Inlägg från: SailorGirl |Visa alla inlägg
  • SailorGirl

    Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4

    Instämmer med Puchiko om undisar! Man vill ju presentera sina tillgångar på bästa vis

    Införskaffade höfthållare till bröllopet och det gjorde mannen väldigt glad, så till jul fick det bli en ny svart spetsig sak. "Det är så sexigt, så jag blir alldeles skakig!" sa han med stora ögon när han fick se.

    Dagen började väldigt trevligt idag, men det är nog för tidigt för att det ska kunna ta. Hoppas på upprepning senare idag och tycker det är väldigt trevligt att mensen är slut, så vi kan ta vara på de dagar då vi har tid (iom att vi båda är så uppbokade nästa vecka då det gäller på allvar).

    Puchiko: Jag hoppas verkligen något är på G, vare sig det är det ena eller det andra (även om jag hoppas mer på ett litet frö än något annat). Det låter verkligen frustrerande att vare sig tester, eller kroppen berättar vad som pågår. Fördelen är väl så länge mensen inte dyker upp att det är lite mer fritt fram för kärlek med ens älskling 1 av 8 cykler är ägglös och därmed hopplös. Vi får hoppas att det är en sådan som passerat och att det just nu byggs upp en ovanligt fin och inbjudande bädd för ett frö att gro i. {#lang_emotions_flower}

  • SailorGirl
    Zixi skrev 2010-01-23 17:41:50 följande:
    Missade att fira min hundrade dag.... uppmärksammade dag 99 i förregår och insåg nu att jag är på dag 101...  Kan i alla fall fira att jag passerat hundra dagar. Köpte en ny pyjamas igår, den är så sjukt skön. Som en orgasm i tyg *ler*  Det är alltid kul med kläder som man blir glad av att ha på sig. Har haft världens mysigaste dag med mannen idag. Sovmorgon och sen har vi tittat på romantisk anime och bara myst. Det är första helgen på månader som jag orkat umgås aktivt, jag är med på ett helt annat sätt än tidigare. Inser nu hur trött jag har varit. Har dessutom lagat mat till honom för första gången på mycket länge, fram tills nu har han tagit hand om mig så jag har en del att återgälda.
    För mig som gillar Depeche Mode, så är 101 en mycket bra dag. Grattis!

    Blir väldigt nyfiken när du pratar om anime. Får man fråga vad det var ni såg? Ska själv på anime-mässa i slutet av mars, så man vill ju förbereda sig med lite olika genres. Har nog sett det mesta av Miyazaki, men inte mycket annat.
    Lurven83 skrev 2010-01-23 17:49:05 följande:
    Idag gick jag in i v 5, gu vad långsamt. Ikväll ska vi hem till en vännina som fyller år, hennes kille och min kille är bästa kompisar och jag måste gå. Har funderat på hur jag ska göra med drickan. Men det blir nog om någon frågar. Att jag vill inte dricka när jag nyss slutat röka för då är risken att jag öker ju. hihi då kommer dem bara tänka på att gratta mig för att jag slute etc. Min kille lova att vi inte skulle vara där så länge, skönt. För jag är så trött och slö, så jag kommer inte orka många timmar. Det roliga är att jag motiverar min kille att inte dricka enligt han. Ha ha. Och han funderar på att sluta för min skull. Då sa jag att du ska sluta för din egen skull. Dåsa han att han har ju provat för sin egen skull flera ggr så nu får han prova nått annat. Trevlig helg tjejer!
    Låter som en mycket bra ursäkt! Trevlig helg själv!
  • SailorGirl
    Zixi skrev 2010-01-23 18:43:20 följande:
    Var hålls mässan? Just den här gulliga serien handlar om en tjej som inte kan se pojkar (pga av nåt trauma tror jag) och en pojke som är kär i henne. Sen råkar utomjordingar göra om honom till en flicka... Så nu är hon kär i honom men han/hon har blivit kär i sin barndomskompis.... rörigt. Vet tyvärr inte vad den heter, ska fråga mannen sen. Men om du vill ha tips på bra serier så kolla in : www.familjeliv.se/Forum-5-156/m48640839.html  Jag har listat mina favoriter där. Vad gillar du för typ av serier? Action, drama, romantik, sci fi?
    Här: www.tokyoanime.jp/en/

    Tack för tipsen! Ska se vad jag hittar för intressant bland dem alla. Vi är båda nybörjare, mannen och jag. Men man får ju passa på när man är i stan! Var på Louisianas manga-utställning förra januari och den var intressant, men väldigt liten och kändes aningens riktad mot barn. Dessutom hade vi missat att de visade film, så vi kom på helt fel tid och missade den vi hade velat se isf: Paprika. Så det fick bli en hemladdad variant senare när vi kom hem, med motiveringen att vi faktiskt hade betalt för den, fast i Danmark

