztongirl

    carita 74: De får ju ta alla tester de kan komma på för att utesluta, inget roligt men är ju ändå bra att få kollat.

    blommanigbg: ja känner igen det där, har testat lite olika hälsokost som ska vara bra. allt för att må lite bättre och bli lite piggare. Att ständigt gå med smärta blir en vana, det värsta tycker jag är tröttheten den går liksom inte ignorera på samma sätt.
    Att hugga av en kroppsdel har jag redan gjort , nåja inte så häftigt. Var när jag var mindre och hade ett myggbett som kliade så jag höll på att bli tokig, då klippte jag bort det Fick ett sår som varade ganska så mycket och fick ett ärr efter det som i stort sett är borta nu.

  • Gaztongirl

    Petra i...: Jag åt Panocod i början utav graviditeten, det är bara sista trimestern som man inte ska ta de. Men jag tror att man kan göra det, men då måste personalen ha extra koll på bebis eftersom det kan påverka andningen och att bebis ju kan bli beroende. Jag har mått så mycket bättre i värken nu när jag är gravid så har knappt behövt Alvedon ens, så för mig har det fungerat bra utan medicin.

  • Gaztongirl

    destino: Åh Grattis till din lille son

    Petra: Ja inte fungerar Panocod lika bra på mig som Tradolan gjorde, men när man vet vad man har att vänta så är det ändå värt det. Samt att jag fick se att det inte var några större problem att sluta med den medicinen som en hel del säger att det är.

    kvinnan47: Välkommen in i tråden. Jag har haft ont under fötterna i olika perioder, men det låter inte samma som det du har.

    blommanigbg: Ta hand om dig!

    Själv går jag och väntar nu, har två dagar kvar till Bf

  • Gaztongirl

    blommanigbg: Dexofen är väl mycket "mildare" tablett. Jag märker skillnad på Tradolan och Tramadol fast det är precis samma medicin

  • Gaztongirl
    blommanigbg skrev 2009-10-10 20:43:33 följande:
    Mår så dåligt. En annan sak jag har funderat mycket på nu är hur jag ska orka ordna barnkalas för min son när han fyller fyra år.Jag vet att jag inte kommer att orka bjuda barn från hans dagis.. Har inte kontakt med någon förälder där heller annat än att man hejar på varandra vid hämtning och lämning.Måste jag ordna barnkalas? Kan man inte vänta ett par år? Hur gör ni andra?Jag är ensamstående så jag får ju ingen hjälp med något.Självklart ska jag fira honom. Men kanske det räcker med mormor och några till..
    Jag hade inte kalas när skruttan fyllde 4 år, var ju gravid då och orkade bara inte fixa med det och allt annat. Var väl lite tråkigt för henne kanske, och vet inte hur vi ska göra nu nästa gång. men det får bli efter vad man orkar och hinner med helt enkelt.
  • Gaztongirl

    spomenka: Hoppas din huvudvärk har flugit iväg nu.

    blomman: Så känner jag också, värken och tröttheten sätter så många käppar i livet att jag brukar fundera över vad de som är friska klagar över egentligen. Att klaga är iofs ett friskhetstecken på sitt sätt, men ändå. Dagar som är smärtfria och man är pigg, då är jag lycklig, men vet ju med mig att snart kommer en vanlig dag igen. De dagarna är också väldigt ovanliga, tyvärr. Hoppas du snart mår bättre i din värk.

  • Gaztongirl

    Spomenka: Vad skönt att det är bättre, hoppas verkligen det håller i sig nu. Med mig ärdet väl egentligen bra, men är ju så trött på att vänta på bebis som verkar ha bosatt sig därinne. Det har gått en vecka över tiden idag, så det blir verkligen drygt men mår egentligen bra.
    Angående att klaga finns det ett ordspråk som är väldigt talande. Den friske har tusen önskningar, den sjuke en.

  • Gaztongirl

    Spomenka: Ja har du en värmare så är det klart att du ska använda den. Kan också få ont av kylan, bara att ta fram något ur frysen kan kännas jobbigt och göra att jag får värk *knäppt*¨

    blomman: Vad bra att du fick en förstående läkare, låter ju jättebra på det du skriver. Är nog inte dumt att byta jobb om du har den möjligheten om de har kört över dig på ditt nuvarande. Jag har inte velat säga något på mitt jobb ännu, så länge som det går utan så håller jag nog tyst om det tror jag.

Svar på tråden Du som lever med ständig värk, typ Fibromyalgi.