Snutten skrev 2010-02-25 12:33:51 följande:
Precis som blå myran säger så kan man ge av sådant de inte tål så länge de inte reagerar men som sagt är det grymt svårt att balansera det.Siri har haft en del eksem i asiktet under vintern. Som små små blåsor runt munne och ögonen. Nu är de försvunna. Det enda jag kan komma som hon inte har ätit det senaste som hon brukar äta är vindruvor. Undrar just om det beror på det. Får väl testa och ge henne det igen. Suck! I så fall återstår det i princip "bara" bananer.Förresten: vad jag förstår brukar man klara välkokta morötter men Siri fick en liten bit väldigt välkokt morot häromdagen och blev ganska snabbt prickig i ansiktet. Hur funkar det för er?
verkar supersvårt att balansera, tror jag nöjer mig med det vi är säkra på än så länge...
Ebba klarar banan, vindruvor, blåbär, päron i fruktväg
vad gäller morot så har hon tidigare kräkts, men det var så längesen hon fick det så hur det är nu vet jag inte. Förut kunde hon inte äta päron, inte heller kyckling eller tomat, men de går bra nu allihop ( av tomat kan hon IBLAND bli röd runt munnen, men inte så mycket, så jag kan tycka att det är okej, verkar ffa vara färsk tomat och ketchup som hon blir röd av, men inte tomatpure/krossade tomater? )
JPL skrev 2010-02-25 16:34:02 följande:
Vet inte om du redan fått svar för min dator är för seg idag så jag bara skummar. Bakat är bäst tex om du kan ha i ytte pytte mjölk (eller annat) i tex muffins. Näst bäst är upphettat till över 70 grader enligt mina barns läkare. Ju hetare och längre desto bättre, men minst 70 grader iaf. Vi ska tex testa en tsk mjölk i barnens tevatten när de blir friska, men de är inte jättekänsliga heller. Läkaren nämnde inte på något sätt att mjölk skulle vara värre än annat.
okej, det med 70 grader visste jag inte, vad bra att få reda på! tack! men det med mjölken verkar ju vara direkt felaktigt. hur kan hon bara med att säga nåt sånt?? blir helt vansinnig när jag tänker på det! tänk såna som inte har internet och läser här tex????