• Helli

    baby feb 2010

    Hej!
    alldeles ny här... Är det någon som väntar en liten nu inom några månader? Själv ska jag och min tjej få i slutet av feb. <3 Vi var och handlade kläder till Bebben idag!

  • Svar på tråden baby feb 2010
  • Helli

    Tack! :) Vad rara du/ni är! Ja, var hemma idag. Sov inget i natt så det var skönt att vara hemma och kunna vila under dagen. Det är ju inte ofta som man går runt med en bebis i magen så ska lyssna på min kropp. Vad skönt för dig att vila, snart kommer de våra små bebisar! :)

  • Fruarna J

    Låter fortfarande otroligt... "snart kommer våra bebisar..."
    Lovely!

    Bra! Vila Dig! Har just fattat den galoppen själv {#lang_emotions_flower}.

  • Gaytjej
    Winny skrev 2010-01-25 09:12:58 följande:
     Men vad ont det gjorde efteråt med ett ca 15 cm långt snitt på magen och en bebis som trycker på och sparkar innifrån... Det är helt klart det värsta jag någonsin varit med om!
    Hoho! Det kan jag tänka mig =O
    Skönt att ni har detta bakom er nu, men en sån jäkla otur att åka på blindtarmen under graviditet..
    www.donationsradet.se - Ditt beslut kan rädda liv!
  • Helli

    Var hos läkaren idag och blev halvtidsjukskriven, det känns skönt. Då kanske min sambo kan få se något annat än en strandad valross i saccosäcken... ;) Ja visst låter det otroligt "snart kommer våra bebisar... " :)

  • Fruarna J

    Helli. Superbra att du nu är sjukskriven! Jag jobbade måndag till fredag med halva dagar (det är ju långa dagar man inte klarar så det är knappast lönt att jobba längre ngn dag för att vara helt ledig en anna..) Vila nu. Du kommer känna tt du #håller" bättre. Se bara till att du inte gör en massa annat utan använd tiden att vila Dig...

    Vilken läxa va {#lang_emotions_sealed}.

  • Fruarna J
    Tjejer! Vi är nu inne i februari månad 2010!

    Kan inte förstå det... ; )
    Hur känns det? Finns en del av oss som kommer att bli föräldrar i denna månad... om vi inte går en över BF med råge (ska vi INTE...) 

    {#lang_emotions_baby}
  • Winny

    Hej!

    5 dagar kvar till BF, otroligt att det är så nära nu! Har en hel del sammandragningar/värkar som gör ont, men de kommer inte regelbundet. Värst är det på nätterna så lite svårt att sova. Annars mår jag riktigt bra! Försöker hitta på saker på dagarna så tiden ska gå lite fortare

    Imorrn ska vi till barnmorkan igen, förhoppningsvis blir det sista besöket (om vi inte går över tiden). Då hoppas jag att bebisen fixerat sig, vilket den inte gjort sist vi var där.

    Hur mår ni andra?

  • Helli

    Hej!
    Ja, inte ska vi gå över tiden här heller... ;) 21:a blir bra. :) Vi längtar så mycket nu! Fast tror ändå inte att vi riktigt förstår att det är en människa som kommer komma. Visst är det fantastiskt! Mår väl ganska ok iaf... Är trött så jag sover en stund varje dag. Natten sover jag i omgångar. Men annars mår jag ok, nu vill jag mest att vår lilla bebis ska komma ut... Cirka 2,5 vecka kvar! :)

    Och Winny, 5 dagar det är ju helt otroligt! Så nära...Hoppas att den fixerat sig! 
    Fruarna J, nu är det inte länge kvar!
    Kram
     

  • Fruarna J

    Hoppas verkligen att det blir tidigare för vår del till och med... {#lang_emotions_undecided} och att vårt bm-besök på torsdag blir vårt sista! Drömma går ju?! Jag mår inte alls bra.. sämre för varje dag. O n t! Men jag ska INTE gnälla... vår dröm är nära nu!

    Helli... nej man kan verkligen inte tänka sig att det ska komma en liten bebis.. en människa.. allt är fortfarande väldigt overkligt! Undrar om man ens förstår när man sitter där med det lilla knyttet... {#lang_emotions_heart}

    Winny... vilken dag som! Härligt!

    Kram i snöyran! Vi är minsann insnöade så jag hoppas att det inte sätter igång i natt i alla fall {#lang_emotions_wink}...

  • Helli

    Hej, hej!
    Hur går det för alla! Har det kommit någon liten parvel till världen än? Här är det lugnt än så länge... Två veckor kvar... Svårt att greppa, även om vaggan bäddades idag! :) :) :)
    Kram till er alla!

Svar på tråden baby feb 2010