Inlägg från: SailorGirl |Visa alla inlägg
  • SailorGirl

    Ja, Puchiko. Det är dags att någon har tur i tråden.

    Pojke:
    Puchiko
    Surikaten

    Flicka:
    Tian
    SailorGirl (Jag gissar inte. Jag vet. )

  • SailorGirl

    Tittade på "Den sköra tråden" på TV. Blev förvånad att mannen satt kvar. Grät åt de stackars små livens mödosamma start. Små som fågelungar och med hud som såg ut att gå sönder när som helst. Svullna ögon. Små mirakel, varav inte alla orkade kämpa. Hoppas så att ingen av oss härinne behöver genomlida en sådan kamp. Att bara kunna stå bredvid när ens barn kämpar för livet. Samtidigt är jag glad att jag såg programmet: Det kändes som om barnen var i trygga händer. Inte minst för att personalen aldrig stressade, hade ett vant handlag och jobbade metodiskt, trots personal- och platsbrist. 90% av alla barn som kommer till neonatalavdelningen i Lund och väger under ett kilo överlever.

  • SailorGirl

    Ja, du har helt rätt. Någon måste hålla ställningarna när det gått nästan 10 veckor sedan senaste plus. Lovar att skärpa mig på sexfronten {#lang_emotions_djavulsk} Tyvärr drar mensen ut på tiden, men senast i övermorgon ska vi vara på det som små vita kaniner om våren.

  • SailorGirl
    Nilla21 skrev 2010-01-20 15:52:36 följande:
    en annan sak.. vi har ju redan beställt vagn   vi valde ju den som ligger i mina bilder funkar den färgen ändå för pojkar? haha syrran säger nej liksom men den e ju så mörk mörk lila...
    Personligen tycker jag inte att man ska, eller kan, sätta kön på färger. Ni beställde drömvagnen. HUR kan den då rimligen vara fel på något vis?

    Kan ju berätta att mannen min hatar blått och har massor med rött och en del rosa och lila i garderoben (och han är varken ekonom, eller stekare). Jag har å andra sidan mest grönt, blått och svart. Vi är båda väldans säkra på våra könsidentiteter och folk tar aldrig fel på vem av oss som är man, respektive kvinna *hihi*

    Min syster fick höra av en expedit på lindex en gång att den marinblå overallen hon stod i kassan för att köpa till sin dotter var till pojkar. Trots att den hade blommor ville hon pga färgen inte sälja den till min syster (som dock inte gav med sig). Vem hade rätt? Syrran, eller expediten?
  • SailorGirl

    Kollade kalendern och räknade efter vilka dagar som var "högchansdagar" kring min kommande ÄL. Fick lite småpanik när jag insåg att vi har en morgon och en kväll lediga då vi kommer att hinna ha sex. Resten av tiden är vi bortbjudna, eller går om varandra. Helt värdelöst! Faaaan! Går ju inte att boka om, eller av något heller

  • SailorGirl
    Subklavia skrev 2010-01-21 09:18:04 följande:
    God morgon! Är super nervös inför dagen KUB kl 11:20. Hoppas allt går bra! Nilla: Tycket absolut att du kan använda den vagnen med den färgen, jätte fin! Själv är jag inte heller mycket för ljusrosa och ljusblått Är mer för retrostilen.
    Hur gick det? Hoppas allt är bra!
  • SailorGirl
    Tian 10 skrev 2010-01-20 18:02:29 följande:
    Shit vad tiden går! Då är det säkert bebbe som sparkade rundor innan! Häftigt!!! Sailorgirl; Attans, hoppades att ni skulle ligga i rejält. Menmen, det räcker ju med en gång, och ni dubblar ju chanserna med två. Sätt dom så håller vi andra tummarna! Din syster hade helt klart rätt! Ronyas matte; Låter bra att ni prickat äl, då håller vi alla tummarna.
    Ja, det KAN ju räcka, men nu jäklar vill man ju maxa. Då kan det ju bli en bebis 20/10-2010 (Kl. 20.10, så klart)

    För in min morgontemp varje dag på Fertilityfriend och så här långt lutar det åt en 28-dagarscykel. Då är BIM d. 12/2 och ÄL d. 28/1. Allt som händer mellan d. 25-29/1 innebär goda chanser för bebis då...om man ska tro FF. Det får bli lite sömn nästa vecka, helt enkelt. Ser ingen annan lösning. (Men man får väl offra sig för "The Greater Good" och en rund mage är lika good som den efterhanden blir great).
  • SailorGirl
    Subklavia skrev 2010-01-21 22:36:17 följande:
    Allt gick jätte bra idag på KUB-testet. Hade 1/11244, så risken var väldigt låg. Var helt fantastisk att få se den lilla sprattla omkring i magen. Jag är super glad!
    Grattis!
    Lurven83 skrev 2010-01-22 12:02:57 följande:
    ja jag måste bara övertala min kille, han säger att jkag ska ringa till trelleborg och lund ect. jag skrev att jag försökt ringa runt, vilket jag också har men inte lönt liksom. Och jag vill ju behålla min barnmorska i limhamn.
    Laurentiikliniken i Lund gav mig en tid två dagar efter att jag ringde dem. Sen var ju gynekologen ett ufo, men jag fick ett VUL iaf.
Svar på tråden Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4