• Siggan

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    asap: kul att ni blev nöjda med födelsedagsfesten.

    Det gick bra med As övernattning. Även om de hade sovit mindre än jag skulle önska.


    en svensk tiger
  • Siggan

    Hær kommer jag med lite dåliga nyheter. Har precis fått missfall i vecka 17. Eller rættare sagt fostret var inte større æn 12-13 veckor. Men jag var ju på KUB i vecka 12 och då såg allt bra ut. Hun som helst så fick jag lite blødning i går och morse kl.05 så ploppade fostret ut. Ursækta detaljer. Vi åkte til sjukhuset. Otroligt nog var mina førældrar hær så vi hade barnvakt. Så fick jag tabletter før att få ut moderkakan och den kom ut efter 2 timmar, så jag slapp sksrapas. Nu funderar de på om jag har en infektion, så jag måste vænta på provsvar, men hoppas få åka hem efter det. Det hela kænns otroligt snopet. Men eftersom jag ær gammaldags så hade jag inte børjat rækna med att det skulle gå bra.


    en svensk tiger
  • Siggan

    Tack för er omtanke. Jag fick åka hem på söndagen och mår fysiskt bra. Ja, fostret kom ut hemma. Det sa bara plopp och gjorde inte ont. Nej, det är ingen som vet varför det hände, bara att fostret hade varit dött i flera veckor. Det måste ha dött ganska snart efter KUB... Men både foster och moderkakan blev inskickad till analys. Ja, vi hade berättat för barnen. Jag såg supergravid ut och hade gått i mammakläder i flera veckor.


    en svensk tiger
  • Siggan

    kaz: Tack, det går bættre med mig. Ær tillbaka på jobbet och det kænns bra. Det ær klart att jag fortfarande ær ledsen, men det ær skønt att få tænka på andra saker också.

    Nær det gæller vinterklæder så har A både jacka och byxor och en lite liten overall sen førra sæsongen. Jag får nog køpa nytt under sæsongen, men væntar tills jag ser vad hon vill ha...


    en svensk tiger
  • Siggan

    gbg: Härligt att Elliot törs prata inför klassen.

    Läxor: Klart jag rättar. Annars lär man sig väl inget (?). Läxorna är ganska svåra för A både matte och skrivning. Läsläxan har de i olika nivåer, så det går bra. För oss går det bättre om A gör läxan direkt när hon kommer hem, för senare på kvällen går det dåligt.

    Vinterkläder: Efter den lilla frostkänningen i helgen så har A meddelat att hon behöver ny overall. Den gamla är för kort i kroppen. Så nu är jag på jakt efter en rymlig 128 tror jag. Jag har prövat att köpa regnkläder i 134, men det blev alldeles för stort.

    Kram till er som har det lite motigt.


    en svensk tiger
  • Siggan

    Grattis Vi5 och lia!


    Ang simning så går A på simskola før 3.e terminen och gør helt klart framsteg, men jag vill inte sæga att hon kan simma. Efter den hær kursen så ska de kunna simma 12,5 meter både på mage och rygg och dyka i med mera.


    milla: Jag har ju føljt dig sen 2005 och førstår att det måste vara både svårt och frustrerande. Extra knepigt nær du och mannen inte ser likadant på det hela. Før mig verkar det som det ær det stora problemet (ursækta om jag ær før nærgången). Har ni førsøkt någon form av familjerådgivning eller terapi?


    en svensk tiger
  • Siggan

    ja, nu står julen før dørren. mina barn fick varsinn chokladkalender och de tog slut fort. men det gør inget, tycker jag, ær den slut så ær den slut.

    Vi håller på och flyttpackar. Efter 3,5 år i Trondheim ska vi flytta en bit norrut till en mindre stad dær vi bodde førut. Vi har hela tiden tænkt att vi (kanske) skulle flytta tillbaka, så vi har behållit huset och ska nu flytta hem till oss sjælva igen. Det ær lite stressigt med jobb, jul och flytt, men det ska bli skønt nær vi kommer på plats.

    Och så ær jag lite spænd hur det kommer att gå før A att byta skola. Hon ær vældigt øppen och social før tillfællet, men man vet ju aldrig. K ska børja i As gamla dagis.

    God jul ifall jag inte hinner uppdatera mera.


    en svensk tiger
  • Siggan

    Jag har mina föräldrar på besök. Julafton blev inte helt som planerat då A fick kräksjuka. Så vi sparade julklapparna til juldagen istället. Sen skulle vi ha åkt till Åre, men ställde in det också. Vi räknade med att få det allihopa, men vi har kanske klarat oss? Det brukar alltid vara när man tror att man har klarat sig som det slår till...
    Nåja, det ble lite mer tid till flyttpackning i stället.


    en svensk tiger
  • Siggan

    Nu har vi flyttat tillbaka till den lilla staden i Nordnorge. Jætteskønt att vara tillbaka i huset. Fast det ær jobbigt att flytta. Strul med flyttlasset med mera. Astrid har gått i nya skolan i en vecka och det verkar gå bra. Karl har børjat på nytt dagis och det har också gått smærtfritt. Nu ær mina førældrar hær igen i helgen eftersom både jag och mannen jobbar.


    en svensk tiger
  • Siggan

    kaz: Tråkigt med din mamma. Hoppas det finns någon bra behandling.

    Vi5: Det låter som väldigt många barn. Inte konstigt att det blir för mycket för E.

    Vi är tillbaka i Nordnorge efter några sköna veckor i Sverige.


    en svensk tiger
Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*