• Meadow

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    Tjejer....

    ....Detta skrev jag vid första försöket, vid samma tidpunkt som nu i cykeln...Ni vet ju resultatet.

    Hej!

    Här är det fortfarande ingen mens, BIM senast må 22/6. Har haft symptom sedan 4 dagar efter äl, om detta inte är en bebis, så vette tusan:

    svullen mage (brukar vara ganska platt o fin på morgonen, men inte nu)
    ont vid sex
    strålningar nedre delen av magen,samt korsryggen, stundtals mot ljumskarna, detta kommer i perioder.
    "yppigare" bröst, vårtgården ngt större. en aning ömma
    stundtals frusen, stundtals varm
    vita flytningar

    Med dottern kom symptomen markant vid BIM+6 närjag testade. Så vi får väl se...

  • Meadow

    Min BM har vanliga kläder vid vanliga "träffar" och samtal. Vid undersökningar osv har hon vita rocken...Tycker det är grymt avlappnat och skönt faktiskt!

  • Meadow

    Kittycat: Säger samma som till Yddez: Tunika och tights. Skönt, snyggt och BEKVÄMT framför allt!

    ...Vet ni...

    För skoj skull tog jag äl test igår, och tog ett imorse med, och det var mycket starkare än igår...Inte fullt utslag men man såg tydligt strecket, det gör jag aldrig förutom de 2 dagarna innan äl stegringen..Annars är de helt "tomma".

    Kommer ni ihåg att jag plussade förra grav med det?

    Tänk om!!

    HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

  • Meadow

    Summer:Skönt att du börjar må bättre!

    Här kommer symptomen till o från, vilket är bra för annars hade jag varit rädd att det var en tidig PMS. Känns dock INTE som det. (läs gamla inlägg).

    Jag jobbar imorgon, sedan leeeeeeeeeeeeeedig till 4/1, med lite jobb 2 dagar däremellan. Lovely!!

  • Meadow

    Summer; Låter tråkigt. Men som bebisfeb säger, prata. Inte kul heller att tjafsa innan jul...Kram på dig.

    Mithrandil o Smoolan: Ja, jag hoppas hoppas hoppas! Har känt lite dragningar nedåt nu, när jag nyst och vänt mig i sängen osv, inte som när jag var BIM+ förra svängarna, men jag är ju inte där förrän nästa vecka.

  • Meadow

    Kittycat: Ja, jag ska ta test julafton, för det är exakt samma dag som jag testade med dottern, för snart 3 år sedan.

    Jag borde ha BIM i helgen, så har inte tanten kommit till julafton, så kör jag på det...

  • Meadow

    Summer:

    Tror du kommer läsa ditt inägg med ett asgarv när du inte är gravid längre. Typiska grav hormon resonemang. För det första:

    1) Bara för att ni får bebis, kommer ni inte kunna sitta fast vid varandra-det är en omöjlighet. Du kommer galant att klara vara själv med bebisen, och han kommer galant kunna vara ensam med bebisen när du är redo att lämna dem och göra annat. Min sambo jobbade hela tiden när jag var nyförlöst, och ärligt-jag märkte inte att han var borta! Det är jätteviktigt att ni ger varandra friheten att ha ett liv utanför "bebisbubblan"-annars finns det risk för problem. Så är det!

    2) Jag håller med om att han är lite klumpig, men killar är tyvärr så. Han har inga hormoner som spökar i sin kropp, och inte heller ett liv som växer där.

    Kanske låter hårt från mig, men om du har en tanke på att ni ska sitta fast för att ni har ett barn-även första året-så kommer du bli besviken. För livet fungerar inte så-

    Tro mig.

    Allt kommer bli bra ska du se, försök bara att ta det lugnt. Ni kan ju försöka planera så gott det går hur livet ska te sig efter barnet är fött, men som sagt, se till att ni BÅDA får spelrum till både egentid och annat. Då kommer ni vara glada och lyckliga föräldrar, och då är bebis glad!

    Kram!!

  • Meadow

    Det enda ni kan göra, är att se till att ni är överens om hur rutiner osv ska vara. Är ni det-är ni halvvägs där.

    Sedan, är det många mammor som tycker om att skrämma upp andra, och ojja sig som bara den. Bestämmer man sig från dag 1 att det är besvärligt med en bebis, då är det det. Bestämmer man sig för att planera, försöka styra in barnet i rutiner, som gynnar både bebis och föräldrar, så blir livet som småbarnsförälder otroligt harmoniskt mysigt och roligt på alla sätt och vis! Sedan är ju alla barn olika. Många säger att jag har haft sådan TUR med mitt barn. Men jag håller inte med. Visst, hon är och har alltid varit otroligt lättsam, men det har varit hårt och konsekvent arbete också från vår sida.

    Jag har otroligt svårt att förstå hur tusan man INTE hinner duscha när man har en nyfödd (om nu inte kolik spökar). Dottern kunde ju sova 3-4 timmar på raken, till slut satt jag ju och väntade på att hon skulle vakna.

    Man får planera sin tid helt enkelt.

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3