• Uliise

    Bf April 2010

    Fru Kohl skrev 2009-10-26 21:36:19 följande:


    emme 86 skrev 2009-10-26 21:25:56 följande: Jag tror absolut inte att jag blir mindre ledsen om jag har kläder liggandes. Jag tror dock att min sorgeperiod blir längre plus att jag rent principellt anser det som grymt onödigt att köpa kläder nu. Jag köper inte vårkläder till mig själv nu och jag tror på att "det alltid kommer något bättre"
    Vad bra då att man kan göra som man vill

    Idag kommer min mamma hit och ska bo hos oss till på söndag, en resa på ca 70 mil enkel väg har hon framför sig. Jag flyttade till Karlstad i juli och har inte träffat någon i min familj sedan jag plussade, ska bli så himla kul för jag saknar verkligen henne och resten av släkten

    Förresten, vad skönt att det är lite ljusare nu på mornarna - ser ut att bli riktigt fint idag.

    Ja emme86, visst är det himla skönt att vara klar med klapparna tidigt? Förstår inte de som väntar med att ta allt i december, det blir ju bara riktigt jobbigt och stressigt.

    Kommer nog att lägga ut en magbild jag med snart, få se vad ni tycker
  • Uliise

    Katarina F skrev 2009-10-28 11:12:24 följande:


    Det kommer! Det är första barnet? Då kan det ta tid innan man känner.
    Jo det är första. Men det knepiga är att jag tyckt mig känna något svagt svagt, som att någon höll en liten fjäder nere i magen. Sen nu har jag bara känt pyttelite på en veckas tid, fast just nu känns det lite... Åh det är så svårt att veta vad som är vad!
  • Uliise

    Tänker inte heller vaccinera mig, jag går på det jag läst och min magkänsla.

    Min mamma är hos oss just nu så jag är helt slutkörd på kvällarna, om jag ens hinner sitta ner vid datorn. Fullt upp, men roligt är det!

    Armani: såg att du bor i Örnsköldsvik, min barndomsstad, är 22 och har bara bott 2,5 år utanför Övik. Det kommer alltid att vara hemma

    EowynAurora: Jag ligger också och gråter och håller på, ett gott tecken förhoppningsvis

  • Uliise
    Armani skrev 2009-10-30 08:01:25 följande:
    Jaha, men va kul Jag var in på din sida men du hade inga bilder så jag kunde inte kika om du är nån jag känner igen... Vart i Ö-vik kommer du ifrån?
    Jag kommer från Själevad, gick på Nolaskolans gymnasium men bor nu i Karlstad. Såg ert fina hus, men kände inte igen det, vart finns ni?

    Snart kommer kanske en magbild eller två på hela mig iaf
  • Uliise
    Armani skrev 2009-10-30 10:02:18 följande:
    miamie Härligt att det gick att lösa till slut! Grattis till den häftiga vagnen På Nola gick jag oxå Omvårdnad. Å grundskola gick jag på Alneskolan. Vad gick du för nåt på Nola? Vi bor i Ås, nedanför Malux och Uno K
    Jag gick Samhäll MITK, gick ut 2006. Min mamma är uppvuxen i Ås, kul med någon från samma stad

    Måste bara passa på att välkomna alla nya också, så kul med en aktiv tråd eller hur tjejer?!

    Nä nu måste jag slita mig, vi ska strax ut på promenad med hundarna i det fina (men kaaalla) höstvädret.
  • Uliise

    Innan sov jag alltid på magen, sååå skönt! Tyvärr inte nu längre... Så nu sover jag på sidan, ryggen eller i någon sidan/magen-kombination.

    Igår morse och nu idag på morgonen har jag haft som torkad sockerlösning (såg ut så) på/runt ena bröstvårtan, är det vad jag tror det är - någon typ av förstadie till bröstmjölk? Häftigt är det iaf

    1 vecka till RUL nu, så otroligt spännande. Lycka till i veckan alla ni som har, ska bli så kul att höra era rapporter

  • Uliise
    RosaNapp skrev 2009-11-01 12:03:08 följande:
    Jag sover fortfarande på magen, men det blir mer och mer på sidan. Mest för ryggens skull. Är svag i ryggen och får lätt ont. V.18 imorgon och 1 vecka kvar till rul. Sandrapaa88: undrar samma, varför måste du vänta till sent för att du är överviktig? Känner pyret mer och mer.
    När har du RUL RosaNapp? Såg inte dig i listan när jag skulle snoka reda på det
  • Uliise
    Mullinuffan skrev 2009-11-01 12:08:51 följande:
    JAg ligger med på mage och sover så skönt:) Igår var ingen bra dag Jag blödde och jag får panik hela toan det ser ju ut mer än vad det är, ringde KK och var jätteledsen och hon typ bara snäste åt mig i telefonen och jag börja grina ännu mer och la bara på kände mig totalt nere, blödningen upphörde och jag tror att det var ett blodkärl som sprac som det gjorde sist i veckan! Mår fortfarande inge bra idag och jag tror jag känt av bebis, det är 17 dagar kvar till UL...
    Men! Att det ens jobbar folk med sådana attityder inom sjukvården. Fick du den hjälp/de råd du ville ha?
Svar på tråden Bf April 2010