Inlägg från: Gladhannapanna |Visa alla inlägg
  • Gladhannapanna

    Assar: När jag gick i mellanstadiet hade jag och mina systrar ansvar för varsin dag då vi lagade middag till hela familjen. Mamma handlade och planerade vem som skulle laga vad, men vi var själva när vi lagade middagen. Jättenyttigt för oss och antagligen ganska skönt för mamma att få lagad mat när hon och pappa kom från jobbet!
    Men inte har jag någon känsla av att jag "kan" laga mat, det var när svärmor sa att hon tyckte att jag var duktig på att laga mat som jag insåg att jag är rätt bra, men det är inget intresse.

    Idag har vi varit och åkt skridskor, varken jag eller maken har åkt på år coh dar, isen var rätt kass (en spolad grusplan) och Agnes kan ju inte åka alls. Men det var rätt kul ändå!

  • Gladhannapanna

    M73:

    Vi har så smått börjat prata om att man kan få en present om man slutar med napp. Jag sa att man kan ge napparna till Påskharen och då får man en present. Agnes svarade snabbt: Jag gillar inte postkarlen! 

    Vi berättade att en av hennes kompisar givit sina nappar till Lisebergskaninerna så det tyckte hon var en bättre idé än postkarlen!

  • Gladhannapanna

    Jag vill också åka skidor, men det blir inte i år i alla fall. HJar vänner som pejlade lite i julas om vi vill hyra stuga tillsammans någon gång längre fram, perfekt tycker jag!

  • Gladhannapanna

    Sirre: Det var en bra idé! Vi jobbar långsiktigt på det hela, hon har bara napp när hon sover nu och det känns ok att hon har den ett tag till.

    Julia har ju napp och den sitter i munnen jämt och ständigt, ska försöka minska på det, men det är ju så lätt att bara ge henne den. Hon leker mycket med dem också!

  • Gladhannapanna

    EN annan fråga som jag skrev i de andra trådarna med;

    Har precis fått reda på att det går vinterkräksjuka på förskolan. Vet inte om A ska vara hemma några dagar för säkerhets skull eller om jag ska chansa och lämna ändå. Hur hade ni gjort?

  • Gladhannapanna

    Frk Kanin: Vilken jobbig sits!!!

    Jag pratade med mamman till A's dagiskompis som också är hemma med bebis, vi bestämde att hålla tjejerna hemma idag och kolla läget under eftermiddagen. Ska hem till dem och leka om en liten stund.

    Lycka till Juni!!!

    MIlla: Vilken bra bok! Tror att vi hade ngt liknande när jag var liten.

    Agnes och pappa brukar göra vällingen tillsammans, till båda tjejerna. Hon är mkt stolt över det!

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*