Inlägg från: lillasysteryster |Visa alla inlägg
  • lillasysteryster

    Liga Match

    Evis: Japp. Lukas har också hål på en massa byxor. Jag köpte faktiskt sådana där märken man stryker fast från HM med spiderman på och vips var de lagade

    J har åkt till Mallis med jobbet och är borta en hel vecka
    Igår åkte vi på barnteater och idag har vi fått besök av kompisar.

  • lillasysteryster

    Esma: Helt alvarligt så låter det som en toppen idé. Men frågan är om man har de pengarna att lägga på det...vi får väl ta en spa dag eller en kryssning istället kanske...men det låter UNDERBART! Börja spara nu då

    Det blir nog bra att börja jobba när du väl kommit in i det!

    På Lukas kalas lekte vi "hur mycket är klockan farbror lejon" och "bro bro breja". Andra lekar som barnen brukar kunna är "Kom alla mina kycklingar" och "under höken vingar kom" Eller varför inte "musik stopp"
    Lukas ville dessutom ha skattjakt OCH fiskdamm så vi ritade lite streck på en karta och gjorde ett stort kryss, gav pappret till Lukas och lät honom styra gruppen i huset med instruktionen hitta skatten (krysset). Sedan uta hade J tejpat ett kryss på förråds dörren och där var fiskdammen. Så det blev two in one fast inte så avancerat för oss

  • lillasysteryster

    Kul med familjegympa! Jag o L ska gå på "simskola" senare i höst.

    Jag tror att vårt nästa projekt också är vardagsrum. Vårt problem är att vi redan vet hur vi vill ha det på ett ungefär iaf. men jag är rädd att innan vi hinner göra iordning så hinner man tröttna. Vi "ska" ha en randig (grön, brun isch) (ränderna horisontellt) på en vägg och resten typ vitt eller ljusbeige...men som sagt den som lever får se när det blir av.

  • lillasysteryster

    Evis: Hur tänkte de när de tog föräldramöte på båda samtidigt? Inte så smart gjort. Spiderman har bara blivit tvättad en gång än så länge så jag vet inte hur det håller i längden. Men än så länge ser det bra ut. Är det vänster knä för A också?

    Sol o Aros: Då kanske ni ses på söndag

  • lillasysteryster

    Nyifnl: Å vad härligt, visste inte ni var borta så läänge! Hur var ert boende? HAr ni bilder? Pool? berätta!

    Nu har mormor varit här några dagar men nu ska vi strax hämta J på arlanda (varit på mallis med jobbet en hel vecka)

    Var hos en logoped med Lukas förra veckan, han var lite sen med vissa ljud men inget som var något "fel". På vissa saker som hans och hennes var han tom på 5 årings nivå. Så det var ju skönt!

  • lillasysteryster

    Vad använder ni för preventivmedel? Någon som har P stav? Igår var jag nämligen´och satte in en sådan...ska bli spännande och se hur det kommer funka. Går ju inte att glömma iaf

  • lillasysteryster

    Yoyna: Kul att han gillar gröten!

    Idag fick Hilmer tremånaders sprutan Oj vad tiden springer iväg!!!
    Men han är sååå liten, väger inte ens 5kg ännu...men BM var ganska lugn faktiskt jag var beredd på att få höra att jag måste ge tillägg men det sa hon inget om. Han sover ju gott och är nöjd och glad hela tiden så det ska nog inte vara något problem men lite konstigt att han väger typ 1,5 kg mindre än vad L gjorde:) Har det skiljt mycket på era barn?

  • lillasysteryster

    Sol: NEEEJJJ, Men vad tokigt gjort av dem...(springer genast och gömmer alla pennor)

    Igår ringde min chef och frågade om jag ville komma o jobba i januari. På en av våra andra förskolor...svårt att veta vad man vill. Jobba, inte jobba, jobba halva veckan, börja i mars el. jan...amning...mycket att tänka på. Den jag ska jobba med tror jag skulle passa jätte bra men det bär emot att byta ställe...oj oj oj klurigt.

  • lillasysteryster

    Yoyna: Lukas är hemma med lite konstiga prickar..ev svinkoppor så vi får väl träffas lite längre fram...nästa vecka?

    Med jobbet vet jag inte riktigt... det blir ju så väldigt långt för J att först jobba två dagar i veckan hela våren och sedan vara hemma hela hösten också... och hallå jobba hinner jag väl göra så det räcker i mitt liv Men lite sugen är jag allt...får se om vi kommer på något smart Det är ju lite ekonomi att tänka på också.

    Aros: När börjar L förskola? Är det på samma som H?

    Evis: Friskare?

    Sol: Läste lite om p-ringen och det lät ju smidigt. Tar man ut den när man har s-x?

    Satte in p staven förförra måndagen och sedan i lördags har jag en sparsam blödning...hoppas det inte blir som för en del som blöder hela tiden.

  • lillasysteryster

    evis: Fick han antibiotika då om läkarn trodde han kunde ha alla de där sjukdomnarna...?? Åt han inte ens sin favvo mat eller typ glass? Klart att tempot på förskolan är ett helt annat. Han kanske inte orkade med ordentligt bara.

Svar på tråden Liga Match