• Uliise

    helene - du kan inte lägga till en sån där crazy smiley som det fanns framför förra trådnamnet? :-P

  • Uliise
    miamie skrev 2009-10-02 09:36:56 följande:
    Mmm, bebisen suger på tummen! Tänk att det är en liten människa i min mage som redan är "färdig" och bara ska bli 4 gånger så stor (när det gäller längden då)
    Visst är det en otrolig känsla? Kan inte förstå att min kropp håller på och "gör" en annan människa just nu. Undrar vad det är för kön, vilket utseende h*n får...
  • Uliise

    [citat]
    Underbart Miamie

    fast orättvist haha...vi fick ingen bild.
    Vi får vänta till RUL den 5e nov.....då kunde vi få köpa en bild för 60 kr om vi ville.

    Klart vi ska göra det.

    Kram
    [/citat]

    Jag fick inte heller någon bild, då är vi inte ensamma iaf! Men på RUL, då ska jag förhoppningsvis kunna få en eller två (eller tre...) bilder

  • Uliise

    Tian 10 skrev 2009-10-03 15:37:47 följande:


    Samma här, tjejnamnet var givet från början men det där med killnamn är vi INTE överens om. Får hoppas på en tjej. Ska på rul 6 november så då hoppas vi att få veta! Hur har ni tänkt göra med att ta reda på om det blir en flicka eller pojke?
    Vi ska inte ta reda på könet, både jag och sambon är väldigt "traditionella" där och vill ha överraskningen
  • Uliise

    Vi har bestämt oss för att köpa en begagnad vagn, fast en som är högst 1-2 år och fräsch förstås!

    Namn har vi funderat en del på, fast vi har låångt ifrån något bestämt namn. Jag tror inte vi kommer kunna bestämma oss förren vi mött den lilla personen, och då se vad h*n passar att heta. Vi har lika många namnförslag på både pojk- och flicknamn, ca 25+25=50 förslag...

    Undrar varför de flesta har svårt med pojknamn?

    Någon mer som "känner på sig" vad ni väntar? Jag vet inte, men först var jag säker på att det var en tjej, men nu har det känts som en pojke ett bra tag. Hoppas vi får veta om ett halvår.

  • Uliise

    emme 86 skrev 2009-10-04 10:40:48 följande:


    Usch, denna dagen började inte bra... Kom på att den nyupphängda tvätten luktar inte gott idag(luktar som vanligt men idag gillar ja de inte) o när ja skulle göra iordning frukost blev det för mycket så det var bara att springa till toa o kräkas... Får försöka få i mig lite frukost nu o piggna på mig så ja kan åka o köpa kanelbullar, för ni glömmer väl inte att det är kanelbullens dag idag?
    Och jag som funderade på att baka kanelbullar - that settles it! Springer ner till affärn och köper ingredienser sen
  • Uliise

    Hur många här är det som väntar sitt första? *Räcker själv upp handen!*

  • Uliise

    Jag tror att jag känt av svagt fladder i magen, som varit för långt ner för att vara tarmrörelser och känts annorlunda. Men det är första graviditeten och jag är "bara" i vecka 14 så jag väntar förväntansfullt på rörelser man kan lita mer på.

    Idag ska det pluggas, tvättas och bakas bullar - inläsningsdagar är alltid trevligt

Svar på tråden Bf April 2010