Inlägg från: Dizan81 |Visa alla inlägg
  • Dizan81

    Snacktråd för oss med BF December-09 (Del4)

    Grattis trållmor!

    Nu har jag vilat ut lite - riktigt skönt, men sovit lite halvt oroligt av nån anledning... Inte tagit nån riktig fart här än inte....lite mensvärk som kommer & går & lite förvärkar visserligen inga som gör ont, ont, men det känns iaf att dom kommer... Ja ja det är ju trevligt det iaf för det har jag inte haft tidigare :)

    Forbidden & Gaia inne nu då - hmm....tycker nog mitt vatten kan gå eller att värkarna kommer igång ordentligt snart!

    Nu är jag bra gnällig - I know, men jag vill föda barn NUU!!!! ;)

  • Dizan81

    Så länge jag sitter still så blir magen mest hård när sammandragningarna/förvärkarna kommer om jag däremot rör mig känns det mer även om det inte gör ONT utan mest är obehagligt. Är det vanligt att det är så? Fick liksom för mig att det borde vara lite tvärtom att rörelse skulle "lindra" eller vad man ska säga?

    Sen en fråga till ang. proppen.... Det är väl inte så att den måste vara blodblandad? Har ju som sagt släppt i omgångar....är väl det kroppen jobbar med kanske....

    Tycker bara att det är spännande när det börjat hända litegrann iaf...kanske...

  • Dizan81
    Grattis FAIRYTALE! Det va en punktlig liten tjej - tänk om alla hade det så! ;)

    Hoppas både du & lilltjejen mår bra!
  • Dizan81
    Jennypenny83 skrev 2009-12-06 16:07:35 följande:
    Grattis Fairytale82!! Låter som allt gick perfekt och efter boken :) Dizan81: Så där hade jag det i min latensfas, alltså att det kändes mer och kom tätare när jag rörde mig och var igång. Det där med att det skulle "hjälpa"/ kännas bättre att va uppe och gå runt/ röra mig var först i den aktiva fasen. Igen är det ju så olika för alla, men hoppas så det sätter igång för dig!!
    Hur länge höll det på? Funderar på att gå ut på en promenad om det nu är på gång så kan det ju hjälpa har jag hört.... Vill få ut denhär ungen nu!! :)
  • Dizan81
    Jennypenny83 skrev 2009-12-06 16:17:45 följande:
    Det höll på i 16 timmar, började med första kl. 20 sen kom det väldigt oregelbundet hela natten och förmiddagen, kunde knappt sova heller... Jag gick en promenad på kvällen innan jag gick och lade mig, sen gick jag runt det mesta av förmiddagen också för att få gång i det liksom, just eftersom det känndes mer då. Sen när vi skulle sätta oss för att äta lunch, så kom en rejäl värk (kunde abslout inte sitta still, skulle upp och gå/ röra på mig/ klaga/ andas), hade typ hunnit ta 3 skedar risgrynsgröt. Sen tog det mindre än 4 timmar innan han var ute!
    Låter "bra" - det har ju bökat till & från sen inatt typ så jag tar en promenix nu så kanske h*n blir redo till ikväll. he he he
  • Dizan81
    jeng skrev 2009-12-06 16:42:04 följande:
    Grattis fairytale! Dizan, prova kan man ju alltid
    Japp så får det bli! Ska bara kolla klart sista loppet på travet först & sen blir det promenix ner till karln som är ner & städar på klubben sen festen igår.... Sen blir det minsann söndagsmys om det inte ska bli nå barn! :)
  • Dizan81
    bebisjakt: Håller tummarna för att dom sätter igång dig nu då!

    Här blev det en dryg timmes promenad följt av en bastu & nu har vi precis käkat pizza. Fortfarande molvärk + sammandragningar som kommer & går - dom gör inte ont mer än att det "sticker" till nån gång då & då så sova ska nog inte bli nå problem, men imorgon bitti får det gärna sätta igång! Sén är det ju arbetsvecka för sambon igen....även om han kommer vara i närheten - max 45 min bort så....

    Nu ska jag lägga mig på soffan en stund innan det blir vidare t sängen.
  • Dizan81
    Grattis Gaia!!! {#lang_emotions_smile}

    Jucea: Usch - ni verkar har en väldig otur med sjukdommar & krämpor - hoppas alla får bli friska & krya snart!

    Här händer det inte mycket mer än vanligt....molvärk som kommer & går & sammandragningar/förvärkar som är lite då & då, men inte gör ont.... Igår försöktes det ju med "allt" promenad, bastu, färdknäpp, men nejdå....ingen bebis inte! Märks dock att h*n har mindre plats därinne alltmer då h*n blivit lugnare än vad h*n varit, men försöker böka runt emellanåt ändå & hickar så h*n har det troligtvis bra! Idag är det luciafirande med sonen på lekis - trodde inte att jag skulle kunna vara med på det, men ser så ut & det är ju iofs mysigt....
  • Dizan81
    LaLopa skrev 2009-12-07 11:29:08 följande:
    Det kommer nog snart att bara smälla till!
    Har hoppats på det ett tag nu *puh*

    Försöker se det positiva.....kommer det inte igång självmant till nästa tisdag så får vi ju iaf en igångsättning, men hoppas fortfarande på att nåt ska ske innan dess.... Följer h*n sonens exempel med bf+7 är det dax imorgon, men imorgon är en "upptagen" dag för då fyller bror min år så idag vore bättre :)
Svar på tråden Snacktråd för oss med BF December-09 (Del4)