• Uliise

    Bf April 2010

    emme 86 skrev 2009-10-19 21:32:42 följande:


    Klökas=kväljer
    Tack emme 86 och hipphipphurra, det var väl det jag misstänkte att det betydde
  • Uliise

    hipphipphurra: Vad skönt att bebisen mår bra! Hoppas att det lugnar ner sig och att du kan koncentrera dig på exaensarbetet utan att oroa dig.

    Angående foglossning tror jag att jag också börjat känna liite, känner av ländryggen/svanken och ibland ljumskarna. Framförallt när jag bär/lyfter och är igång långa perioder, får ont över magen då också.

    Var och köpte två nya BH:ar idag, det var välbehövligt! Upptäckte att jag gått upp en/en och en halv kupstorlek sedan i somras

  • Uliise

    Fru Wennerström skrev 2009-10-22 15:07:49 följande:


    Gud va jag tycker tiden går sakta nu.. när man räknar ner till rul!.. Läääääängtar som en TOK, och ber till gud att allt kommer va ok
    Instämmer fullt i detta Lite nervös är man allt...
  • Uliise

    Fru Wennerström skrev 2009-10-22 15:33:14 följande:


    ja.. har du fått se er lilla ngt innan?
    Jo faktiskt. Var lite nojjig så jag ville se tidigare, fick då ett UL i vecka 12+0 där vi såg en liten kropp med huvud, ben och armar Var jätteskönt att se att det fanns något som levde. Men nu vill man ju återigen se att den fortfarande finns där, och att det ser bra ut.

    Såg på listan att du har RUL dagen före mig, snart så!

    Har ni sett eran?
  • Uliise

    Håller tummarna Fru W, det går säkert jättebra idag

    Jag har köpt en halv vagn kan man säga En EL City korg som vi kommer att sätta på en EL City cross när vi får tag på en sådan. Har alltid varit svag för barnvagnar och visste rätt snabbt vilken vagn jag ville ha, sambon fick bara lov att hålla med! Vill absolut ha en fyrhjuling, det känns stabilast. Sedan kändes det också bäst med fyra lika stora hjul som rullar stabilt på alla underlag. Tyckte den kändes hur skön som helst att köra när jag provade!

    Jag känner att det ligger en liten kille i magen, det känns bara självklart. Fast jag får allt vänta ett tag innan vi får reda på det på riktigt, vi tänker inte ta reda på könet.

    Ni som redan köpt vagn, vart förvarar ni dem?

  • Uliise
    Malabuz skrev 2009-10-23 15:43:21 följande:
    Igår va så gulligt. Då gick Dante och pussade först Pappa sen mig sen så pussade han min mage!! Vi log och tycket det va jätte gulligt.. men blev sammtidigt så förvånad att han gjorde så. Kim frågade Dante -Var är bebisen? Då går Dante fram och klappar mig på magen. Wow lixom.. vet ju inte hur mycket har har förståt men man blir ju ändå glad när han går och klappar och pussar den. Provade säga samma sak idag - Dante var är bebisen.. kan bebisen få en puss? Då går han fram och drar upp min tröja och blåser en sån prutt på magen *Asg*
    Men ååh! Vilken underbar gest och så gulligt av honom. Hur gammal är han?
  • Uliise
    Malabuz skrev 2009-10-23 22:17:50 följande:
    Åhh vad avis jag blir.. mina rörelser har avstannat typ. känner dom bara svagt lite då och då
    Mina har också avstannat Jag vet inte vad man ska tro.
  • Uliise

    Tian 10 skrev 2009-10-24 10:57:18 följande:


    Har inte heller kännt något sen i onsdags morse. Det kan bero på att Liten i magen kan snurra runt rätt bra därinne och bara i vissa lägen kan vi känna dom. Inget onormalt när vi känner så pass tidigt som vi gör. Kan ta 1 vecka innan man känner något igen (eller mer). Tänk på att man måste vara stilla (jag känner Liten bäst när jag ligger på rygg i sängen) och hur länge är man stilla under dagen. Plus att Liten kan sparka när som då man inte är helt stilla. Tror att allt är helt ok för oss alla!
    Jo det har du rätt i, känner också då jag ligger på rygg i sängen eller sitter stilla. Dessutom hade jag bara känt ytterst lite lite "kittel" därinne, så då krävs det ju bara att h*n byter ställning/område för att man ska sluta känna.
  • Uliise
    Zirup skrev 2009-10-24 19:03:42 följande:
    Just nu luktar apelsin mums-mums för mig! Jag har inte ätit någon än men när jag går förbi någon som har ätit och man känner den där stickiga känslan i luften så drar jag djupa andetag och dregglar för mig själv. Åt upp dotterns satsumas förrut och det var GOTT!
    Åh ja! Citrusfrukter står högt på listan här med, längtar tills de där riktigt saftiga apelsinerna kommer ut i affärerna...
Svar på tråden Bf April 2010