    Surt med studentekonomi, men det ordnar sig! Vad jag förstått finns det massor med jobb i hans branch, eftersom de utbildat för få de sista 10-15 åren, men jag vet inget om hur läget är innan man fått examen iofs. (För han hade väl nån enstaka grej kvar?)
  • SailorGirl
    heavensangel skrev 2010-01-23 19:44:48 följande:
    SailorGirl: Om du gillar Depeche Mode så kanske du ska till arenan på måndagkväll? Det ska jag :) Såg dem live i Köpenhamn i somras och nu är det dax igen. Sambon är glad för han bokade sittplats denna gången. Jag hade aldrig pallat att stå upp efter 9 timmar på jobber. Det känns bättre nu. Sambon har blivit sig själv och jag blev mig själv igen efter 2 timmar sömn på eftermiddagen. Nu myser vi i soffan med Pringels och snart Robinson :)
    Det där är en av de saker som stjäl tid från bebisbakandet Vi ses kansle i vimlet? Hoppar över den planerade utgången ikväll och ska ha hemmamys vi med. Är så mycket som händer att vi behöver samla kraft båda två. Dessutom har jag gått och blivit förkyld :-/ Pringles låter gott...
  • SailorGirl
    Zixi skrev 2010-01-23 20:04:53 följande:
    Så ni ska till Japan..... Såååååååååååååååååååååååå avundsjuk! Du har inte lite extra plats i resväskan?     VILL till Japan såååååå mycket! Vi ska dit så snart vi har pengar och barnet är tillräckligt stort för resan. Men vi skippar nog Tokyo med barnvagn och håller oss till "mindre" städer.
    Men du, jag har läst att det är väldigt barnvänligt. Minns inte var, men jag har för mig att det var Maria Ahlgren som skriver för Sydsvenskan och på bloggen "from Tokyo with love". Ammningsrum och skötstationer överallt! Lovar att reka och återkommer med rapport i början av april!!!
  • SailorGirl
    Puchiko skrev 2010-01-23 20:37:41 följande:
    Önskar jag hade råd att köpa nya undisar Hoppas verkligen du har rätt tittade på "Spermiernas kamp" idag, väldigt spännande program faktiskt. Många aha-upplevelser i den faktiskt även om man visste mycket sen innan. Enligt spermie-experten där så ska man ha sex varannan dag hela månaden om man ska ha största möjliga chans att bli gravid
    Fasen! Hade ingen aning om att något sådant gick på TV och det finns inte på vare sig SVT play eller UR play. Inte än iaf...

    Kom att tänka på när jag var hos en BM i somras och berättade om min statistikfil i excel. Hon tyckte jag kunde lägga ner statistiken och ägna tiden åt att ha sex istället. Jag har insett att hon nog hade rätt, för inte 17 snittar vi varannan dag
  • SailorGirl
    Zixi skrev 2010-01-23 21:12:19 följande:
    Arrigato   Vet bara att det blir väldigt trång på kollektivtrafiken. Beror kanske dock på var man håller till. Vi tänkte bo gratis hos vänner och de bor lite utspritt så det blir en hel del resande men de flesta bor kring Osaka. Det är bara kostnaden för flygbiljetten som hindrar oss från att resa imorgon... Saknar Japan jätte-mycket och älskade deras utbud av glutenfri kost för icke köttätare.
    Mmmm, maten ska vara bra. Flyget är snordyrt och boendet...ja, som hemma, men vi ska ju vara där i 2v, så det svider. Vi köpte ombokningsbara biljetter eftersom det trots allt är vår bröllopsresa och vi SKA resa även om det kommer något ivägen som gör att vi måste skjuta på det, så de blev ju snäppet dyrare. De började på ca 7.500 ToR hos SAS och det är ju inget man halar ur fickan "bara sådär" även om man har jobb. Har sparat och gnetat i två år när vi väl sätter oss på planet, för att få råd med bröllopet vi ville ha och resan därtill. Visst kunde vi gjort allt på en gång, men ingen av oss är någon som gillar att leva på lånta fjädrar. Hellre få belöningen i slutet, än jobbet.

    Har du varit i Japan många gånger? Var var du då?
  • SailorGirl
    Zixi skrev 2010-01-23 21:25:32 följande:
    www.kunskapskanalen.se 
    Hittade den, men man kan inte se programmet, bara läsa om det :-/
    mojutten skrev 2010-01-24 00:10:15 följande:
    Jag såg den med, känns som ett mirakel att barn blir gjorda trots allt. Jag ska också på Depeche Mode!
    Fler att hålla utkik efter Fast jag vet inte om jag skulle känna igen någon i tråden utan mössa *haha*.

    Sist jag var på arenan på något så stort var det värdelöst att ta sig hem. Skånetrafiken hade satt in 4-5 evenemangsbussar till 15.000 pers. Det var omöjligt att få tag på taxi. Som tur var lyckades en dansk fånga en, men chauffören förstod inte vad han sa, så då frågade han oss vart vi skulle. Synd om dansken, tur för oss. Ja, förutom at taxichaffisen försökte ta oss på en rundtur i stan. Han vägrade följa mina anvisningar, tills jag sa "men jag cyklar ju här till jobbet varenda dag!". Då skyllde han på att han inte kunde skilja på Södervärn och Värnhem. Jamen tjena. Den här gången har vi fixat skjuts i förväg, för att slippa kaoset och jag har fått ett argument till för att aldrig åka med friåkare.
  • SailorGirl

    Det är nån som blivit påkörd vid mobilia, säger Sydsvenskan. Knäppa jag började med ens oroa mig för att det var Lurven. Såg en cyklist bli påkörd just utanför fönstret i våras, så man har ju en del hemska bilder i huvudet :-/

    Här är en till som är hemma sjuk. Ikväll blir det Depeche oavsett vad dock. Med halstabletter, nezeril, sinova, alvedon och lite varmt att dricka, så ska det banne mig gå. En snaps bromhexin, så kommer jag att kunna sjunga, snarare än att hosta med också Fast jag vet ju inte om de omkring vill höra MIN röst på konserten *krax, krax*.

    Hmmm...Spotify..och så lite skönsång av pojkarna. Ah!

Svar på tråden Vi som bor i Malmö och är gravida eller planerar barn - del 4