Inlägg från: leyley |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Informationsgruppen tråd nr 15!!!
  • leyley
    Vinga, vet du? igår när jag gjorde tråden så fick jag typ ett straff för att jag "spammade" när jag mailade alla er i gruppen och när jag skulle skicka adressen hit till dig så kunde jag inte det :( i natt kom jag på att jag skulle ju skicka den här till dig men du hann hitta den :)

    Skönt att ni mår bättre! Ja, hoppas att vi kan hitta på en ny träff snart :)

    Ja, nu är han verkligen en stolt 4 åring! :) Kalas hela dagen igår och så idag med! Idag fyller ju hans kompis år så imorn är Williams bjuden på barnkalas. Plus att min systers Gustav fyller på måndag så han har kalas imorn han med...  :)

    Vi får träffas sen och kalasa för alla barnen när de fyllt år :)

    Kram på er och ja, hoppas vi skriver mer 2010! :)
    ♥ Vilde William är min älskis♥ willinda.blogg.se
  • leyley

    Nej, inte så hög trafik här :)

    Här hemma har William varit sjuk och jag med. Vi har varit hemma i 3 dagar. Han har utslag också. Vet inte om det är nässelutslag. Ingen feber igår och inte i natt så det är ju lovande.
    Idag har vi min lillasyster också och vi hade planerat förut att göra något idag men jag  vet inte om det är så bra att göra något så himla krävande när W varit sjuk. Vi hade tänkt åka till Busborgen men vi skippar det. Hade velat åka en sväng till slalombacken med men det får bli en annan helg. Vi tar nog en tur i bob-backen och sen blir det  nog bio. William älskar att gå på bio:)

    Vinga, ja, det är ju kul med nya vänner :)


    ♥ Vilde William är min älskis♥ willinda.blogg.se
  • leyley

    Ååh, Susi nu är det nära! Vad mysigt för er!

    Ja, hoppas vi kan ses alla snart igen! Jag ska bara bli frisk.. typ nästa årtionde!

    Är hemma och det är såå tråkigt. Rastlös. Vill jobba.


    ♥ Vilde William är min älskis♥ willinda.blogg.se
  • leyley

    Susi, hoppas han kommer så han blir Vattuman :) Spännande!

    Ja, vi har fått lapp om 4års-kollen. Bvc-tanten kommer hit den 18feb på hembesök som de visst skulle göra. Sen får man väl en ny tid för att åka till bvc för mätning och vikt och sånt. Det var lite svårt att få till en tid för hembesök, dels för att jag vill ju ha besöket hemma hos mig ;) men sen hur jag jobbar och vilka dagar som passade henne.

    Åh, vad gott med fruktsallad. Det ska jag äta ikväll tror jag :)


    ♥ Vilde William är min älskis♥ willinda.blogg.se
  • leyley

    Ni får nog hem ett brev snart om 4års-kollen.
    Vi har ändrat nu så vi gör allt på bvc. Hon sa att det var okej om det var okej för oss, då behöver inte vi hålla på att trixa om ännu en tid. Så nu ska vi dit den 18e då.

    Vi var på bvc i måndags. William har ju utslag. Han fick ju de när han var sjuk för några veckor sen och nu kom de tillbaka igen. Eller, han har haft de hela tiden fast ljusa, nu blev de röda igen och det kliade mer. Dessutom tappar han skin på händer, fötter och läppar. De kan typ inte enas om vad det är. Förutom något virus då. Men det kanske är som så att han haft Femte sjukan och Scharlakansfeber samtidigt då... Konstigt. SKönt med Clarityn iaf!

    Vinga, Grattis i efterskott till Nora!! :)

    Susi, Jag såg dig en dag ute på gården när jag åkte förbi... Din jacka spricker väl snart? ;) Ja, nu är det inte lång tid kvar!

    Vi ska ju få en liten bebis i släkten i år :)


    ♥ Vilde William är min älskis♥ willinda.blogg.se
  • leyley

    Ja, jag hade inte heller hört om Femte sjukan. Det var väl 3v sen han hade den. Eller har då. Idag såg jag utslagen igen och det är värre. Men de ska ju gå bort. Man kan få tillbaka utslagen några gånger inom några veckor och sen blir man immun! Tycker det är lite läskigt när han lossnar skin. Men jag tycker det är lite roligt att ta bort  det ;)

    Nja, orkar inte med mina bihålor så jag säger typ att jag mår bra. Orkar inte tänka på det längre. Har haft ont sen v.34. Ska få 6 sprutor i magen på tisdag. Började med 4 och har haft 5 st några veckor. Less...

    Japp, det är min kusin jag tänker på:) Kul tycker jag!

    Tur att du snart ska ha så du inte behöver köpa ny jacka och sånt! :)


    ♥ Vilde William är min älskis♥ willinda.blogg.se
Svar på tråden Informationsgruppen tråd nr 15!!!