• Siggan

    30+ som fick första barnet 2006 *4*

    Ang. prickarna så tror vi inte längre det är vattkoppor. Han har som sagt prickar på armarna som har kommit under senaste veckan. De bleknar efter någon dag och ingen ser ut som vattkoppor.

    juni: Så söta!


    en svensk tiger
  • Siggan

    Jag ær helt slut efter att ha varit ensam med barnen igår. Føre jul så lekte de bra ihop, men efter att mina førældrar har varit på besøk har de glømt att de kan leka ihop og blivit extremt klængiga och svartsjuka. Pust!

    Ang. Karls prickar så bleknar de långsamt. Fick se en bild her på fl igår med något som kallades virusutslag och som ser ut precis som det han har.


    en svensk tiger
  • Siggan

    Glad midommar på er allihopa!
    Har inte haft tid att vara så mycket på fl i senare tid. Ibland läser jag lite, men det blir lite skrivande. Nu är vi iallafall på semester i Sverige.
    Grattis Vi4 till fin avhandling!
    Och spännande med alla småsyskon på gång. Här är det inga småsyskon på gång än iallafall. Astrid fyller 5 den 26:e. 


    en svensk tiger
  • Siggan

    Jo tack. Allt är bra med oss. Har firat Astrids 5-års dag i dag. Sen tycker jag att lille Karl som blir 2 i september också börjar bli ganska stor. Kommer ihåg förra sommaren när han vaknade 4-5 ggr per natt och skulle ammas. Nu delar han och Astrid rum här på landet och de sover hela natten. Så skönt. Men Astrid är morgonpigg som alltid och går upp kl. 06. Nu har vi semester et par veckor till och sen är det tillbaka till Trondheim.


    en svensk tiger
  • Siggan

    Nja, vi har inte börjat försöka oss på någon trea än. Men räknar med att gå igång om några månader. Måste bara psyka upp mig lite först och få lite mer action i sängkammaren.


    en svensk tiger
  • Siggan

    AssarP: Jo tack, jag vet. Har varit med där tidigare. Ansluter kanske på nytt...


    en svensk tiger
  • Siggan

    Milla: Nær barnen får pengar sætter jag in beloppet på deras konto. De har inga kontanter, førutom A som har 2 enkronor i en plånbok.


    en svensk tiger
  • Siggan

    Tittar in en snabbis.

    Stort grattis till Vi4!

    Och god jul till er allihop!

    Snart kommer mina föräldrar som skal vara hos oss i 10 dagar.


    en svensk tiger
Svar på tråden 30+ som fick första barnet 2006 *4*