Inlägg från: Gladhannapanna |Visa alla inlägg
  • Gladhannapanna

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    *vinkar* Hemma igen efter ett par dagar på sjukhuset. Har lite ont, men itne så farligt. Däremot måste jag göra om eländet någon gång efter sommaren...

    Läkaren gjorde bara halva operationen för det blödde för mycket så han ville inte riskera ngt. Har itne varit med om liknande under sina 40 år i branchen... '

    Känns rätt deppigt att behöva gå igenom konvalecensen två gånger.

    Grattsi Gbg! När Julia föddes hade jag värkstimulerande och höll på att gå i bitar innan de tog bort det, hade konstant värk utan paus! MEd eda och sedan lite värkstimulernade öppnade jag mig 6 cm på 20 minuter så då hade jag nog dött av smärta om jag itne hade edan!

    Instämmer med övriga oma tt det nog är klokt att gå på tiden till kuratorn även om det itne känns nödvändigt just då.

    Mandra: Stackars liten med halsfluss! Hoppas att det ordnar sig! Ni kanju förklara att penicillinet gör att man sväljer bättre och att mat inte afastnar mm.

  • Gladhannapanna

    Assar: Såååå trist med kräksjuka!!! Hoppas verkligen att ni gjort ert på sjukfronten på evigheter!

    Vi har ju kommit ut ur tunneln för den här gången, nu är det bara jag som är krasslig och jag har inte så farligt ont. Kommer att vara svårt att inte bära barnen på 8 veckor!

    Jag gjorde en blödningsutredning när jag väntade Julia, men som gynekologen sa häromdagen:" Den visade verkligen inte hur verkligheten ser ut!" Han vill att jag ska utredas vidare alternativt konsultera specialister innan han gör nästa operation.

    Mandra: Bra strategi med lilla fröken!

    Gbg: Bra att bearbeta, förstår att det var hemskt med så intensiv smärta!

    Tack för allt pepp!!!

  • Gladhannapanna

    Juni: Jag har gjort en specialutredning på koagulationscentrum på Sahlgrenska, men tydligen visade den inte sanningen....

  • Gladhannapanna

    Milla: Jag har en egen teori om varför jag blöder så mkt jämt, jag tror att jag har dåliga kärl helt enkelt, att det inte handlar så mkt som själva blodet utan om att kärlen går sönder.

    Sitter nämligen här med blåmärken på båda handryggarna, ena armvecket och ena handleden. För att inte tala om det enorma svarta jag har på vänster underarm, 8x6 cm svart! Vet att de hade svårt att sätta nål för att kärlen gick sönder hela tiden.

    Annars är det rätt ok, men känslomässigt jobbigt att inte kunna ta hand om barnen! Jag inser att de kommer att bli superpappiga, speciellt Julia. Maken får ju göra alla lyft och det innebär att jag inte har henne så mkt i famnen för då måste jag hålla emot med magen eftersom hon ålar så himlans mkt!

  • Gladhannapanna

    Vi4: Uscha så jobbigt, kunde inte nålen suttit kvar då? Jag hade ju två infarter tills jag åkte hem i fredags.

    Spännande med huset!

  • Gladhannapanna

    Mandra: Att T har fått halsfluss verkar ju rätt troligt! Julen -08 hade vi halsfluss hela familjen...

    Jag har precis pratat med gynmottagningen där jag opererades, misstänker infektion nämligen. Ska dit imorgon. Känns sådär att lägga sig i gynstol när man är relativt nyopererad....

    Jobbigt med alla sjukor, hoppas att ni snart blir friska allihopa! Solen borde ju göra oss alla piggare!

    Vi4: Det verkar som om ni tänker helt rätt angående huset. Mitt enda tips är att anlita en certifierad besiktningsman.

    MIn stora flicka har nu slutat med blöja även på natten. Hon får välja på kvällen, men det blir nästan alltid trosor. Inte en enda olycka hittils!

  • Gladhannapanna

    Är skittrött! Maken har så rätt när han sa till sina föräldrar att jag är för pigg för mitt eget bästa. Är så svårt att inte greja runt! Idag har jag tex installerat en ny dvd-spelare.

    Jobbigt med alla sjukor!

    Jag ska till gynmottagningen och kolla upp mig imorgon och vi ska till barnläkaren med Agnes och kolla hennes hals på morgonen. Hon kväljs ju så himlans lätt.

  • Gladhannapanna

    Oj vad jobbigt med alla sjuka barn!

    Grattis Assar!!! Vi är många som fyller i mars!

    Vi4: Spännande med husbudet!

    Mandra: Alltid lika klok!

    Vi var med A hos barnläkare och kollade halsen imorse, blev två remisser. En till öron-näsa-hals och en för att röntga strupen och leta efter fickor mm. Väldigt stora mandlar har hon iaf. Skönt att bli tagna på allvar!

    Jag var hos gyn på förmiddagen och har mycket riktigt en infektion i stygnen (inte livmodern). Fick antibiotika vagitorier att prova i första hand, om de itne hjälper blir det två sorter i tablettform. Känns nästan bra att jag hade rätt när jag ringde och pratade med dem igår, bm som svarade var inte så pigg på att ge mig en tid nämligen, de har ju fullt upp! Jag var rätt nervös över att bli tittad på, det är ju trots allt ett operationssår, men hon var väldigt försiktig.

    Vad jag älskar våren! Det är så himla härligt med solen och fåglarna!!!

  • Gladhannapanna

    Mini: Trist med syntestet. Båda mina systerdöttrar har starka glasögon sedan de var små och det funkar bra. Tror inte att de varit retade någon gång. Fast det är jobbigt med solen på sommaren.

    Min ena syrra har samma ögonfel som dem, men hon ar inte deras mamma utan moster. Snacka om ärftlighet!

    MIlla: Hoppas att han kommer hem och att du får sova bort huvudvärken!

Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*