Egensinnig skrev 2010-01-22 13:52:54 följande:
Chocolate fudge frosting120 g mörk choklad (70 % kakaohalt)150 g mjukt smör160 g florsocker1,5 tsk vaniljaromSmält chokladen. Vispa smöret fluffigt. Tillsätt florsockret lite i taget under omvispning, tillsätt också vaniljaromen. Vispa blandningen ljust och fluffig. Tillsätt den smälta avsvalnade chokladen under omvispning, vispa frostingen slät.Jag brukar ta en msk starkt kaffe och en nypa salt med.Brownie cucpakes ( Leilas)
www.recept.nu/1.293616/leila_lindholm/efterra...De sjunker ihop i mitten men det det är bara att spritsa frosting i gropen!Frostingen är mäktigt , men ack så god, så jag brukar fylla gropen och så bara en liten swirl ovanpå det.
Tack för recepten. Tyvärr är jag allergisk mot hasselnötter.
Gjorde vanliga kladdkakemuffins i små formar (gräddade 7 minuter) och gjorde Leilas frosting med philadefia men blandade i lite god ekologisk hallonsylt också. Blev kanon gott, sen blev det fint också med det rosa (hade i lite extra rosa färg) mot de bruna. Kommer jag absolut göra igen.
Tror ni det passar med vitchokladfrosting på citronmuffins? Eller har ni nått annat gott förslag? Har en massa födelsedagar som kommer nu på rad så det kulle ju vara kul med lite olika varianter så man inte gör samma varje gång.