Inlägg från: Dizan81 |Visa alla inlägg
  • Dizan81

    Snacktråd för oss med BF December-09 (Del4)

    Forbidden skrev 2009-12-05 16:49:56 följande:
    Ja de va ju fladdor ju. Dizan, kan du inte lägga upp en länk där vi alla som är i tråden kan lägga in våra bloggadresser...?
    Absolut kan jag det :) Fixat! :)

    Länk: www.familjeliv.se/Forum-11-233/m49163950.html
  • Dizan81
    jeng skrev 2009-12-05 18:08:49 följande:
    Och ett halvår efter att jag köpte typ dyraste symaskinen man kan köpa, så har jag fått tummen ur och beställt värmefodret osv så att jag ska kunna börja sy mina grytlappar äntligen! inte en dag för tidigt!!! dumt bara att tanken var att de skulle vara färdigsydda till jul... hmmm...
    Ha ha ha!!! Det är ju faktiskt väldigt snabbt ändå!!! Jag började sy en brudklänning när jag va hemma med Lucas & den ligger fortfarande & väntar på typ bygelband. Tycker iofs inte det är speciellt skoj & sy & fixa, men nån gång kanske jag får lust igen....va väl nåt ryck jag hade då *s*

    Har precis tagit en dusch för att fortsätta med att göra mig iordning för kvällens lilla partyäventyr....verkar inte som det händer någe i kroppen ändå så vi rockar väl loss lite ikväll så får vi se ;)
  • Dizan81
    Jloow: Gud va skönt att du fick en bra förlossning för visst va det du som hade förlossningsskräck? Man blir så snurrig av allting..... Grattis igen iaf! :)
  • Dizan81
    Gaia81: Låter som det är på gång - kul!! Då inväntar jag min tur för efter dig är det faktiskt min tur - nu tycker jag inte vi tjuvas nå mer ;)
  • Dizan81
    Sjöutsikt skrev 2009-12-05 19:29:41 följande:
    Vi är nu hemma med vår underbara lilla tjej, känns helt overkligt! Lycka till alla!
    Grattis!!!
  • Dizan81
    jeng skrev 2009-12-05 19:45:44 följande:
    Men Dizan, inte sätta såna dumma regler nu då, jag vill ju tjyvas först!!!
    Nej, nej!! Nu är det faktiskt flera stycken som tjuvat sig före mig så nu vill jag att det ska bli min tur!! :)
  • Dizan81
    Jloow skrev 2009-12-05 19:53:02 följande:
    det stämmer.. Ja det är jätte skönt.. Det bästa av allt är att redan samma natt som hon kom slutade mardrömmarna också... I natt drömde jag om att jag inte kunde bestämma mig hur vida jag ville ha vaniljglass med chokladkross eller med jordgubbssås.. *haha*
    Låter underbart!!
  • Dizan81
    gaia: Spännande! :) Blir raka vägen hem när jag inte orkar med festen nå mer så då får jag lite uppdateringar :) Måste nog snart ta mig iväg förövrigt....ska bara....;)

    jucea: Okej - det kan jag gå med på, men först ska jag & storfot lyssna på lite bra musik nere på hojklubben så efter 2 nån gång kan din slemmis få gå så har jag lite försprång ha ha
  • Dizan81
    jeng skrev 2009-12-06 07:22:42 följande:
    Stina, När har du bf??? Om du inte ligger på +6 dagar idag, och är rädd om ditt liv, så kanske du ska hålla dig lugn tills Dizan fått åka in till förlossningen! hihiii...
    Ha ha ha - precis - du får faktiskt vänta på din tur *lol*

    Är bara upp en snabbis - ska snart hoppa i säng några timmar igen - kom inte i säng först vid 4.30-tiden så jag behöver ett par timmar till känner jag :)

    Slemmisen har fortsatt komma lite i etapper - mysigt när det kommer som en genomskinlig snorloska på pappret....blä! Lite mer mensvärk än tidigare vilket bådar gott men ingenting som inte går att sova på än så det är lika bra att jag sover. Känns mest när jag rör mig & inte så mycket när jag sitter så med lite flyt kanske det kan dra igång under dagen ordentligt - vore underbart!! :)

    Gaia: Kul!! Väntar med spänning på fortsättningen såsmåningom när ni är hemma igen med eran lilla parvel! :)
  • Dizan81
    jeng skrev 2009-12-06 08:06:43 följande:
    Dizan, När kom din pojk?? Kom har också på övertid? Eller ska du sabba allas våra förväntningar på att 2an kommer tidigare? Ojoj, det blev sent i säng ja! Jag har tillbringat över 6 timmar i sängen inatt!! Sov gjorde jag ju inte hela tiden, men ändå är det en otrolig förbättring!! Passa du på att sova om du kan det, du är ju på övertid, och det lär ju dra igång när som helst nu, speciellt med slemmisen borta och molande värk!
    Snabbt svar innan sängen kallar - fick lov & käka lite mandariner :)

    Han kom på BF+7 så än är h*n tidigare om h*n skulle få för sig att komma så förhoppningarna är väl inte helt bortblåsta än he he BF+5 idag så ;)
Svar på tråden Snacktråd för oss med BF December-09 (Del4)