• Uliise

    Bf April 2010

    Ain skrev 2009-10-24 22:38:51 följande:
    Nu har jag lagt in tva magbilder i mitt galleri, om nagon vill se...
    Härlig mage
  • Uliise
    Fiddle skrev 2009-10-25 12:19:09 följande:
    Jaa Zirup gör det! Vill se nån mer vars mage knappt växt! Fan alltså jag kan inte sluta noja över det. Vissa dagar tänker jag att jooo nu har den växt, men kollar man sen i spegeln och jämför med tidigare eller mäter med måttband så inser man ju att det bara är inbillning. Den har inte alls växt. Var jätteledsen igår för jag var övertygad om att det ligger en död bebis i magen eftersom den inte växer. "Alla" andra här har ju fått fina magar nu. Det där med snaaaaart har jag tänkt länge, men nu borde det väl för fasen vara dags för länge sen!
    Jag känner exakt samma sak. Visst har den växt lite, men ska den inte växa meer? Var också ledsen igår, tankar på död bebis kom upp även här... Kan inte RUL:et komma snart? Två veckor kvar nu.

    Fast jag antar att det är helt normalt, den växer olika hos alla kvinnor
  • Uliise

    Ser att jag har gått 40% av tiden idag Tiden går!

    Vad finns det för "tecken" (mer eller mindre trovärdiga) på att man väntar pojke eller flicka? Har hört några men vill gärna höra era

  • Uliise
    LillaÄlskadePyret skrev 2009-10-26 13:19:21 följande:
    Tian 10 skrev 2009-10-26 13:01:02 följande: Tian 10 - skönt att du fick tag på julmust. Jag hade ingen aning att jag var sugen på julmust förrän ni började skriva massor om det så nu har vi också det hemma...haha.. Håller med dig ang Katrin. Jag läser det med en nypa salt och skrattar lite åt det. Och alla som skaffar barn älskar inte barn i allmänhet, just det är ju inte så konstigt tycker jag. Förstår att vissa kan ta illa upp (särskilt det hon skrev om att det är lätt att bli gravid och att missfall beror på kvinnans inställning), men hon vill bara provocera så låt det inte bita på er! =) Som sagt, hon driver PR-byrå, och hon lyckas rätt bra med PR för sig själv genom att skriva saker som upprör...jag tycker dock att hon Psykologen Eva Rusz svar är helt galet uppåt väggarna, mycket värre än Katrins utspel..
    Håller helt med dig här! Man får ta det med en rejäl nypa salt och så jobbar hon ju med PR också, hon är expert på att skapa debatt och åsikter.

    Vecka 17 idag, härligt
  • Uliise
    Smytt skrev 2009-10-26 13:57:41 följande:
    Barbamamman jag vill oxå seeeee! ! ! Jo, håller oxå med, men på nåt sätt så gör det ju det hela ännu värre egentligen, är man expert på att skapa debatt, så måste man ju vara medveten om att det finns en etisk gräns, när man passerat den så gör man bara människor illa. Och jag trodde i min naivitet att det var just det som skillde experter från lekmän... jag menar alla kan uttrycka en extrem åsikt, men att maxa provokationen och samtidigt hålla en anständig debatt... trodde det var det som var expertens roll. Sen kan man ju oxå fundera på hur en som är expert på PR kan välja att promota sig själv som århundradets mest korkade o tramsiga bimbo? ... Bimbo o Bingo - tja, passar ju rätt bra iofs... Äh jag vet inte, men jag tycker iaf att hon gått "way to far" med det här... Men är väl bara att skita i henne, synd bara om hon skall börja blogga sin negativa inställning... det påverkar ju tyvärr ganska många vad en "kändis" säger.
    Jo jag förstår vad du menar, och också jag reagerade negativt till det hon sa om att bli gravid och missfall - det var hemskt! Men man får helt enkelt försöka undvika henne.
  • Uliise

    Jag måste bara fråga om det är någon i tråden som Inte känt bebisen än? För visst är det tidigt att känna redan nu oavsett om det är första eller femte barnet?

  • Uliise

    helene306: Haha, det där känner jag igen! Bara att prova nästa gång
    Känner också igen det där med värdelösa kursintron, eller lärare och lektioner öht. Trist är det :/

  • Uliise
    Mistoffelees skrev 2009-10-26 20:19:43 följande:
    Har med köpt dom, hur goda som helst, även testat Triumf glass nya gräddglass med pepparkaka
    Åh, många nya saker med pepparkakssmak, kanske ska prövas
Svar på tråden Bf April 2010