Inlägg från: Dizan81 |Visa alla inlägg
  • Dizan81

    Snacktråd för oss med BF December-09 (Del4)

    melondoft skrev 2009-12-02 15:21:46 följande:
    några länkar jag hittade när jag sökte... enligt dem går månen upp idag vid 15, alltså borde det vara inatt som är den "riktiga" kundweb.netatonce.com/~u21211/public_html/Bra... www.calculatorcat.com/moon_phases/moon_phases...
    Ahh!! Kanon!! :) Det sägs ju (även om det kanske är en skröna) att det föds fler bebisar vid fullmåne eller iaf att förlossningar drar igång då så vi håller väl tummarna för att det är så :)
  • Dizan81

    Emellanåt kommer det som ett sendrag/sträckning långt ner på vänster sida. Hoppas det är nåt på gång som kommer börja göra mer ont snart! :) Nån som känner igen nåt liknande?

    Va ju så länge sen sist, men det borde ju inte bara sitta på ena sidan hur som :/

  • Dizan81
    flisan16 skrev 2009-12-02 17:51:06 följande:
    Nu sitter jag på BB med min underbara son som föddes idag 10:59. Vi mår båda bra men är trötta
    GRATTIS!!!
  • Dizan81
    Bellebusis: Hur går det för dig? Har det avtagit, blivit starkare eller är lika?

    Jucea:
    Vad sa dom på förlossningen?

    Händer lite i tråden. Är fortfarande nyfiken på att se & höra om fullmånen har någon "effekt" på oss :)
  • Dizan81
    paska skrev 2009-12-02 20:19:36 följande:
    Min arbetskollega är helt säker på att jag kommer att föda inatt just för att det är fullmåne. Men jag är väääldigt tveksam :p Jag tror fortfarande på den 14:e vilket är 4 dagar efter BF.
    Spännande att se blir det iaf ;) Vore ju fint om det händer nå mer här! Har haft lite som magknip, men blev betydligt lugnare efter ett toabesök, men sticker & drar lite då & då iaf, men ingenting som gör "ont, ont"..... Känner knappt någonting när jag sitter - är när jag reser mig & går omkring det känns mest....
  • Dizan81
    jucea: Är ju bra när dom känner igen er på förlossningen iaf :) Är ju skönt att dom kollat upp allt så att det inte är hf eller något annat som är fel iaf.
  • Dizan81

    Grattis Nr One!!

    Ännu en kille *s* Spännande & se när första tjejjen kommer *lol*

  • Dizan81
    Grattis till lilla Joline lily rose!

    Nu ska jag hoppa i säng & se om det tar sig ellre om det bara är lite starkare molande....hoppas, hoppas, hoppas!!! :)
  • Dizan81
    trållmor: Lycka till nu!!

    Bellebusis:
    Har du kunnat sova nå eller har ni åkt in t fl? Är ju helt klart på g iaf :)

    Jag somnade som en stock igår & det som drog & slet lite i magen hade ingen inverkan på sömnen.... Månen gjorde ingen större "nytta" på mig utan jag har sovit riktigt bra & bara bara varit upp på toa 2 gånger - känns skapligt lyxigt :) Täppt i näsan har jag varit dom senaste månaderna - har kört med nässpray & igår köpte jag koksaltlösning med menthol, men den va värdelös - hjälper ingenting, men nu har jag ju testat den iaf :)
  • Dizan81

    Ska lägga mig & vila en timme eller så igen jag.... Lika bra & passa på medans sonen är på lekis :) Sen får vi se ifall det blir en tur t simhallen på em så han får plaska av sig lite, men jag har ingen större lust & bada....men vi får väl se... Bikinin sitter liksom inte så bra längre - putar ut lite här & där men vi får väl se.... Lär väl inte va så mycket folk där då....simma lite är nog rätt skönt annars.... Beslutsångest ha ha

Svar på tråden Snacktråd för oss med BF December-09 (Del4)