• Helli

    baby feb 2010

    Hej!
    alldeles ny här... Är det någon som väntar en liten nu inom några månader? Själv ska jag och min tjej få i slutet av feb. <3 Vi var och handlade kläder till Bebben idag!

  • Svar på tråden baby feb 2010
  • Gaytjej

    Tre veckor kvar här! (fast jag antar att vår sista februari-jordnöt kommer att bli en mars-jordnöt).

    Vi har ägnat oss åt bebispyssel i helgen med fortsättning idag - jag har varit och hämtat ett skötbord hos en kompis som vi just "inrett" och frun håller i detta nu på att bära upp spjälsängsdelarna som ska monteras ihop i vårt sovrum. I torsdags var vi på GeKås och köpte en massa bebis- och amningsprylar och på onsdag så ska vi hämta vagnen som vi får från två kompisar. Sedan så börjar det faktiskt bli klart för liten knodd att anlända!
    Ja, förutom det lilla faktum att jag är långt ifrån klar på jobbet ännu... Har 150 omdömen och handlingar för att nå diverse mål att skriva om mina elever till deras utvecklingsamtal + att vikarien (ännu inte tillsatt) ska förberedas. Utöver detta så är det förstås vanlig lektionsplanering, provihopsättning och provrättning, föräldrakontakt och rastvakt etc som gäller och det är nog så kämpigt ändå faktiskt... Är förkyld (inne på snart 7:e veckan med halsont, hosta, snuva och nästäppa) och det i kombination med graviditetströttheten gör ju att heltidsjobbet känns lite tuffare än normalt.
    Men jag får ju skylla mig själv som snålat ur och inte gått hem tidigare!!


    www.donationsradet.se - Ditt beslut kan rädda liv!
  • Fruarna J
    Hej tjejer!

    Ingen bebis här heller än och idag går vi in i v 39. S k ö n t!
    Hmm... inte ngt från Winny på ett tag... här luktar BB tycker jag {#lang_emotions_baby}{#lang_emotions_wink}!

    Ja nu är det mesta färdigt för parvlarna att komma... Får väl se när de behagar att titta ut till oss!

    Gaytjej, ja vi kanske får små mars (ianer?) barn istället för februaribebisar {#lang_emotions_dreamer}. Låter som att du har alldeles för mycket att göra så här innan BF... Kan du inte bli av med lite på ngt sätt? Vet att det är svårt. En stor sten som lättar när man väl lämnar och kan lägga energin på att bara vara.

    Var rädd  om er! Snart får vi tillökning {#lang_emotions_heart}.
  • Fruarna J
    Hmm.. tror nog att tjejerna Winny fått smått minsann... Varit sååå tyst...{#lang_emotions_wink}
    Spännande!!!
  • Fruarna J

    Hej Helli!

    Hur mår Du? Sitter just nu med laptopen i knäet och tittar på pyrets boxar från insidan av magen... Tänkte värma lite lunch.

    allt känns så overkligt! Blev vaggan fin? Tittar ofta på vår bäddade spjälsäng och myser.

    Kram!

  • Helli

    Hej! :)
    Jodå mår väl ända ganska ok... Allt är relativt... Trodde nästan vi skulle åka till BB inatt. Men förmodligen var det kraftiga förvärkar.

    Mysigt med boxar! :) Hur mår du själv? Ja visst är det overkligt även om det är verkligt på nåt sätt...

    Vaggan blev jättefin! Det blev så mysigt när vi bäddade den. Det är en sån vagga som man hänger i taket och vi har en krok att hänga upp den i på nedervåningen också så det blir nog bra tror vi. Handlade en bärsjal förra veckan, vi tänker att det ska vara bra. Så vi stod och provade igår kväll båda två, känns overkligt att det snart ska bäras barn i den. Men åh vad man längtar nu! :)

    Kram! :)

  • Fruarna J

    Ojdå.. ja jag har också kraftiga (vad jag tror är) förvärkar emellanåt. Känns som stark mensvärk.. hur känner du?

    Ja precis.. overkligt och verkligt på samma gång...

    Vet precis vilken sorts vagga ni införskaffat. En av mina barndomsvänner hade en sån till deras söner. Hon trivdes superbra med den. Fast man kan inte ha den så länge va? rätt som det är kan de ju dra sig ur den... uschiamej.

    Åh en bärsjal! Har tänkt på det jag med... ser skönt ut för både barn och den som bär.. men det finns en sån djungel att välja ur... jag skulle vilja ha den som likson "bara är av tyg" och inte remmar och ringar... varför vet jag inte.. bara en känsla. Kan inte så mycket om bärsjalar. Vilken har ni valt? Kan tänka mig att det känns overkligt...

    Ja längtan är total... Här viner snön ner igen... min stackars Jessica får dåndimpen när hon kommer hem. Vi var ju insnöade för ett tag sedan och hon är klart rädd att det ska vara dags att åka och just då kommer vi inte ut.. hon har skottat så att hon fick riktigt ont.. det är ju tungt!

    Var rädd om er!

    Kram!

  • Gaytjej

    Jag har inte alls satt mig in i djungeln av bärsjalar, men har definitivt tänkt att ge det en chans! Tydligen så får man prova använda en på vårt BB, så det blir kanske att vi köper en efter det.

    Svärmor har sytt ett babynest www.babynest.se åt oss och det tror jag kan bli bra! Känns bra att vi kommer kunna ha Jordnöten i en egen säng i sängen. Vi har ingen vagga utan bara en spjälsäng sedan, och även då tror jag 'bebisboet' kan komma till nytta för att få det att bli lite mer tryggt och ombonat.

    Dag för dag så blir det i alla fall en mindre att jobba nu =) Känner mig trots allt ganska pigg - stressen som jag upplever hade jag känt även icke-gravid. Jag har verkligen försökt att få undan jobb så att allt inte skulle hopa sig mot slutet.. men det gick liksom inte ändå =P
    Jag får se hur mycket jag hinner med nu i helgen, har jag så mkt kvar sedan att jag egentligen behöver sjukskriva mig för att hinna få det gjort, så får jag ju ta ett snack med chefen! Det ligger ju även i hans intresse att jag hinner förbereda överlämnadet till vikarien i bästa mån + att jag hinner med att skriva de omdömen som egentligen inte behöver vara klara förrän efter att jag har gått på mammaledighet.


    www.donationsradet.se - Ditt beslut kan rädda liv!
  • Fruarna J

    Åh... hur har hon sytt babynestet? Kan man få tips? Tycker det verkar super... {#lang_emotions_laughing}

    Hoppas du får "i hamn! allt på jobb så att du hinner komma ner i varv tills bebisen kommer...

  • Fruarna J

    Hade visst lite mer att säga... :)

    Hoppas att det finns bärsjal i Lund med (där vi tänkt föda om möjligt).. hade varit skönt om de kunnat vida en och så.. har heller ingen erfarenhet alls av bärsjalar...

    Så gulligt av din svärmor förrästen att sy ett babynest... !
    Min har virkat otroligt mjuka filtar (mjölkgarn och babyull)...bland annat. Känns viktigt att de känner sig delaktiga... barnet får ju två mormödrar med bland alla andra dubletter! :) Härligt!

Svar på tråden baby feb 2010